Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 98 420
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Мерси!Виждала съм много богати българи да пътуват с нискотарифни компании.Последно бяхме с Левон Хампарцумян в един самолет на уиз еър.Той беше със жена си !
Те затова са богати, защото знаят кога да се изхвърлят и кога не.

# 121
Е да, но виктория се прави, че е много хай лайф и не й ходи такова излагане. Има разминаване нейните заявки и разкази за луксозен начин на живот, и действителността. Щото този й е просто спонсор, дори гадже не й е. Ама на който му се чете повече за нея, ще отиде в темата за инфлуенсърите. Сигурна съм, че дори тук е останала следа след като админите я баннаха.

# 122
Мерси!Виждала съм много богати българи да пътуват с нискотарифни компании.Последно бяхме с Левон Хампарцумян в един самолет на уиз еър.Той беше със жена си !
Исках да кажа,това ,че пътуват с нискотарифни компании бе означава ,че нямат пари

# 123
Скрит текст:
Исках да кажа,това ,че пътуват с нискотарифни компании бе означава ,че нямат пари
Абсолютно правилно те разбрах.

Виктория и тя е луксозна метреса уонаби, има още бая да учи да стигне големите в тоя занаят. Пък и какво значи богат? За някои хора да ходиш два пъти годишно на почивка значи, че си богат. За други имоти за милиони  и яхти пак не са достатъчни. Истинските богати в България колко са?

# 124
Е да, но виктория се прави, че е много хай лайф и не й ходи такова излагане. Има разминаване нейните заявки и разкази за луксозен начин на живот, и действителността. Щото този й е просто спонсор, дори гадже не й е. Ама на който му се чете повече за нея, ще отиде в темата за инфлуенсърите. Сигурна съм, че дори тук е останала следа след като админите я баннаха.
Може ли линк към темата за инфлуенсърите?

# 125
Хахах, знаех си, че след като не харесва такива като Виктор с коса и гъста брада, най-вероятно ще си пада по плешивци. Може да е спокойна и затова, че нейният има шкембе.

# 126
Може ли линк към темата за инфлуенсърите?
Ето една от многото теми, преди да бъдат заключени. Поне старите могат все още да се четат.

https://m.bg-mamma.com/?topic=1184179.new#new

# 127
Аз пратих линк до актуалната тема Wink Grinning

# 128
О, супер!🤪

# 129

може ли и на мен, актуалната тема Flowers Hibiscus

# 130

може ли и на мен, актуалната тема Flowers Hibiscus
Може ли и на мен!😉🙂

# 131
Направо го постни тук

# 132
Не може. Към друг форум е. Ако някой го иска, да ми пише на лично или ще сложа линк към инстаграм акаунта и оттам ще св ориентирате. Има всичко необходимо да го намерите.
https://instagram.com/bginfluencers_revealed?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Скрит текст:

# 133
То вече и друг ИГ акаунт има, че и там едни драми...

# 134
То вече и друг ИГ акаунт има, че и там едни драми...
Точно се чудех какво се е случило, че са сменили акаунта.

Общи условия

Активация на акаунт