Професионални серии за коса- тема 153

• 62 968
  • 745
  •   1
Отговори
# 390

Аз си го поръчах и съм много доволна - косата ми е по-загладена след него и няма фриз - никога не съм се боядисвала, зимните месеци използвам сешоар, а преса и маша от празник на празник Sweat Smile .. та исках да кажа, че не ми утежнява косата и го препоръчвам с две ръце. Simple Smile За мен е сто пъти по-добър продукт от Еластисайзера на РК - за мен той не прави нищо друго освен омазняване и утежняване.
Значи може да ми хареса и на мен. Аз също не харесах Еластисайзъра нищо не прави за косата ми,домашните маски са ми по-питателни от него.

# 391
За тези, които имат Еластисайзър и не усещат действието му - добавяйте му масла/серуми/маски от по скъпите, за които ви боли сърцето да загребете със шепа и си го ползвайте.

Моят еластисайзър напоследък го ползвам основно с 2 серума на Алтерна, които в чист вид ми утежняват, но в смесен са ОК. КАто преуош, основно, заради тънката ми коса. Мисля, че и друг път съм писала за тях и че самата Алтерна препоръчва да се смесват с балсами (пак на Алтерна Wink, разбира се! и да се ползват като маски.

# 392
правят официално намаление, преди малко получих съобщение:
Тези хора чуха, че искам най-после да ида в магазина и физически другата седмица и решиха сега да пускат отстъпки Joy Май пак ще поръчвам онлайн. Много благодаря!

ПП Веднага предавам нататък: 5% код P4fsUFL85j ми беше активиран допълнително към промоцията Heartbeat

Аз си взех, както бях решила, комплект за подхранване на CHI и Milkshake Integrity. Няма да ги ползвам преди края на февруари, за да си изразходвам тези на Напура; ще пиша по-нататък как са подействали в моя случай.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 19:51 от Анонимен

# 393
Всеки пък гледам капките на Oway и все не ги поръчвам. По- намалени виждали ли сте от 20%-43лв?
 Искам и боя да си взема, но се чудя каква. Важно ми е да покрива добре бели коси и да не се показват след първата седмица, на ниво 7.1. Може ли някакви препоръки, момичета? Искрица беше препоръчала Алтисима преди време, може би нея?
И изобщо кой какво си взе покрай тези намаления?

# 394
  • Пловдив
Не съм виждала капките на Oway на по-ниска цена. Винаги намалението е 20%

# 395
Лилу, благодаря за кода. Поръчах си Орайт кофеинови шампоан и балсам.

# 396
Ще поръчвам Ш и Б Joico K-Pak и се колебая коя терапия да взема Deep Penetrating Reconstructor или Intense Hydrator. За руса, обичаща повече протеин коса дали все пак да завърша с хидратация?

Някой иска ли да си разделим 1л разфасовки?

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 23:24 от VikiE

# 397
Привет, дами!
Нахлувам с молба за помощ - изчетох сума ти теми назад, но още повече се обърках.
Косата ми е чуплива, с дебел косъм, боядисана и суха, по - скоро горният и слой е сух, както и краищата.Ползвам обикновени маски и балсами, на високосна година се сещам да правя някакви маслени маски.
Решила съм да започна повече да се грижа за нея, но нямам идея откъде да започна.
За старт реших да направя тест за порьозност, но още повече се обърках. Косъмът не потъна, остана на повърхността,  което би трябвало да означава ниска порьозност, а от друга страна косата отговаря на описанието на много порьозна.
При миене не съхне без сешоар, пробвала съм през лятото,  стои мокра цял ден.
Към какви продукти да се насоча, хидратиращи или протеинови?
Може ли да ми препоръчате нещо за старт, благодаря предварително.  Flowers Hibiscus

# 398
  • Варна
Започни с преуош с домашен еластисайзър на влажна коса за поне два часа,а най-добре за цяла нощ. И за страт в профи темата Олиесета с арган ш,м и олиото като е хубаво да добавиш и тяхното термо - това в ниския ценови клас. Във високия Лалга за къдрава коса Ш и М плюс хидратиращия им спрей,който е и термо и някоя и друга възстановяваща ампула.
Едни капки на Oway във времето ще са ок и за двете.
И двата варианта,които предлагам са балансирани,подхранващи серии,които могат да се ползват дългосрочно на плътна коса. Във времето вземи и един малък еластисайзър на Конгсли да пробваш.

# 399
  • София
Ампулите на Лалга какво се водят, хидратация или протеин? Все се чудя кога да ги ползвам, не знам защо съм останала с впечатление, че са протеин...

# 400
Принцеса,  благодаря!
Сега имам откъде да започна.Flowers Cherry Blossom

# 401
Моля, предложете алтернатива на Възстановяваща маска Eprouvage Reparative

# 402
Здравейте,препоръчайте ми серия за къдрава коса? В дилема съм между тази на Лалга(скъпа ми идва ,ноо) или Алфапарф ? Искам изразителни къдрици 😄.Чудя се и на Алфапарф пяната за коса(силната фиксация). Лакме и Маракеш съм ползвала+ още знайни и тн.Благодаря 🥲

# 403
  • Варна
Моля, предложете алтернатива на Възстановяваща маска Eprouvage Reparative

Профи маската на Олаплекс 4 в 1  или Hmilck , Лилавият профайбър, Олиесета с Арган и тая с Камелия......Не са идентични с Епруваж,но имат подобно действие и са доволно балансирани и богати.

Възстановяващите ампули на Лалга са мек протеин и в някой случаи се усещат направо като хидратация. Никога не съм харесвала хард протеин затова и харесвам ампулите лалга.
 Тук се ширеше по едно време мнението,че Лалга са хидратиращи защото нямали изявен протеин в състава си. Е да ама не. Еди Господ на химията Grinning знае какво има в прословутия Лалга норд комплекс.

# 404
Понеже често се споменава Олиосета, някой ползвал ли е това чудо

Общи условия

Активация на акаунт