Професионални серии за коса- тема 153

• 62 908
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, някой мнение за четката за сушене на Ревлон one step може ли да даде ?

# 496
И аз ще съм благодарна за мнение за Ревлон четката,гледах доста клипове,и съм й хвърлила мерника:)

# 497
Аз я имам от две години и ползвам максимум веднъж седмично - много съм доволна, но аз съм с две леви ръце при сушенето и въпреки хубави сешоар и четки само с нея успявам да постигна ефект
като от фризьор ( косата ми е дълга черта до раменете, преса не ползвам).
Моята е стария модел, а не новата, която е с по-малка глава. Изпича косата хубаво на втората степен, освен термото на  Керастаз пръскам и допълнително термозащита кичур по кичур. Изсушавам косата първо на 80% със сешоар и после минавам с четката, резултатът държи три дни, ако не я измия преди това.
Като минус - струята студен въздух не е студена, фиксирам накрая с парлукса.

# 498
Струва ми се голяма, тежка ли е и главата успява ли да стигне до корена добре ?

# 499
Голяма е, да, но е по-лека от Парлукса ми например и за макс 15 минути, които отиват за прическата, не ми отмалява ръката. Стигам с нея навсякъде, но се сетих за още един минус- доста е шумна, не си позволявам рано сутрин да я ползвам, че ще събудя семейството и съседите.
П.с. Извинявам се, че малко излязохме от темата, едно време имаше тема за четките за коса и там също имаше много мнения за различните видове.

# 500
И аз имам Ревлон от година и половина и като цяло съм доволна от ефекта,но моята коса много се накъсва и цъфти от нея. Ползвам термозащита,на почти суха коса я оформям с нея,но много ми гори косата.

# 501
Аз също имам старата четка на Ревлон,ползвах я веднъж, страшно ми накъса косата и наистина е доста шумна. Втори път я ползвах и стана по-прилично, но си купих и парлукс и работя само с него, доста по-добре ми се получава.

# 502
Аз също я имах и въпреки 27282 клипчета в интернет, на моята коса не се случи този изпечен и хубав ефект като от фризьор или поне от пресата. Но моята коса е дълга и гъста, доста трудно се поддава на обработка. На косичката на 6 годишната ми дъщеря става много подредена и хубава. Явно не е моето нещо за съжаление.

# 503
В търсене съм на нов сешоар и съм се спряла на Паралукс. Цените навсякъде са горе долу еднакви, но този ми се струва една идея по-достъпен. Видях, че няма йонизация, според вас добър избор ли ще бъде: Parlux Superturbo 2800 Hair Dryer
https://www.amazon.de/gp/product/B000GI3VFC/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

# 504
Има ли голяма разлика между балсама и маската Joico moisture recovery?

# 505
Да, маската е супер мазна и тежка, балсамът е с по-лека и като че лиспоред мен по-хидратираща консистенция. Аз повече го харесвам, макар да предпочитам маските принципно.

# 506
Да, маската е супер мазна и тежка, балсамът е с по-лека и като че лиспоред мен по-хидратираща консистенция. Аз повече го харесвам, макар да предпочитам маските принципно.
За руса, жадна коса кое е по-подходящо? Имала съм само маската. Трябва ми силна хидратация 🙄

# 507
Аз бих взела балсама, ама е субективно. Жадната коса не винаги е доволна от една мазна бомба каквато е маската на джойко, по-скоро консистенцията на балсама ми се струва подходяща. Той прави косата сочна и лигава. А резултатът от маската при мен е по-различен, но аз нямам изрусена коса. Въпреки всичко мисля, че и при изрусена може ефектът да е по-добър с балсам.

# 508
В търсене съм на нов сешоар и съм се спряла на Паралукс. Цените навсякъде са горе долу еднакви, но този ми се струва една идея по-достъпен. Видях, че няма йонизация, според вас добър избор ли ще бъде: Parlux Superturbo 2800 Hair Dryer
https://www.amazon.de/gp/product/B000GI3VFC/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
Защо паралукс? Марката нали е Парлукс?
Иначе за йонизацията .. аз предпочитам да я има, защото косата изглежда по-добре след нея /когато я има/, изпитано върху моята косица.

# 509
Аз бих взела балсама, ама е субективно. Жадната коса не винаги е доволна от една мазна бомба каквато е маската на джойко, по-скоро консистенцията на балсама ми се струва подходяща. Той прави косата сочна и лигава. А резултатът от маската при мен е по-различен, но аз нямам изрусена коса. Въпреки всичко мисля, че и при изрусена може ефектът да е по-добър с балсам.
Аз едва разнасям маската, много е гъста 😩

Общи условия

Активация на акаунт