Лято в Албена 2022 г.!

• 51 398
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Ако искате да ви излезе по-евтино в Албена резервирайте най-късно декември -януари за да се възползвате от отстъпката за ранно записване. Аз така процедирам,защото иначе цените стават доста високи

Или следете фейсбук страницата за Last minute оферти.
Миналата година бяхме 6 нощувки със закуски и вечери за 600 лв в хотел Калиопа през юли.

# 526
Може ли да ни разкажете нещо повече за престоя в Калиопа миналата година .Доволни ли останахте ?В кой хотел беше изхранването -в Сенди Бийч ли?Калиопа се намира на доста атрактивна локация

# 527
Много ни хареса в Калиопа. Супер спокойно беше там. На басейнът бяхме почти само ние.
Изхранването е в Малибу, който е точно зад Калиопа. Доволни сме и от храната.
Потърсете, имам подробен пост със снимки от миналата година, ние бяхме там от 14ти до 19ти юли, така че вероятно около тия дати съм писала.

# 528
Двойните (двуетажни) легла в Сенди подходящи ли са за 10 годишни деца?

# 529
Ако са същите като в Калиопа и голям човек може да спи на тях.
Ето ми го поста със снимки от миналото лято: https://bg-mam.ma/p/1344836/43188571
Там се вижда колко е голямо двойното легло.

# 530
Много са вдигнали цените тази година, няма да е Албена. Гледам на Обзор им добри ол инклузив на прилични цени все още и е перфектно за деца
За кой хотел говорите в Обзор?
Казабланка или Хелиос Бийч

# 531
  • Русе
Някой удължавал ли е резервация на ранни записвания направена онлайн през сайта?

# 532
Здравейте!
Имаме резервация за Магнолия,но днес ми звъннаха,че няма да работи и ни местят в Ралица Акваклуб.
Може ли отзиви за хотела?
На картата ми се видя доста далече от плажа.Има ли шатъл?
Аквапарка безплатен ли е?
За кои дати са ви резервациите

# 533
Някой забелязал ли е следният бъг в системата  - правиш резервация и не плащаш, а си чакаш дедлайна за плащане. Но когато все пак решиш да платиш, системата не ти позволява и единственият начин е да се разкарваш до банка и да им пишеш платежно нареждане с референция номерът на резервация?
Много умно са го измислили, няма що.

# 534
Аз не съм имала проблем с плащането - с платежно нареждане и с карта.

# 535
Някой забелязал ли е следният бъг в системата  - правиш резервация и не плащаш, а си чакаш дедлайна за плащане. Но когато все пак решиш да платиш, системата не ти позволява и единственият начин е да се разкарваш до банка и да им пишеш платежно нареждане с референция номерът на резервация?
Много умно са го измислили, няма що.

Като казвате резервация имате предвид само частичното първо плащане или и доплащането на сумата?

# 536
Нямате ли онлайн банкиране? През него също става.
Аз не съм имала проблем с плащането досега.

# 537
Здравейте!
Имаме резервация за Магнолия,но днес ми звъннаха,че няма да работи и ни местят в Ралица Акваклуб.
Може ли отзиви за хотела?
На картата ми се видя доста далече от плажа.Има ли шатъл?
Аквапарка безплатен ли е?
За кои дати са ви резервациите

От 2 до 9 юли.

# 538
Аз съм платила 20% през сайта само, останалото мисля на място, на рецепция. Нали няма да е проблем?

# 539
Elizabeth_ не, няма да е проблем. Ние тази и миналата година така плащахме.

Общи условия

Активация на акаунт