Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 740
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
НА джакузито. Не В джакузито.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 16
Браво, Мартина!

Трудно изтрайвам Ваня, но ще се приключи утре.Simple Smile

# 17
  • софия
Спомена се, че следващите игри ще са с рязане и цепене, т.е. Ваня няма големи шансове и първоначалния спойлер за финалистите се потвърждава. Амааа...не е като да не сме го очаквали. Браво на Ваня за доброто представяне днес. По-противни хора от Киро и тоя у..д Мартина скоро не съм виждала.

# 18
Браво, Мартина!

Трудно изтрайвам Ваня, но ще се приключи утре.Simple Smile

Последното, което може да се каже за представянето на Мартинка във Фермата е "Браво". 😆

# 19
Аз леко се обърках Confused не харесвам Мартина  обаче стискам всички пръсти да прати Ванчето да си ходи,само че след последните няколко поста направо не смея да се запиша в темата Grinning

# 20
На този дуел, която и да спечели, все ще ми е криво. И двете не ги харесвам, единственото, което би не зарадвало една от двете да победи е - Ваня да затвори устите на недоразуменията от агитката на Мартина. Която, ако не се беше перчила толкова, можеше и на нула да води.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 08:39 от Iseis

# 21
Ваня я спукаха от ратайства и дуели. Изморена е. Изморена е и от вълната от злоба. А Марта, какво? Полежа си. По едно време за малко ходеше с вързана ръка. За малко. Само като се зададеше дуел. А да, и като ратайстваше, пак спейки. Защото достойния Виктор всички го работеха кой от къде го хване. Та колкото и да не ви симпатична Ваня, тя си заслужи и презаслужи място на финала. А не Мартина, която мина метър. Живка не я знам каква е извън играта, не ща и да знам, пари за нея няма да давам и домА нама да я водя. Но от всичката плява там, в нея ми е надеждата. Не мога да кажа, че ме е разочаровала. Всички понякога стъпваме накриво, и тя е човек. При това " битов ". Ехеей, къде ще мери мегдан  тя с Киро - той не е роден за обор, а за сцена. Мартина пък  "има нещо, което Живка няма и не може да има", ако " не си оправи лицето". Само дето на Мартина й липсва това зад лицето- мисленето сигурно й се вижда изморително
Та, за финала, аз съм за Живка победител.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 02:46 от cardhu

# 22
Дали се потвърди информацията, че Ваня съди Ивайло? Жалко, че няма как да осъди и продукцията. Много добре знаеха какво ще се случи, след като вкарат цялата сбирщина.

# 23
не мисля, аз питах веднъж, но никой не отговори. явно е било фейк, няма да съди никого.

# 24
Идвам да прочета, че Ваня отива на финал. Ако е обратното, изобщо не ми се гледа заради арогантността на Мартина и вулгарната й агитка.

# 25
Аз Фермата не гледам от няколко седмици само влизам тук да прочета някой и друг спойлер и в другата група да видя дали тия отвратеняци Марта траверса, Киро не чистоплътният, Иво едноклетъчнито и Сие дали са отпаднали

# 26
Някой със спойлер как върви гласуването в реално време ? Sweat Smile

# 27
Хахахахха 😆
никога не бих пуснала смс за такияа хора като тия. По-добре да даря за някоя хубава кауза.

# 28
Хахахахха 😆
никога не бих пуснала смс за такияа хора като тия. По-добре да даря за някоя хубава кауза.
Аз даже от време  на време като тегля/внасям на банкомат и цъкам опцията да дарят 2-5 лв. Моя банкомат има тази опция. По-смислено е

# 29
  • Варна
В 24 часа пишат, че Живка ще е победител.

Общи условия

Активация на акаунт