Лято в Албена 2022 г.!

• 51 386
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Нали ви казах, че нас от Калиопа, ни преместиха в Боряна. Изобщо нямахме гривни, имахме картонче, с което ходехме на обяд и вечеря. Всички от Боряна си бяха с гривни.
Точно затова си мисля, че преместените от друг хотел в Ралица, няма да могат да ползват аквапарка.

# 571
Според мен, юли и август всички хотели ще са отворени, с изключение на Компас, Панорама и Алтея, вероятно, където разбрахме, че има настанени бежанци. В Добруджа май също има, ама той тоя хотел трудно може да се напълни, тъй или иначе.
@Pamelita, Вие по кое време ще почивате? Имайте предвид, че дори и без Аквапарка, услугата в Ралиците е в пъти по-добра от тази в Орхидея/Магнолия.

# 572
Ком работи ли тази година?

# 573
Според мен, юли и август всички хотели ще са отворени, с изключение на Компас, Панорама и Алтея, вероятно, където разбрахме, че има настанени бежанци. В Добруджа май също има, ама той тоя хотел трудно може да се напълни, тъй или иначе.
@Pamelita, Вие по кое време ще почивате? Имайте предвид, че дори и без Аквапарка, услугата в Ралиците е в пъти по-добра от тази в Орхидея/Магнолия.

От 2 до 9 юли.
Надявам се да направят реверанс поне един ден да можем да го ползваме,за това че не по наше желание е преместването,но ще говоря на място като отидем.
А иначе какви са цените в аквапарка?

# 574
За външни хора е много скъпо. Миналата година жена ми с детето дадоха 150 лв. с храната там и входа- не бяхме в Албена изобщо, а отидоха само за аквапарка.
В тази връзка се сещам да питам Принцеса Лея и който друг знае - за гости на Ралиците храната, сладоледите в Аквапарка плащат ли се? Те са доста скъпи за външни хора.

# 575
  • София
Всичко консумирано в аквапарка се плаща.

# 576
# 577
  • при Arctic Monkeys
За това пак ще използват държавни пари, сто процента.
Иначе плащат дивиденти на акционерите, 10 ст. на акция Laughing

# 578
  • СИ
За това пак ще използват държавни пари, сто процента.
Иначе плащат дивиденти на акционерите, 10 ст. на акция Laughing

Държавни пари няма кой да им даде за ремонт на Добруджа. За ремонт на този хотел говорят от поне 10 години и все го отлагат за по-нататък. При задаваща се криза, едва ли ще хвърлят толкова пари за подновяването на огромен хотел от висока категория. После няма с какво да го пълнят, тоест богати туристи няма как да се забият в Албена. Това мисля е ясно. Такъв хотел иска минимум 6 месеца пълна заетост. Как да стане, откъде...?

# 579
  • у нас
Следа ви! Миналата година бяхме в Калиакра Маре и тази година пак там . Очаквам коментари с нетърпение (надявам се позитивни 😊)

# 580
Tommelise ние сме там след три седмици, нямам търпение вече!

# 581
Tommelise ние сме там след три седмици, нямам търпение вече!
Ще очаквам отзиви!

# 582
  • София
И аз нямам търпение вече , но сме чак от 17-ти юли,иначе винаги ходим по-рано. С ранно записване цената си е много добре , сега като гледам цените ...навсякъде са безумни.

# 583
Понеже ще сме в България цял месец, ММ снощи гледа да идем и на бунгала на Камчия или на Шкорпиловци, такива, дето не миришат на мухъл и не са с обзавеждането от соца. Под 100 лева на нощувка, сносни няма. Sad

# 584
Понеже ще сме в България цял месец, ММ снощи гледа да идем и на бунгала на Камчия или на Шкорпиловци, такива, дето не миришат на мухъл и не са с обзавеждането от соца. Под 100 лева на нощувка, сносни няма. Sad

На Камчия сносните са заети до края на сезона - първа линия. На Шкорпиловци има

Общи условия

Активация на акаунт