Професионални серии за коса- тема 153

• 63 057
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Някой може ли да направи сравнение на сериите на Shu Uemura
Silk Bloom - предполагам че е балансирана
Скрит текст:

Ultimate Reset протеинова ? - си спомням че за шампоана се писаха доста суперлативи
Скрит текст:

Urban Moisture - хидратираща ли е или по скоро балансирана ? Балсама ме интересува най-вече дали е по силна или по лека хидратация
Скрит текст:

# 196
За шампоана Ultimate Reset след 3-4 ползвания мога да кажа, че не ми е с УАУ ефект. Нито ароматът е някакъв супер луксозен и траен, нито ефекта е "като след салон". Може би да трябва да използвам цялата серия /и пак не е сигурен ефекта/, но не бих я заплатила в никакъв случай. Цените са ужасни.
С Керастаз Генезис примерно постигам повече блясък и мекота или пък с Наши Арган /а и ароматите на двете серии са УАУ/. Heart Eyes

# 197
Здравейте!
Пристигнаха ми първите професионални продукти за коса. Имам нужда от хидратация, затова си взех Joico Moisture Recovery Shampoo и Joico Moisture Recovery Treatment Balm.
Имаше промоция и добавих и един протеинов шампоан Redken Еxtreme Strengthening Shampoo. Какъв балсам/маска се използва след употреба на протеинов шампоан? Препоръчайте ми продукт или да взема от същата серия?
След протеин е хидратация https://www.zlatnaribka.com/moroccanoil/Hydrating/hidratirashta- … na-do-platna-kosa.
Ако имаш измивания с Ш и маска хидратиращи, другото може да ти е протеин. Моята коса обича протеина и аз ползвам Redken Еxtreme Ш, Б и маска от същата серия и съм мнооого доволна

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 18:32 от VikiE

# 198
Протеин, моля Ви…

# 199
  • София
За шампоана Ultimate Reset след 3-4 ползвания мога да кажа, че не ми е с УАУ ефект. Нито ароматът е някакъв супер луксозен и траен, нито ефекта е "като след салон". Може би да трябва да използвам цялата серия /и пак не е сигурен ефекта/, но не бих я заплатила в никакъв случай. Цените са ужасни.
С Керастаз Генезис примерно постигам повече блясък и мекота или пък с Наши Арган /а и ароматите на двете серии са УАУ/. Heart Eyes

Подкрепям.
На първо измиване с Ultimate reset ефектът беше УАУ - подредена и бляскава коса (като комбинация сложих з ахрижа балсама за блондинки) но на следващи измивания ефекта вече не е така добър за съжаление 😩

# 200
Аз първо го изпробвах с по-лек балсам - на Ф. Кингсли за обем с нар и касис уж да му видя ефекта- няма.
После с маска макадамия - нищо особено.
Третия опит с М Напура С9, тъй като има оризови протеини, уж да ги съчетая .. еми не ..
Обобщено: Много са им парите!

# 201
Момичета, опитвам се да догодя определен цвят на косата, но не се получава. Или виждаме различно цвета на примерните снимки, които показвам на фризьора, или не може да уцели правилните пропорции на тоновете и коректорите.

Моля за съвет какъв номер боя/терапия и окислител/активатор според вас биха дали резултат. Боята е Kydra Color амонячна, в момента съм боядисана с 5.

Ако не съм за тук, моля да ме насочите към подходящата тема, благодаря!

# 202
Желаяният ти цвят е супер, lisko3!
И на мен ми е интересно с какъв нюанс боя може да се докара, тъй като минах в отбора на брюнетките.
И в този ред на мисли питане към девойките, ползващи o.way - имате ли впечатление тъмните нюанси да се получават първоначално по-тъмни от показаното в каталога? Взех за себе си 5.1 и първите десет дена беше мноооого тъмно кафяво... Излезе ми някъде с търсачката назад в темите една снимка на една дама, чийто ник не помня, която беше показала боядисване със същия цвят боя и резултат след използване на Kerastase Genesis серията, и нейната коса беше... просто уау! Моята едва сега позапочва да добива подобен вид, но избива нещо червено или златисто. При все че бях 8-ца или 9-ка в пепеляв нюанс.
И в този ред на мисли - коя безамонячна боя в тъмните тонове препоръчвате? Такава, чийто цвят да не се прецаква след две седмици? И да е студено кафяво без злато или червено?

# 203
  • Някъде там
Желания от теб цвят е страхотен.
На мен ми изглежда като перлен, както са Ланза (без амоняк).
Аз обожавам пепелни нюанси, но сега ми влезе мухата за нещо по топло.

Имам час за февруари месец Simple Smile.

# 204
Jolie, намерила си Peach honey

# 205
А знаете ли за тониращи продукти за тъмни коси? Навсякъде срещам за неутрализиране на жълто, оранжево, червено, но за руси коси. Иска ми се някаква маска в розово-лилава перла, за да се доближа поне малко, защото, като се имих вчера, пак изби карамел. Ползвам Kevin Murphy Angel серията за боядисана коса.

# 206
  • София
Моля за мнение за серията на Joico Blonde Life, color fade, както и за L’oreal metal detox.

# 207
Joico blonde life - балсам (нищо особено, по -слаб ми е от moisture recovery), но е хидратиращ.

И аз се интересувам от L’oreal metal detox.

# 208
  • Някъде там
За пепелни нюанси пак да напиша,  течна без-амонячна боя за коса LANZA Liquids.
Нищо червено или рижаво не избива, но пък косата ми стана доста тъмна по дължините.
Още обмислям дали февруаи да ме правят отново с нея или да направя леки кичури.

# 209
Искрица, LANZA Liquids покрива ли бели коси, като е безамонячна? Ти с какъв естествен цвят си? Моята с амоняк избива в тези нюанси, не си представям без - сигурно ще стана като рижо коте 😂

Общи условия

Активация на акаунт