Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 813
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
В началото на август (1-ви или 2-ри беше, не си спомням с точност) срещнах Чакалов в родния ми град. По това съдя, че е отпаднал още преди да настъпят финалните седмици.

# 586
Хората, които държат стопанството, са ми приятели. Знаят победителя, но не ми казват. Мъча ги постоянно, но са подписали да си мълчат.

# 587
А тук няма ли все пак някой, който да знае кой е победителят? Имаше един Ковид профил, но той упорито си трае. Говори се уж, че жена печели, но коя? Съмнявам се да е Елица, но кой знае...

# 588
  • Sofia
Хората, които държат стопанството, са ми приятели. Знаят победителя, но не ми казват. Мъча ги постоянно, но са подписали да си мълчат.
Мъчѝ,мъчѝ,може да се изпуснат.Wink Joy

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 00:54 от avi10

# 589
Напий ги някоя вечер, да им развържеш езика. 🤣

# 590
Знае ли се кой отпада в събота от "Фермата"? Ако съдя по постовете в инстаграм ще е Ангел, а не ми се иска.

# 591
Не гледайте постванията в Инстаграм за Игри на волята - аз бях надушила половината участници, защото Джаферович ги е последвала, но всички започнаха да постват едновременно след края на снимките, явно са били задължени да се покрият до края.
Така като се замисля, май ги разглеждах преди да приключат предаването, а тя вече ги беше последвала, от това следва да заключим, че не е на финал, което е доста успокояващо Grinning

Във Фермата точно Ангел го хванах кога отпада предния път, защото беше почнал да публикува във ФБ, така че ако пак е поствал, може и да отпада.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 01:28 от Clouded Mind

# 592
Напий ги някоя вечер, да им развържеш езика. 🤣
Те обичат яко да си пийват. Може и да свърши работа😂😂

# 593
Поне разбра ли дали наистина знаят
 " победителя" , или знаят финалистите?
Финалът е игран вече, така ли?

# 594
Да. Приключило е предаването. То се снима по моя край. Продуцентите си имаха любимо ресторантче почти всеки ден ходеха. Видях на различни барчета Илиян и Мирела. Те са станали много близки, но не са заедно. Той е обратен.

# 595
Ако е вярно, че Илиян е обратен, това обяснява п...ската му постъпка тази седмица.

# 596
Не ми прилича на гей на мен

# 597
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ако е вярно, че Илиян е обратен, това обяснява п...ската му постъпка тази седмица.

Не разбираш от стратегии и социална игра. Стратегията му е много умно измислена дори,жалко,че не можеш да я схванеш.

# 598
Да, умно замислено, но посредствено изпълнение, при това не навреме. Ама това ще му изяде главата.

# 599
Не ми прилича на гей на мен
Обратен е. Дори не е от Бургас, а е от Царево. Няма да влизам в подробности откъде знам, че е обратен, но е факт Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт