МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 17

• 58 023
  • 839
  •   2
Отговори
# 480
Здравейте ,дами! Има ли забременели от вас по естествен път след като е било открито варикоцеле при половинката(Кацаров каза ,че за сега не е за операция).Имам чувството ,че си губим времето с прахчета ,а знаем къде се крие проблема.

# 481
Според мен много зависи от самата спермограмата и степента на варикоцелето. Каква е препоръката на Кацаров? Той като цяло почти винаги препоръчва операция.

# 482
Заключението от спермограмата в Надежда е нормозооспермия като морфологията е 4%🤔 ,но имаме ДНК фрагментация 29%.Кацаров каза ,че е добре,ама....

# 483
Хора,кажете трик за влошаване на спермограмата...повече от всякога сега трябва да е лоша...за фонда.
Морфологията е ясна - 0.5...
Въздържанието ще е 3 дни.
Предишната на 2.5 дни беше олигоастенотерато... 🙏🙏🙏
Първата на 4 дни беше само терато..

# 484
  • На изток от Ада
Хора,кажете трик за влошаване на спермограмата...повече от всякога сега трябва да е лоша...за фонда.
😮😮😮 Мисля, че тук няма кой да помогне! Насочи се към темите за инвитро, Ахм пусна ли?

# 485
Iva Kirova, с такава спермограма си се забременява. Търсете причини другаде, но все пак нека специалистите се изкажат.

# 486
Аз минах през всички възможни изследвания ,снимки ,ехографи и нищо ,а при ММ излезна само варикоцеле...Дали може да ме насочите към други изследвания.Ходили сме на двама репродуктивни и казват- Ами с мъжки фактор сте ...Благодаря за отделеното време 🙂

# 487
  • София
алкохол, повечко захар и повече въздържание, например 10 дни.

# 488
Утре ще ходи... Трябва нещо експресно 🤪

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 15:28 от AVatar 652017

# 489
  • гр. София
Утре ще ходи... Трябва нещо експресно 🤪
Носете пробата от извън клиниката. Забавете времето, вместо стандартните 20-30 минути я занесете след час и половина например.. Нещо такова се сещам

# 490
Също да не се слага цялото количество в чашката, за да има намалено количество. Това ни бяха посъветвали нас от самата клиника,където правихме процедурата.

# 491
Вечерта преди даването на пробата, днес полов контакт. Нас така ни бяха посъветвали, разбира се в клиниката преди даването на метериала си кажете 3 дни въздържание.

# 492
Благодаря на всички Simple Smile)))
Ще пробваме с последния предложен вариант 🤪😅🥰 .

От утре ММ ще започне прием на добавки.Кацаров изписа Полукс,но аз чета и за Профертил.Кои са "по-добри"?
Целта ни е да подобрим мааалко морфологията,която е 0.5% , фрагментацията е гранична (25%)

Вечерта преди даването на пробата, днес полов контакт. Нас така ни бяха посъветвали, разбира се в клиниката преди даването на метериала си кажете 3 дни въздържание.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 08:37 от AVatar 652017

# 493
Според мен Ортомол Фертил Плюс са по-добри от профертил. А полукс форте е съвсем слаб.

Благодаря на всички Simple Smile)))
Ще пробваме с последния предложен вариант 🤪😅🥰 .

От утре ММ ще започне прием на добавки.Кацаров изписа Полукс,но аз чета и за Профертил.Кои са "по-добри"?
Целта ни е да подобрим мааалко морфологията,която е 0.5% , фрагментацията е гранична (25%)

# 494
В омагьосан кръг сме....направо ми се запали главата вече....
Първата сг(4 дни въздържание) - тератозооспермия 0.5%
След 3 месеца прием на добавки(3 дни въздържание) - втората е олигоастенотерато 0.5% морфология, концентрация 16мил., подвижност 30% .
След месец,тоест днес излезе резултата от третата.Всичко е в норма , морфологията е 2% 🤯🧐 , въпреки,че снощи правихме секс и мм пи алкохол,с цел манипулация,за да подадем документи за фонда.Нямаше и 15ч. въздържание.....
Някой по трасето явно лъже....,а?

ПС: През последния месец ММ не е пил НИЩО!

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 23:00 от AVatar 652017

Общи условия

Активация на акаунт