Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 401
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
ToniShu, много мило, благодаря ти, но няма нужда Blush Толкова един мога да си взема за пробата, просто не ми се иска да остана много разочарована. Голд за съжаление не съм редила и нямам идея как са, като ги заклеймихте като лъскави вече няма и шанс да се престраша Joy

# 601
  • гр.София
Мона Лиза, ами има  вкус детето...какво да кажа:joy:

Аз харесвам пъзелите на SunsOut. Редила съм няколко с нестандартни парчета.

Не ми пречи да редя на лампа. През деня нямам никакво време и редя вечер за час-два

# 602
Малко къпкейкове от мен Cake

# 603
  • гр.София
Emjay, на коя марка са тези сладки кексчета?

# 604
На Clementoni, 500 части
Emjay, на коя марка са тези сладки кексчета?

# 605
  • София

Джо много го харесва, а ние го кръстихме пъзела с ,много грозното дете. Joy...
Грозното дете е онова със синята рокля до витрината. Joy
Пъзелът е от художничката на бабите и на Критиците - Сюзан Брабо. Имах го в любими, ето това е да си познаваш добре другарчето.
Хи-хи, ако питаш мен, всички са едни 'убавци Laughing Аз едни баби клюкарки бях загледала, но не ми хареса детето в количката, иначе веднага ти го забождах, да си се представяш след години с  дружки от форума и плетки Laughing
 https://www.ozone.bg/product/sunsout-the-gossip-party/

# 606
Привет, ние бяхме 5 дни по Банско та не съм редила нищо. Честно казано, не ми и оставаше време да мисля за пъзели, едва ви изчитах всеки ден. Вече се завърнахме, почнах работа, та ще започвам и реденето пак. Напускали сте големи красоти.

# 607
  • София, България
Sali, този го гледах, но ми се стори много труден!

Йоана, спомням си, че ти беше купила пъзела на Bluebird с дрехите, еми какво да ти кажа, на второ четене не е много хубав, изключително хлабава сглобка и всички парчета влизат навсякъде, направо ме е яд, че и тази картинка на Гари Уолтън не е на Шмидт. Иначе нямаше стружки и парчетата са здрави, но определено съм разочарована.

# 608
  • София
Мона Лиза, много странно. Аз точно щях да похваля Bluebird. В момента редя втори техен, парченцата са изрязани така, че влизат само на мястото си, да има едно-две изключения, сглобката не е много стегната, но е прилична.

# 609
Мона Лиза, да, имам го и аз. Много кофти така, ама ще се реди,харесва ми картинката.

# 610
Здравейте, търся тези пъзели. Ако някой ги има и е склонен да се раздели с тях с радост ще ги приютя.

# 611
  • София
Момичета, наредих пътуващия пъзел. Трябва да отбележа, че макар да бях с много резерви към Black Sea, всъщност марката ми хареса. Самият пъзел също беше удоволствие, макар че жълтите и червените плодове и зеленчуци да ми взеха здравето.
Скрит текст:

Сега ще видя кой беше следващият желаещ и ще пусна нататък по редичката Simple Smile

# 612
  • София, България
Момичета, наредих пътуващия пъзел. Трябва да отбележа, че макар да бях с много резерви към Black Sea, всъщност марката ми хареса. Самият пъзел също беше удоволствие, макар че жълтите и червените плодове и зеленчуци да ми взеха здравето.
Скрит текст:

Сега ще видя кой беше следващият желаещ и ще пусна нататък по редичката Simple Smile

Да не забравиш да си напишеш името на последното парче.

Сали, и аз имам доста пъзели на Bluebird, от които съм редила поне 4-5 и досега такова чудо не е било. Най-трудният пъзел, който съм редила в живота ми и беше на Bluebird пак, един с играчки, беше с двойно по-дебели парчета и сглобка бетон. Спомням си, че го размятах насам натам из стаите, хванала го като кърпа, за да намеря къде да го снимам

# 613
  • София
Мона Лиза, вече съм надписала и парчето и под капака на кутията Grinning

Бях ударила на пауза един 2000 на Клементони, който си бях сортирала преди празниците и съответно сега вървеше много бързо. Ама ще видим дали пак така ще продължи де. Улавям се, че бързам да наредя всички налични пъзели вкъщи докато малката още спи повечко през деня и не се вълнува от парчетата, че после май ще прибера всичко за няколко години и ще го вадя само нощем и на скришно, като някой наркоман Joy

# 614
Ехе, супер Eleyn! Темпото е доста бързо засега Grinning Но не се притеснявайте де, не е за скорост Blush

1. emjay
2. Eleyn
3. Vox
4. Mimi_Demi
5. ioana_g
6. мона лиза
7. ТониШу
8. white duckling
9. sali
10. vartoglava
11. HighSpeed
12. R_Dew