МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 17

• 58 003
  • 839
  •   1
Отговори
# 510
Ивка е права, губите време и пари. Пускайте документи към фонда и действайте с инвитро. Този лекар ви разиграва.

# 511
За фонда освен морфологията трябва и още един показател да е влошен. Примерно теартоастенозооспермия (морфология и % подвижни). Вижте в сайта на ЦАР, там има пълна информация.

# 512
Не бързаме за фонда ние от 4 месеца ходим по лекари и пускаме изследвания , но благодаря . Предстои ни сватба и след това обмисляме ако не стане да подадем . Кой знае може естествено да стане , а ако не ще подадем за инвитро . Хубав ден .

# 513
  • София
спри да пиеш фемара в такъв случай.
тя нищо не лекува.

# 514
Аз забременях с 1% морфология ,естествено .Случват се и чудеса .В момента влизам в 12г.с.
Не бързаме за фонда ние от 4 месеца ходим по лекари и пускаме изследвания , но благодаря . Предстои ни сватба и след това обмисляме ако не стане да подадем . Кой знае може естествено да стане , а ако не ще подадем за инвитро . Хубав ден .

# 515
  • София
Болница Аджъбадем Mаслак в Истанбул
Проф. Търаш ще проведе безплатни консултации с пациенти с репродуктивни проблеми в София (13.05) и Варна (14.05), организирани от Brenner Group

https://www.facebook.com/events/2099908496844174/

https://www.facebook.com/events/655749588855252/?ref=newsfeed

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 15:55 от pepita5

# 516
Мисля,че няма място за паника.Все пак морфологията е временна величина,а и другите показатели щом са в норма... Simple Smile
От една спермограма не може да се прави заключение.
При нас например морфологията се вдигна от 0.5 на 2% за 4 месеца,последният даже без никакви добавки.
Вече са Ви дали и личен пример как се забременява с 1% .
Пожелавам успех и щастлив семеен живот! 🌷🍀

# 517
Искам да си пусна хормони и яйчников резерв от малък град съм , трябва ли да ги пусна в селена или може и в тукашна лаборатория .

# 518
Може да ги пуснете във всяка една лаборатория.
Не е задължително да е в Селена (там са и доста по-скъпи)
Искам да си пусна хормони и яйчников резерв от малък град съм , трябва ли да ги пусна в селена или може и в тукашна лаборатория .

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 18:24 от AVatar 652017

# 519
Благодаря ви от сърце , пожелавам на всички Богородичка да ни дари с живи и здрави бебенца . Бъдете здрави

# 520
Задължително направете втора спермограма в друга репродуктивна клиника. От една е прибързано да се правят изводи. Също трябва да прегледат съпруга ви за вариокоцеле и бих ви препоръчала да си направи андрофлор, да се види за бактерии. Трябва да опитате да откриете причината за тази лоша морфология.

При мен, на първото инвитро, ембриоложката ни каза, че материала е пълен с бактерии, а седмица преди това пуснахме обикновена микробиология и нямаше нищо. Като направихме андрофлор, ММ се хвана за главата колко неща имаше, лекува ги 3-4 месеца.

Това му е спермограмата          

# 521
Да записа си час за андролог Даскалова да видим какво ще каже лекарката . Благодаря за информацията

# 522
Ния, моля те да споделиш с какво впечатление сте останали от Даскалова след прегледа. За Пловдив става въпрос, нали?

# 523
Аз ще споделя моите Simple Smile : д-р Даскалова е страхотна! Давам 10 от 10 👌. Да не говорим ,че от всичките пъти,в които сме били в кабинета й относно разчитане на резултати от изследвания и сг не ни таксуваше.Сега поддържаме връзка с имейли.Отговаря в рамките на седмица и дава изчерпателни отговори на всичките ми въпроси.
Ния, моля те да споделиш с какво впечатление сте останали от Даскалова след прегледа. За Пловдив става въпрос, нали?

# 524
  • София
Здравейте,мога ли да помоля за мнение,относно спермограмата на мъжа ми?

Общи условия

Активация на акаунт