Лято в Албена 2022 г.!

• 51 378
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Да попитам имате ли информация дали хотел Нона ще отвори тази година? Бях чела, че предстои отваряне на 20.06.22г, но дали вече е отворен? Четох, че 2021г не е отварял и хората са били преместени в сруг хотел. Имаме резервация за Нона и така пише на ваучерите, та ако не е отворен как да разбера къде са ни преместили?

# 586
  • В.Търново
За 2021г не знам, но Нона и някои други не работеха 2020г.

# 587
Нона със сигурност не работеше 2021ва. Септември бяхме в Боряна, стаята ни гледаше към Нона.

# 588
  • Русе
Здравейте! Да попитам имате ли информация дали хотел Нона ще отвори тази година? Бях чела, че предстои отваряне на 20.06.22г, но дали вече е отворен? Четох, че 2021г не е отварял и хората са били преместени в сруг хотел. Имаме резервация за Нона и така пише на ваучерите, та ако не е отворен как да разбера къде са ни преместили?
Когато бяхме в Албена преди десетина дни бармана на лобито каза, че отварят Нона. Когато се разхождам по плажа на следващия ден чиктеха прозорци камериерки по етажите така, че предполагам е отворен вече. На сайта излиза възможност за настаняване от утре, което говори същото. Хубаво лято!

# 589
Здравейте!По - горе бях питала как стои въпросът с HB в Маритим. Не се бях замисляла, че напитките не са включени в цената. Ние сме с 3 деца и предвид това, че цял ден ще се поръчва сладолед, сокове, нькой коктейл/бира/ чаша вино + обядите, които не влизат в цената, започвам да си мисля, че сметката накрая ще излезе съвсем друга. Притеснява ме това, че прочетох, че вода 750мл. струва 7 лв., а освен това паркингът е 20 лв. на ден, бОят за шезлонги е налице и т.н. Направо се чудя дали да не канселирам. Някой може ли да ме ориентира в цените на напитките вкл. бутилка вино... Ние ще пътуваме 1400км. за тази почивка и малко започвам да се разубеждавам. Благодаря предварително.

# 590
Allure,може да замените Маритим с Калиакра Бийч -там е ултра ол инклузив и ви е включена вода,напитки ,храна и др.Маритим  е за много богати хора и за мен лично не си заслужава .Относно паркинга може да оставите колата до автогарата за 5 лв на ден .Може и да си купите Приорити карта и ако направите нова резервация с картата  ще имате 10% отстъпка от цената.Тя за 1 година мисля струваше 90 лв.Има и други предимства с тази карта-може да ги прочетете на сайта на Албена ,ако не сте ги чели.

# 591
  • В средата на времето
Хотел Амелия също е вариант, ако има свободни места за същия период. Там е Luxury Ultra Inclusive Simple Smile

# 592
  • София
За хора с деца, особено 3, които поръчват сокчета, сладоледи и пр., естествено че е по-оферта да си на ол инклузив, отколкото в Маритим или Фламинго. В Гергана, напр., не че е по-евтино от маритим, но за същата (горе-долу) цена има включени напитки, сладоледи там по всяко време. И не че децата трябва нон-стоп да се тъпчат, но и без това изсипвате една торба с пари, поне да не ви мрънкат нон-стоп.

# 593
Последния път, когато почивахме в Албена (преди Ковид), бутилирана вода нямаше. Може да си купите магазините в курорта, като тогава беше около 30-40% по-висока цената от стандартен магазин, но със сигурност не беше 7лева, както още тогава се говореше. Може би това е цена в заведение.
Накратко: носете си бутилирана вода или можете да пазарувате в Балчик.

# 594
Не, няма бутилирана вода.
Ние минаваме през лидл и вземаме два стека. В Албена в Алди Алди имаше разни води на промоция по 1,20 лв 1.5 л миналото лято по спомен, иначе масово бяха пи 1.50-2 лв.

# 595
Има ли вече някакви отзиви за Амелия в букинг няма. И наистина ли водата е с кофти качество не сме били до сега там но ако има опасност от чревни вируси ще пропусна.

# 596
  • В средата на времето
Понеже и аз следя за отзиви за Амелия - има нов, отпреди два дни - кратък коментар и малко снимки. Хареса ми показаното.
https://www.google.com/maps/contrib/104533745634310945459/review … 8473,17z?hl=en-US

# 597
  • Северо=Западналия край
Има ли вече някакви отзиви за Амелия в букинг няма. И наистина ли водата е с кофти качество не сме били до сега там но ако има опасност от чревни вируси ще пропусна.
Ако се притеснявате от качеството на водата, значи не трябва да ходите въобще на море у нас Simple Smile Навсякъде може да хванете вирус.....колкото и да се пазите.
Настройте се за хубава почивка! Когато тръгвам на море, последното което мисля е, че ще се разболеем там.....ако стане, там ще го мисля....
Весело лято и много положителни емоции ви желая! Аз вече нямам търпение да дойде отпуската. Всеки път като стигна там се вълнувам Simple Smile Въпреки недостатъци в бюджетните хотели, Албена си я предпочитам заради хубавия плаж Simple Smile

# 598
Човек би могъл да се зарази със стомашно-чревни инфекции не само от морето ,но и от много други места .Препоръчва се да се мият ръцете щателно за да се намали риска от такива инфекции.През лятото по-бързо се развалят хран.продукти и с това трябва да се внимава.Седмица преди човек да тръгне на море и по време на престоя е хубаво да се пият пробиотици.

# 599
  • Русе
Здравейте!По - горе бях питала как стои въпросът с HB в Маритим. Не се бях замисляла, че напитките не са включени в цената. Ние сме с 3 деца и предвид това, че цял ден ще се поръчва сладолед, сокове, нькой коктейл/бира/ чаша вино + обядите, които не влизат в цената, започвам да си мисля, че сметката накрая ще излезе съвсем друга. Притеснява ме това, че прочетох, че вода 750мл. струва 7 лв., а освен това паркингът е 20 лв. на ден, бОят за шезлонги е налице и т.н. Направо се чудя дали да не канселирам. Някой може ли да ме ориентира в цените на напитките вкл. бутилка вино... Ние ще пътуваме 1400км. за тази почивка и малко започвам да се разубеждавам. Благодаря предварително.
Със сигурност сметките Ви за Парадайз блу няма да излязат. Този хотел е доста скъп за доста българи а и не само. Цени не мога да кажа, но цена от 7 лева за вода ми се струва доста вероятна. С три дечица вие сте си за Ол инклузив със сигурност. Разгледайте Амелия, Калиакра бийч и Гергана, а ако децата не са много малки и Ралица защото включва безплатно ползване на Аквапарка(хотела не на първа линия). Ако решите да смените хотела се обадете в Кол центъра за насоки какво да направите. Хубаво и слънчево лято!

Общи условия

Активация на акаунт