Лято в Албена 2022 г.!

• 51 489
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Ние сме от 14.07 Wink

# 466
  • Русе

В Калиакра маре анимация все още няма от това което виждам. Арабела отваря утре. Снощи партито на Уникредит беше на плажа със заря, Графа и дискотека до много късно. Заради партито снощи стигнахме само ресторант Рай пред който беше шатрата и не видях нататък освен Гергана още кой хотел е отворен вече. Тук в Калиакра анимация има като казах вчера храната е супер. Плодове/череши, ягоди, диня, пъпеш и всякакви цитруси/, салати поне 6-7 вида отделно нарязани неовкусени зеленчуци, меса и риба супер разнообразни. Ако има нещо друго питайте.

# 467
Калиакра Маре и Калиакра Бийч ползват обща анимация.

# 468
  • Русе
Нямам представа дали са със обща анимация. Забравих да кажа, че всички забавления за дребосъците вече работят.

# 469
Poli каква е и има ли анимация за най-малките? Малкото е тригодишно, много ми се иска да ги занимават някак докато изпием по чаша вино с баща му на спокойствие.
Как е откъм чистота и има ли достатъчно персонал?

# 470
Ние преди 3 години като бяхме в Калиакра Маре, ходихме в Калиакра бийч в една къщичка . Имаше аниматори, игри, моливи

# 471
  • Северо=Западналия край
Каква е цената на чадър/шезлонг на първа и втора линия?

# 472
  • при Arctic Monkeys
Аз прекарах няколко дни във Фламинго гранд. Голям майтап. Няма включена дори вода към храненето. Рояци с комари из комплекса. Ходех всяка година преди. Вече не🙂 Пригответе се, че ако ви потрябва нещо от магазина, цените са по 3. Аутан, който е 7 лева, там е 20.🙂

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 11:01 от karmacoma

# 473
  • Русе
В момента основно туристите са по-възрастни немци и аниматори се заминават основно със тях. Има малко семейства с малки деца основно румънци, но и в Румъния мисля, че още ваканцията за учениците не започнала. Иначе къщичката на аниматориорите е отворена и заредена със игри и други забавления. Комар още не ме хапал, а на плажа все още редят чадърите и пари не събират но на сайта пишеше,  че ще са по 7 лева. В магазините не съм влизала понеже ние имаме включена бутилирана вода така, че цени не мога да кажа. Вечер се храним на терасата и мога да кажа, че в този район от комплекса няма комари.

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 11:33 от Polina238

# 474
Аз прекарах няколко дни във Фламинго гранд. Голям майтап. Няма включена дори вода към храненето. Рояци с комари из комплекса.
Има ли поне кафе към закуската?

# 475
  • при Arctic Monkeys
Мисля че има. Потърсих да си направя чай, имаше само 1 вид, като сервитьор ти налива стриктно от 1 термокана в една малка чашка. Явно водата е кът. И това е хотел 5 звезди, с цена на стая почти 250 лв. на ден. 🙂🙂🙂

# 476
Аз миналата година бях в 4 звезден хотел в Албена и можехме да си пием и по 10 чая /кафета на ден ако искаме .За мен 4 звездните хотели си имат някои предимства пред 5 звездните.

# 477
  • при Arctic Monkeys
Аз ходя в Албена всяка година откакто се е родила дъщеря ми, в различни хотели. Такава смехория не бях виждала.

# 478
Аз на ваше място щях да изразя недоволството си  по въпроса пред управителя на хотела.

# 479
Навремето имаше магазин на управлението, отзад, на доста по-сносни цени.
 А в магазини и ресторанти питайте дали правят отстъпки за персонал, не парадирайте, че сте турист, така си бях купила сребро, доста изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт