Отново отхвърлена,кой е виновният?

• 7 670
  • 161
  •   1
Отговори
# 60
Инфантилни работи са това. Единият казал на другия да се маха, после - защо отново съм отхвърлена.

# 61
  • София
Това "изчезни" по какъв повод е било?

Защото му обясних като на човек моето виждане какво е за една връзка и как той е точно обратното и през цялото време се държа супер подигравателно,като ми отговаря с по 1 дума и аз импулсивно му го написах това въпросното “изчезни” и той взе,че наистина изчезна. 😐
Викаш, той само това чакал. Neutral Face

# 62
Човекът е задал 668 маркера, че няма сериозни заявки и не иска да задълбава. Какъв е смисъла да се обяснява на подобен човек визия за връзки, отношения. Насила не става. Човек трябва да е релевантен на ситуацията, а не да натяга без оглед на отсрещния.

# 63
Е, инфантилни... що народ се е изпоженил заради такъв инфантилизъм.

# 64
Е ти му казваш, че вижданията ви за връзка се различават тотално, гониш го, пък после що не се борил той за връзката ви. Може и да се държи детски той, но и ти не блестиш със зрялост. Харесала си го "на хартия", обаче като са лъснали неприятните черти, си тръгнала да му обясняваш колко не е прав и да очакваш да се промени. С право си е бил камшика.

И напълно ясно и дирекно се е заявил, ти просто не искаш да го видиш, защото той нали е "млад, хубав и интелигентен", нищо, че явно брашно не мелите. Не ми звучиш влюбена, смятам, че си си го навила на пръста и сега недоволстваш, че той не е съгласен да ти ходи по гайдата.

Е,какво като съм му споделила моите виждания са връзка?
Не,не съм искала да го променям,а да го предразположа да ми споделя,защото за толкова месеци знам 3 неща на кръст за него,което за мен не е нормално.

Инфантилни работи са това. Единият казал на другия да се маха, после - защо отново съм отхвърлена.

Когато му го написах,не знаех, че ще го приеме толкова буквално и ще последва блокиране.
Мисля,че на всеки човек се е случвало да каже/напише нещо от ярост,за което после да съжали.
А и не веднъж му показах,че съжалявам за това.

# 65
На колко години е той?

# 66
# 67
Много сте млади, няма нужда да си правиш генерални изводи, че всички те отхвърлят или нещо подобно на тази възраст.
Той вероятно просто е бил затруднен от разстоянието или дори от предстоящото ти идване в неговия град (това предполага някаква отговорност за теб, къде да живеете - изобщо дали заедно, как да ти помогне за работа евентуално - гадая де, в смисъл разни битови въпроси, за които не е бил готов). А може и да има друга, но това не е краят на света, животът за теб тепърва започва.
Сега, като не си с него, ще заминеш ли? Направи си планове за своя живот, не разчитай на друг засега. То каквото е писано, ще стане.

# 68
  • София
Скрит текст:
Е ти му казваш, че вижданията ви за връзка се различават тотално, гониш го, пък после що не се борил той за връзката ви. Може и да се държи детски той, но и ти не блестиш със зрялост. Харесала си го "на хартия", обаче като са лъснали неприятните черти, си тръгнала да му обясняваш колко не е прав и да очакваш да се промени. С право си е бил камшика.

И напълно ясно и дирекно се е заявил, ти просто не искаш да го видиш, защото той нали е "млад, хубав и интелигентен", нищо, че явно брашно не мелите. Не ми звучиш влюбена, смятам, че си си го навила на пръста и сега недоволстваш, че той не е съгласен да ти ходи по гайдата.

Е,какво като съм му споделила моите виждания са връзка?
Не,не съм искала да го променям,а да го предразположа да ми споделя,защото за толкова месеци знам 3 неща на кръст за него,което за мен не е нормално.

Споделяш му, той ти отговаря с една дума, и ти фрустрирана му викаш "изчезни". Явно си имала очаквания това споделяне да доведе до нещо, и той не ти ги е задоволил. Пример, първо как се разминавате, второ, как ти очакваш той да прави неща, които явно не му идват естествено да прави.

От всичко, което описваш, оставам с усещането за едно притискане от твоя страна. Може да си била в правото си да искаш или очакваш тези неща, но той пък е в  правото си да се движи по собственото си темпо и желания. Не знам дали попринцип не иска сериозни отношения, или твоето темпо му е дошло в повече, но явно неговото търпение си е изчерпило. За него нещата са стигнали предела, а ти продължаваш да си натискаш там, където е видно, че не ти отвръщат със същото. Не те е блокирал, защото е приел буквално твоето изказване, а защото му е писнало, и твоята заявка да се маха е съвпаднала с неговото желание. Затова пак те питам, за какво се бориш, след като не е да го променяш и да прави това, което ти искаш, въпреки че той пределно ясно не иска същото?

