Отново отхвърлена,кой е виновният?

• 7 651
  • 161
  •   1
Отговори
# 75
Никой не казва, че е невинен. Даже има съмнение, че си има друга.
Но понеже ти се оплакваш, че си „отново отхвърлена“, се опитваме да ти посочим грешките, за да не ги повтаряш и да не се налага отново да те отхвърлят.
И изобщо – няма ли реални мъже край теб, та се мъчиш с измислени образи от чатове и дистанционни връзки?
Как си представяш, че ще живееш постоянно с мъж, с когото успявате да се скарате при толкова редките си срещи?
Че ако заживеете заедно, то животът ви ще е само в скандали...
Иначе ти имаш право да очакваш от връзката си много неща. Но когато човекът отсреща не може или не иска да ти ги даде, няма смисъл да настояваш. Или го приемаш такъв, какъвто е, или късаш и не се измъчваш повече.

# 76
  • София
Не знам защо повечето ме упреквате,че съм искала да го променя,но изобщо не е така.
Аз го бях приела такъв,какъвто е,единствено исках да ми споделя,за да може да си станем и по-близки,а не единственото нещо,което да знам за него е-какво прави и как е.
Да,може би съм прекалила с държанието си,може би съм го притиснала,но за мен не е нормално за човек,който иска да е с мен-да няма време за мен,да говорим по 5мин по телефона и да ме избягва с оправдания, а в същото време да ми говори големи приказки за нас,какво сме щели да направим заедно,едва ли не за сватби да става дума и темподобни.
Може би съм в грешка,избързах с изводите за него,повярвах на големите му приказки за общо бъдеще, но по вашите твърдения излиза той невинния…

Явно не си го приела такъв, какъвто е.

И да, подчертаното не е нормално. Съответно, явно просто не иска да е с теб. Гледат се действията, не приказките.

Не е невинен, но е в правото си да те отреже. Защото, ти хем не си доволна (може би с право, може би не), хем продължаваш да натискаш за тези отношения, които са под всякаква критика. Всеки е прав за себе си. Когато желанията на двама човека се разминават, естественото развитие е раздяла, а не някой да се изчанчи за да стане каквото иска другият.

# 77
Не става с насилие да накараш някой да ти споделя.

Какви са отношенията с баща ти? Може нарочно да избираш дистанцирани мъже, които да се опитваш да печелиш и да се бориш за любовта им.

Гледай действията. Думите са евтини, когато не съвпадат с действията - съвсем.

# 78
Не знам защо повечето ме упреквате,че съм искала да го променя,но изобщо не е така.
Пак вкарваш концепцията за вината. Основното е друго - разбиране и отговорност за действията. Това се мъчат да ти кажат - отказваш да разбереш какво и защо вършиш и да поемеш отговорност, а вместо това търсиш кой друг е виновен.
Аз го бях приела такъв,какъвто е,единствено исках да ми споделя,за да може да си станем и по-близки,а не единственото нещо,което да знам за него е-какво прави и как е.
Това е повече клюкарене и определено не е основа за близост. Близостта се получава като минете заедно през нещо - не е нужно да е животозастрашаваща болест, но и със сдобряване след скандал близост не става. Между другото, човек на 23-4 какво точно се очаква има да за разказване? Тъкмо е влязъл в живота.
Да,може би съм прекалила с държанието си,може би съм го притиснала,но за мен не е нормално за човек,който иска да е с мен-да няма време за мен,да говорим по 5мин по телефона и да ме избягва с оправдания, а в същото време да ми говори големи приказки за нас,какво сме щели да направим заедно,едва ли не за сватби да става дума и темподобни.
Големите приказки не са ок, но ти какво всъщност предлагаш и очакваш? Още учиш. Да не би да си мислиш, че е много гот да вземеш дипломата за висше в един ден, а на следващия ти турят брачната халка и бабите да плеснат с ръце как нашето момиче е успяло така бързо в живота? Не съм следила откъде си, аз съм от малък град. Никога не съм възпитавана в такъв аграрен манталитет, но половината ми съученички бяха точно от такива семейства - бързо да се омъжат, рано да родят, да домакинстват, на жената каква е работата... Към средата на 20те си години се усетих, че съм възприела голяма част от тези идеи, без наистина да искам такова нещо, но пък междувременно саботирам отношения с изисквания за скорост.
Може би съм в грешка,избързах с изводите за него,повярвах на големите му приказки за общо бъдеще, но по вашите твърдения излиза той невинния…
Айде пак виновен-невинен.

# 79
Пак вкарваш концепцията за вината. Основното е друго - разбиране и отговорност за действията. Това се мъчат да ти кажат - отказваш да разбереш какво и защо вършиш и да поемеш отговорност, а вместо това търсиш кой друг е виновен.
Това е повече клюкарене и определено не е основа за близост. Близостта се получава като минете заедно през нещо - не е нужно да е животозастрашаваща болест, но и със сдобряване след скандал близост не става. Между другото, човек на 23-4 какво точно се очаква има да за разказване? Тъкмо е влязъл в живота.
Големите приказки не са ок, но ти какво всъщност предлагаш и очакваш? Още учиш. Да не би да си мислиш, че е много гот да вземеш дипломата за висше в един ден, а на следващия ти турят брачната халка и бабите да плеснат с ръце как нашето момиче е успяло така бързо в живота? Не съм следила откъде си, аз съм от малък град. Никога не съм възпитавана в такъв аграрен манталитет, но половината ми съученички бяха точно от такива семейства - бързо да се омъжат, рано да родят, да домакинстват, на жената каква е работата... Към средата на 20те си години се усетих, че съм възприела голяма част от тези идеи, без наистина да искам такова нещо, но пък междувременно саботирам отношения с изисквания за скорост.
Айде пак виновен-невинен.

