Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 793
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Изпадам в траур 😭😭😭
Моля моля моля , кажи   че си измисляш

# 646
Куков според мен ще изкара дълго, но не до финала. Той е Мани-то на сезона, едва ли ще се лишат от него рано в играта.

# 647
  • София
Жени е връзкарка, нормално е да я запазят до финала. Жалко.

# 648
Дано поне Филип е там, и я бие за влизане в тройката.пиши ми на лс , няма да споделям обещавам

# 649
  • Sofia
Той ДзВяРа! и миналата година твърдеше,че Неделчо отпада от Мани,ама не се случи точно така. Wink

# 650
Не му вярвайте. Миналата година беше адски убеден, че Андрей и Елизабет са на финал и Елизабет печели. Та човекът си измисля.

# 651
  • До сърцето...
Знам че най-много ще се изненадате коя е жената която стига до финала...
Ти ме разби! Изпаднах в траур, аман от таз кобра! Дано да се бъзикаш с наивните съфорумки Mr. Green

# 652
Той ли беше? Вярно, че имаше такива неверни спойлери от някого миналата година.

Както казах и преди, във ФБ твърдяха друго. Че жената е Елица. Не е моя информация, за да я потвърдя, но избирам да вярвам на тази, че другата ...не мерси...

# 653
Инфаркт ще ми докарате ей Joy

# 654
Аз чух за трима мъже на финала , но не знам имена 😀

# 655
Пламен и той.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 00:03 от ДзВяРа!

# 656
Аз си спомням, че каза 2 неща като и двете се оказаха грешни.

# 657
Знам че най-много ще се изненадате коя е жената която стига до финала и затова ще ви кажа само нея. И аз не я харесвам, но ще ни се наложи да свикнем и да гледаме до края Джаферович.
И бонус още един спойлер, тя отстранява Генчо от играта битката е пъзел!
Край тая ще вземе и  да спечели да знаете.
Пълен ужас

# 658
Изобщо не бих се учудила, ако продукцията е постлала червен килим на Женя до финала. Head Band
Надявам се този спойлер да не е верен.

# 659
А няма ли конфликт на интереси? Все пак Жени работи в Нова тв като гримьор в Капките и още в колко предавания, не знам... Някак си редно ли е служител на Нова тв да може да грабне голямата награда?
Доколкото си спомням, едно време един човек беше спечелил 100 бона в Стани богат и намериха от сто кладенеца вода, че някакъв негов роднина работи в Нова и му взеха наградата. А сега как позволяват техен човек да се бори в тяхно предаване?
Нищо лично към Жени, просто ми е чудно.

Общи условия

Активация на акаунт