# 69
Авторке, нали каза, че се каниш да завършваш висше? Нямаш ли по-сериозни приоритети в момента от мимолетното увлечение /вашето не е връзка, ще ме извиниш/, което си/сте изпитала/и? Продължаваш напред с горно вдигната глава! Сега е важно да решиш какво ще правиш- дали ще записваш магистратура, дали ще си търсиш работа по специалността... Този е избягал с 200, вероятно защото драматичните ви чатове са му дошли в повече. Ние няма как да знаем кой е крив и кой е прав. Различни характери сте явно. Няма лошо да си извадиш изводи за себе си къде не си била права, какво отношение ще очакваш от мъжете оттук нататък. Всички сме изживели такива "разбити сърца", но въпросът е след това да успееш да се стегнеш и да забравиш. Този едва ли ще се върне, нали си му се молила, пък обяснявала, пък той те блокирал? Еми, и с моя приятел сме се карали /но 5-6 пъти за 2 години, не за два месеца/, но никой на никого не е заявал да изчезва или да блокира другия.Това са детски истории и показват емоционална незрялост. Като съвет от връстничка, забравяш, че с този имаш някакъв шанс за връзка. Той НЕ ЖЕЛАЕ. Но има и други мъже/момчета. Какво си седнала да мислиш какво е могло да стане и къде си сбъркала. С 5 пъти на кръст вижданици за цялата "връзка", то е му е било ясно най-вероятно на него. Ти си си въобразявала неща, които никога не са били там.

# 70
Още нещо, аз видях в стари постове от кои градове сте и мога да ти кажа, че е възможно родителите на този голям 24-годишен мъж да са много контра на идващата му от провинцията приятелка (за това и да не те е канил досега).
Не ме разбирай погрешно, от чудесен град си, ама софийските родители понякога имат предразсъдъци. Grinning Не ти трябва да се тикаш там тогава.

# 71
Когато му го написах,не знаех, че ще го приеме толкова буквално и ще последва блокиране.
Мисля,че на всеки човек се е случвало да каже/напише нещо от ярост,за което после да съжали.
А и не веднъж му показах,че съжалявам за това.
И като съжаляваш, какво трябва да се случи?

Цялата ситуация е доста добър урок - да обмисляш думите си, да не очакваш нещо насреща, което дори не ти е обещано, да имаш предвид, че може да разтълкуват изказването ти не както на теб ти се иска.

Скрит текст:
Много сте млади, няма нужда да си правиш генерални изводи, че всички те отхвърлят или нещо подобно на тази възраст.
Той вероятно просто е бил затруднен от разстоянието или дори от предстоящото ти идване в неговия град (това предполага някаква отговорност за теб, къде да живеете - изобщо дали заедно, как да ти помогне за работа евентуално - гадая де, в смисъл разни битови въпроси, за които не е бил готов). А може и да има друга, но това не е краят на света, животът за теб тепърва започва.
Сега, като не си с него, ще заминеш ли? Направи си планове за своя живот, не разчитай на друг засега. То каквото е писано, ще стане.
Окуражаваш я да се тика там, където не е желана. На 20 само това им трябва - някой да каже, че може би, евентуално, вероятно, има възможност...и хукват срещу вятърната мелница. Не е приятно, но по-добре отсега да я повлачи малко пороят, вместо да живее с наивни детски приказки до 30.

Скрит текст:
Още нещо, аз видях в стари постове от кои градове сте и мога да ти кажа, че е възможно родителите на този голям 24-годишен мъж да са много контра на идващата му от провинцията приятелка (за това и да не те е канил досега).
Не ме разбирай погрешно, от чудесен град си, ама софийските родители понякога имат предразсъдъци. Grinning Не ти трябва да се тикаш там тогава.
Софиянците от Сунгурларе и Добрич ли Trollface

# 72
Колко много претенции към човек, с когото имаш „връзка“ едва от половин година, а на практика сте се виждали само няколко пъти. Че и няколко сериозни караници... Кога пък успяхте? Това дори хора с продължителен брак не си го позволяват. А ти на практика дори не го познаваш добре що за човек е.
По този начин трудно ще свъртиш мъж за по-продължително време, ако не преосмислиш поведението и изискванията си към мъжете.
Не, няма начин да промениш един мъж, особено такъв, който изобщо не иска да се променя. Забрави филмите и розовите романчета.
В началото на една връзка хората се опознават, откриват хубавите си черти, влюбват се... С времето – години! – постепенно опознават и недостатъците си. И решават с кое могат да направят компромис и с кое – не.
Ама не се мъчат да се променят, не отправят претенции към отсрещния да се пречупи и да започне да отговаря на някакви техни илюзии, да влиза в техния калъп. Ако човекът не съвпада с образа, който си си изградила, просто се откажи  и си потърси такъв, какъвто ти трябва.
Никой не е длъжен да се променя или да променя възгледите си, само защото се разминават с твоите.
Или го приемаш такъв, какъвто е, или, ако не те устройва, го оставяш да си живее живота и си намираш друг.

# 73
Не знам защо повечето ме упреквате,че съм искала да го променя,но изобщо не е така.
Аз го бях приела такъв,какъвто е,единствено исках да ми споделя,за да може да си станем и по-близки,а не единственото нещо,което да знам за него е-какво прави и как е.
Да,може би съм прекалила с държанието си,може би съм го притиснала,но за мен не е нормално за човек,който иска да е с мен-да няма време за мен,да говорим по 5мин по телефона и да ме избягва с оправдания, а в същото време да ми говори големи приказки за нас,какво сме щели да направим заедно,едва ли не за сватби да става дума и темподобни.
Може би съм в грешка,избързах с изводите за него,повярвах на големите му приказки за общо бъдеще, но по вашите твърдения излиза той невинния…

# 74
Нарциске, и те, и те (изненада ме моя роднина, която е също от моя малък град, но не искаше за момчето си една девойка от доста по-голям от нашия роден град). Смешно ми стана, но факт. Щом е извън София - съмнения. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ама къде я тикам аз? Не да ходи при него, а да направи самостоятелни планове за живота си там, където и сама би искала да бъде.

Общи условия

Активация на акаунт