Лято в Албена 2022 г.!

• 51 337
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Толкова много исках да похваля Амелия и ме изненадаха с такса консумация френски макарони на вечеря, в основния им ресторант Stuck Out Tongue Winking Eye При тръгване на рецепция ме уведомиха, че дължа 5 лв. за въпросните макарони. Нямах време да питам как са разбрали в ресторанта от коя стая съм, дали изобщо съм консумирала и колко точно съм си позволила.Sunglasses Никъде не видях да е упоменато, че са срещу заплащане.

# 676
  • Северо=Западналия край
Толкова много исках да похваля Амелия и ме изненадаха с такса консумация френски макарони на вечеря, в основния им ресторант Stuck Out Tongue Winking Eye При тръгване на рецепция ме уведомиха, че дължа 5 лв. за въпросните макарони. Нямах време да питам как са разбрали в ресторанта от коя стая съм, дали изобщо съм консумирала и колко точно съм си позволила.Sunglasses Никъде не видях да е упоменато, че са срещу заплащане.
Това сериозно ли? При толкова скъп хотел да се налага да доплащаш за определен вид храна, която е на свободен достъп? Аз не бих платила, щом никъде не е упоменато предварително.........

# 677
Моля да ми кажете има ли много щипалки в морето е Албена в момента? Много интересно, на места чета, че Албена е празна, други казват, че е пълна
И аз бих искала да попитам има ли щипалки в морето към момента?

# 678
  • Русе
Това сериозно ли? При толкова скъп хотел да се налага да доплащаш за определен вид храна, която е на свободен достъп? Аз не бих платила, щом никъде не е упоменато предварително.........
Това наистина е смешно и глупаво! Някакъв пакет изхранване бяхте?

# 679
На All inclusive. Чудех се къде ще ме чукнат, мислех за минибара и питах два пъти бирите, Пепси и водата през целия престой ли са в цената. Даже ми зареждаха по повече вода и Пепси, може би си ги избиха с макароните. Joy

# 680
Била съм в Елица 2018, стаята беше доста гадна, реално като резервирахме нямаше снимка на стаята и не бяхме подготвени. Храната ми се стори ок.
Някой има ли пресен отзив за х.Елица от тази година? Имаме резервация за там, а попаднах на отвратителен отзив в една група, стаята беше потресаваща, до колкото видях гледа назад към Балтата,също и храната🙄. Надявам се стаите с гледка море са в по-добро състояние🤔

# 681
На All inclusive. Чудех се къде ще ме чукнат, мислех за минибара и питах два пъти бирите, Пепси и водата през целия престой ли са в цената. Даже ми зареждаха по повече вода и Пепси, може би си ги избиха с макароните. Joy

Минибара в цената ли е ?

# 682
  • София
Някой тази година да е бил в Мура или Славуна и има ли някаква промяна, след като са им вдигнали звездите? Чадърите на плажа увеличени ли са, след като 1 и 2 ред са платени?

# 683
  • София

Кой е основният им ресторант? В самия хотел Амелия ли е или ползват ресторанта на друг хотел?

# 684
Изброените по-горе неща влизат. Има ценоразпис с други артикули, но тях така или иначе ги няма.

В самия хотел си има ресторант.

Ползва се плажа на Фламинго. Сега заради латино уикенд разкопаха яко този на Фламинго и в момента двата хотела ползват този на Маритим и стана леко нервно.

# 685
  • Русе
Какво е впечатлението Ви като цяло за хотела? Съответства ли качеството на цената?

# 686
Като цяло съм доволна. Аз резервирах на ранни и в слаб сезон, и цената тогава си заслужава.
Храната си е като за AI, нищо уау.

Да кажа и нещо положително- на втория ден в стаята ни очакваше плато с плодове и череши потопени в шоколад. Стаите са големи и хубави, терасите също. Ние бяхме в стая море, има и отделно само тоалетна, плюс тоалетна и баня. Макар че вместо втората можеха да сложат вана. Има кафемашина с капсули и кана за вода.

# 687
  • СИ
Моля да ми кажете има ли много щипалки в морето е Албена в момента? Много интересно, на места чета, че Албена е празна, други казват, че е пълна

За щипалките не знам. На мой приятел дъщеря му работи на Албена. Съкратили са им смените, защото нямат заетост и работа към момента. Това за долна зона. Горна зона е празна. По принцип сезонът на Албена започва след 15-ти юли. Тази година не знам как ще е покрай войната. Балчик е също празен. За Кранево не съм питал.

# 688
  • sofia
Здравейте! Някой дали има пресен отзив за хотел Магнолия? Лагерът по една американска програма се мести там и се двоумя дали си заслужава цената.

# 689
Здравейте, някой с отзиви за Лагуните тази година!? Колебая се кой от трите хотела да избера? Някъде в коментарите срещнах, че изхранването на Лагуна Гардън е в ресторанта на Маре, това така ли е? Кой хотел е най-скоро реновиран и къде са най-хубави басейните?
Хубаво лято на всички!
Лагуна Маре няма басейн и ресторант и обикновено туристите ползват тези на Лагуна Гардън. Била съм в Лагуна Гардън, но отдавна и не мога да дам актуално мнение. От трите хотела, аз лично бих избрала Лагуна Бийч.
Да допълня, че Лагуна Маре преди няколко години ползваше басейните на Л. Гардиън и ресторанта на Сенди Бийч, който е от другата страна.
Лагуна Бийч е най-добре и с най-висока цена. Най-близо до плажа е (направо на самия плаж, дели ги само много тясната крайбрежна алея) , със собствени ресторант и басейни и мисля, че храната е по-висок клас, в сравнение с храната в Л. Гардиън и Сенди Бийч (чийто ресторант се ползва от Л. Маре). Л. Гардиън има собствени ресторант и басейн, но е най-далеч от плажа (но пак е супер близо).

Общи условия

Активация на акаунт