Нямах впревид,че искам по най-бързия начин да създам семейство с него,ако правилно съм Ви разбрала..
А това,че той ме подведе,едва ли не “нямаше какво да ни раздели”,а какво стана? Скарахме се и се обърна и ми каза” искам време” ….

# 80
Ок, не се бориш за одобрението на бабите, мъжът те кара да се чувстваш кофти, карате се, на майната си един от друг сте... Какво точно спасяваш?

# 81
Ок, не се бориш за одобрението на бабите, мъжът те кара да се чувстваш кофти, карате се, на майната си един от друг сте... Какво точно спасяваш?

И аз не знам вече.., явно просто ми е харесала представата ми за него и приказките му и се вързах на фантасмагориите му. Реално погледна то нямам никаква сигурност с него… да не говорим,че още в началото бях видяла чатове с момичета не 1 път от различни приложения,но си премълчах… защото така сметнах за правилно..

# 82
Чатове с момичета, значи... Оооокееееей. След 2-3 мнения сигурно ще се окаже и че май е ударил шамар 'още отначало'.
Аут съм  🎿 🎿 🎿

# 83
И аз не знам вече.., явно просто ми е харесала представата ми за него
E нищо де, то е хубаво човек да има мечти и да е влюбен, само гледай да не го докараш до момента той да си вади ограничителна заповед срещу теб Satisfied Нещата никога не са безнадеждни, хората се менят, менят се отношения, ето и годината ще се смени скоро, там нещо за късмета имаше поговорка. Ами дерзай, продължавай да се въртиш около него из социалните мрежи, ама да знаеш че ако твърде много напираш той в един момент може да отскочи като ластик на другата страна. Затова предлагам да си дадеш малко почивка, няколко месеца да си навиеш на пръста че ще стоите настрани един от друг, направи си го едно от тия новогодишните решения дето сега е модерно човек да си прави списък и да си ги изпълнява. Пък де да знаеш, може да почнеш да му липсваш и той сам да се сети за тебе.

# 84
И аз не знам вече.., явно просто ми е харесала представата ми за него
E нищо де, то е хубаво човек да има мечти и да е влюбен, само гледай да не го докараш до момента той да си вади ограничителна заповед срещу теб Satisfied Нещата никога не са безнадеждни, хората се менят, менят се отношения, ето и годината ще се смени скоро, там нещо за късмета имаше поговорка. Ами дерзай, продължавай да се въртиш около него из социалните мрежи, ама да знаеш че ако твърде много напираш той в един момент може да отскочи като ластик на другата страна. Затова предлагам да си дадеш малко почивка, няколко месеца да си навиеш на пръста че ще стоите настрани един от друг, направи си го едно от тия новогодишните решения дето сега е модерно човек да си прави списък и да си ги изпълнява. Пък де да знаеш, може да почнеш да му липсваш и той сам да се сети за тебе.

Спокойно,до ограничителна заповед няма да стигна,чак толкова шашава не съм.
Това,че съм опитала да спася за мен “връзка”,за някой друг “нищото”,не означава, че ще продължавам или продължавам и в момента да му досаждам.
Оставила съм момчето намира от преди една седмица,защото мисля,че направих предостатъчно, а това,че неговите разбирания за връзка явно са прекалено розови и няма спречквания в тях, си е негово мнение.
Аз се опитах да му обясня,че всеки прави грешки и че във всички връзки има и негативни дни,но безуспешно.
Познавам толкова хора обвързани…и имат къде,къде по-драматични дни и караници,но отново са заедно,защото явно желанието им е по-голямо и силно един за друг.

# 85
Намерете си реален човек,от същия град и мирясайте.

# 86
Ама на вас проблемът ви не е бил само в това, че сте се карали и сте имали лоши дни... Нямало е близост, не те е търсил достатъчно, не е споделял, при опит за сближаване те е рязал грубо, държал те е на дистанция. Не е до розовите му очила за връзките или до издръжливост на скандали. Съжалявам, че ти е замазвал очите с някакви планове, това наистина е кофти.

# 87
  • София
Пет секса не ви гарантират близост и интимност.
Ти трябва да го знаеш, ти.

# 88
Пет секса не ви гарантират близост и интимност.
Ти трябва да го знаеш, ти.

Така е,знам.
Но самото му държание към мен,думите му, “плановете му” за “нас” ме накараха да си мисля,че имаме общо бъдеще. Точно за това явно вложих толкова много в него.

# 89
  • София
Момиче, не се връзвай боркиня за някакви отношения.
Спри да се ловиш да всеки малък жест и изпусната дума и да си ги донаместваш в главата.
Действия гледай и няма да си "отново отхвърлена".
Не всичко е на всяка цена, това трябва да разбереш, стига си се вкопчвала.
Приеми, че ти е било хубаво, усмихни се и продължи.

Общи условия

Активация на акаунт