За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 99

• 28 339
  • 762
  •   1
Отговори
# 30
Моите тръгнаха началото на октомври и още не са спали там. Тъкмо реша, че утре ще ги оставя и хоп- температура. И двете сега са на антибиотик. Решила съм, че ще ги пускам пак януари, да закрепим положението малко. Иначе трябваше да се върна на работа още в края на ноември. Сега съм в неплатена, февруари трябва да се върна.. И на мен не ми се иска да го отлагам повече..

# 31
  • Пловдив
Разбирам те чудесно, като гледам има голяма вероятност и януари да пусна неплатена.
Той е труден със свалянето на температурата и хем му е лошо от това, хем реве и хептен става изнервен милия.

# 32
Мами, сигурно ще ви се стори абсурдно притеснението ми, но съм си паника. За първи път тази сутрин се случи да е пропуснал памперсът на гръбчето, бебка е на 6 месеца. Възможно ли е да настине от това? Не беше супер много мокрото и според мен не е стояла много време напишкана, защото се беше събудила да хапне два часа преди инцидента и беше суха. Беше още топличко и доста мокро петното, та си мисля, че е станало скоро. На някоя от вас случвало ли се е? Надявам се да не се разболее Confused

# 33
Bibonss, спокойно, няма да се разболее от това. Случвало ми се е често.

# 34
Почти всяка сутрин се събужда опишкан, какви ли не марки и модели смених, но нищо не може да спре сутрешния водопад.

# 35
Мами малката от днес е на антибиотик,  аугментин , от тези суспензиите където се изготвят, казаха да го държа в хладилник. После направо от там ли да го давам, студено? Проблем ли е ?

# 36
Мами малката от днес е на антибиотик,  аугментин , от тези суспензиите където се изготвят, казаха да го държа в хладилник. После направо от там ли да го давам, студено? Проблем ли е ?
Не

# 37
Когато го давах в шестия месец, просто запушвах спринцовката и затоплях на чешмата с топла вода. (А колко е успявало да се затопли е друг въпрос. 😄) Сега като се наложи нещо от хладилника да давам не затоплям.

# 38
  • Пловдив
И нашата е от два дни на аугментин, но никой не ни е казвам да го държим в хладилник. Нашият стои на стайна температура…

# 39
И нашата е от два дни на аугментин, но никой не ни е казвам да го държим в хладилник. Нашият стои на стайна температура…

Докторката каза.. и на листовката пише.. много са зле нещата при нас. Отива към бронхит. Дано се оправи, почнахме инхалации дс правим също😞

# 40
  • Пловдив
Нашата ни го изписа, защото ушите на детето са много червени, червено гърло, температура и ЦРП 45. Та каза, че е бактериална инфекция, имало всички показатели за това. Слава Богу вече трети ден от приема много се облекчиха всички симптоми.
Пожелавам и на вас бързо оздравяване.

# 41
Нашата ни го изписа, защото ушите на детето са много червени, червено гърло, температура и ЦРП 45. Та каза, че е бактериална инфекция, имало всички показатели за това. Слава Богу вече трети ден от приема много се облекчиха всички симптоми.
Пожелавам и на вас бързо оздравяване.

Благодаря ви много. Дано. И на вас бързо оздравяване❤
•  Някоя мама давала ли е сироп - салбутамол? Ние сме на 14 месеца. 1,5мл каза да давам.. но на листовката пише след 2 год. възраст да се дава. Та ме е страх малко..

# 42
  • София
Препоръчайте добър ортопед в района на кв Орландовци за бебе на 40 дни

# 43
Разбирам те чудесно, като гледам има голяма вероятност и януари да пусна неплатена.
Той е труден със свалянето на температурата и хем му е лошо от това, хем реве и хептен става изнервен милия.
Вземете си хубави температуро-понижаващи, и ще ви е лесно.
Ето ви един, хубав, немски

# 44
  • София
В хладилник се държат аб, аз го вадя около час преди да дам дозата.

Общи условия

Активация на акаунт