Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 425
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Срещу планината:)
Имаше едно време филм за пътуващи дънки, а ние ще си имаме ППП - приключенията на пътуващия пъзел 😄

Похвалвам се с нареден дървен Trefl от 1000 парчета. Качеството е добро, парчетата са здрави, добре изрязани. Видях накрая леко обелени точици на места в черното под моста, не знам така ли са били или са се появили в процеса на редене. На мен не ми пречат. Най-голямото удоволствие беше от огромния брой специални парчета на квадратен сантиметър. Според надписа на кутията има 100 парчета със специална форма, горе-долу толкова са. (Три пъти ги броих и все с различен резултат, така че се отказвам сега да търся точния брой. Някои са от две части и това всеки път ме обърква в сметките.) Тематиката е Великобритания, има най-различни обекти, свързани с нея, много се забавлявахме да разпознаваме всяко парче.

Много е интересен. Хартията е лепена върху дървото ли? И колко са дебели?

https://www.ozone.bg/product/darven-pazel-trefl-ot-1000-chasti-valshebna-staya/ -това ли са?

# 406
Да, от тази серия е. Дебелината на пъзела е 3 мм. Повърхността не е хартиена. Не знам как точно ги правят, на допир се усеща като боядисано дърво. Има лек релеф. Снимката усилва отблясъците, в действителност е матов.

Бухтичка, никакво отчайване - нали точно това ти беше целта - да се поспреш, да помедитираш, да се насладиш на всяка минута или всеки час 🙂

Йоана, и аз съм така, много добре те разбирам. Не мога вече да ги смествам. И HighSpeed я разбирам, уж всяка покупка е добре премислена и желана, но... запасите нарастват застрашително.

Мона Лиза, пожелавам ти успех. Мери Попинз, дано да нямаш повече здравословни проблеми.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 18:21 от Ghibli

# 407
В комсед от утре до края на седмицата имат 25% намаление, имат Равенсбургер. Мисля, че няма да устоя да си прибера някой 😁

# 408
  • Варна
Ще надникна Simple Smile

# 409
Първият пъзел за 2022 г.😊
Пъзел Anatolian от 1000 части - Къща на сезоните 🧩🎄🏠🎁💜❄

Пъзел Black Sea Lite от 1000 части - Дивото зове 🧩🐺💜

# 410
Една гледка към Венеция от мен. Venice la Dolche Vita, 1000 части на Ravensburger
ТониШу, аз ползвам акаунта на мъжа ми от Озон, нали заедно работите. С него имаш отстъпка на всичко почти, не само на пъзели. Но не важи за намалени стоки. Според мен отстъпките са по-добри от Сребро. Така че, направи си нов акаунт и готово. Няма нужда да обединяваш нищо.

# 411
sali, все пак си поръчах разопакования пъзел, харесва ми картинката. Отстъпката му е 55 %, но си права, че в момента има доста намаления... та сложих в количката и още 3, да не отива таксата за доставка на вятъра Smile
Този е : https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-ot-1000-chasti- … gelsingar-462237/
А относно клонките, с които съм скочила в дълбокото, така е, доста ме забавляват. Истината обаче е, че тъй като нямам много опит, когато си го поръчвах си мислех, че тези клонки ще ми помагат. Някак си се надявах, че ще си личи кое парченце е продължението на започнатото клонче... Е, не се оказа така. Те си приличат толкова много, че в един момент зациклих, оставих го да си почива около празниците и сега на свеж мозък, започнах борбата отново. Определено имаше голям ефект от почивката.

# 412
  • София
в момента има доста намаления... та сложих в количката и още 3, да не отива таксата за доставка на вятъра Smile
Ха-ха, така започваме всички Laughing

# 413
  • София, България
sali, все пак си поръчах разопакования пъзел, харесва ми картинката. Отстъпката му е 55 %, но си права, че в момента има доста намаления... та сложих в количката и още 3, да не отива таксата за доставка на вятъра Smile
Този е : https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-ot-1000-chasti- … gelsingar-462237/
А относно клонките, с които съм скочила в дълбокото, така е, доста ме забавляват. Истината обаче е, че тъй като нямам много опит, когато си го поръчвах си мислех, че тези клонки ще ми помагат. Някак си се надявах, че ще си личи кое парченце е продължението на започнатото клонче... Е, не се оказа така. Те си приличат толкова много, че в един момент зациклих, оставих го да си почива около празниците и сега на свеж мозък, започнах борбата отново. Определено имаше голям ефект от почивката.
Дай да видим пъзелите!

# 414
  • София
Ghibli, дървения пъзел е уникален!
а за серията на Heye търся този :

R_Dew, и аз съм сложила в любими точно тези Фалкони някой ден да ги пробвам.

# 415
когато си го поръчвах си мислех, че тези клонки ще ми помагат. Някак си се надявах, че ще си личи кое парченце е продължението на започнатото клонче...
И аз всеки път падам в този капан 😂
Доста време държах в любими един пъзел със сова, много елегантна картина, обаче тези клони не мога да си ги причиня:

https://www.ozone.bg/product/ghost-of-the-north/

# 416
  • Русе
Ghibli, дървения пъзел е уникален!
а за серията на Heye търся този :

Попитай в групите във фейсбук,може някой да го има.Преди няколко години в Озон на промоции беше дълго време,предполагам,че не малко хора са го купили и евентуално продали.
Иначе го намирам в сайта на Heye,на повечето места е изчерпан
[https://heye-puzzle.de/en/product/imagination-puzzle/][/url]

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 09:02 от Зори

# 417
когато си го поръчвах си мислех, че тези клонки ще ми помагат. Някак си се надявах, че ще си личи кое парченце е продължението на започнатото клонче...
И аз всеки път падам в този капан 😂
Доста време държах в любими един пъзел със сова, много елегантна картина, обаче тези клони не мога да си ги причиня:

https://www.ozone.bg/product/ghost-of-the-north/

Мисля, че една приятелка си го купи плюс едни вълци, май бяха ей тези Scream
https://www.ozone.bg/product/winter-repose/
Направо ще й се вържат очите на фльонга Rolling Eyes

Happy eyes

Не бързай да ги поръчваш:smiley: може след време да ти ги метна да ги наредиш.

Добре де, защо Cobble hill имат такова голямо намаление, не е честно просто.

# 418
  • София, България
Аз се надявам края на януари да намалят Коледните пъзели стабилно и да си купя Joy

# 419
Пратката от Озон пристигна. До адрес беше без пари. Фалконските картинки на живо са още по-красиви.
Особено тази с календара е много нежна.
Не знам защо производителите не пестят от картон,  спокойно може да влезе пакета с парчета в половината кутия. Когато си поръчах един cobble hill от немския амазон, понеже беше изчерпан в Озон, кутия която пристигна беше малка квадратна. В първия момент помислих, че са объркали пратката и са ми пратили с по-малко части.  Лайкнала съм страницата на Cobble Hill и всички картинки, които пускат на кутии са "стандартни".

Общи условия

Активация на акаунт