Професионални серии за коса- тема 153

• 63 039
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
От няколко седмици дебна шампоан Macadamia Weightless repair или Nourishing repair и никъде няма налични. Обикалям физическите магазини и все рафтовете са празни. Скоро си взех чисто масло от жожоба от зоя и много добре ми се отразява и не омазнява косата. Взех си от тях и маска с жасмин. Натурална. Много мекичка ми става косата.

Сега много ще съм благодарна ако някой каже дали има голяма разлика между двата шампоана на Макамадия, за които споменах. Моята коса е тънък косъм, но средно гъста. Този Weightless repair леко ми пресушава връхчетата. Но дава супер обем. Дали не съм за Nourishing repair?

* Macadamia rejuvenating имах 1 литър и са го реформулирали. Вече не съм така доволна, особено от аромата. Другите миришат като сладолед и ядки. Направо ми иде да ги изпия.

# 211
Искрица, би ли споделила кой нюанс на Ланза ликуид си ползвала? Търся нещо за тониране, но не искам да потъмнявам твърде много.

# 212
Скрит текст:
Желаяният ти цвят е супер, lisko3!
И на мен ми е интересно с какъв нюанс боя може да се докара, тъй като минах в отбора на брюнетките.
И в този ред на мисли питане към девойките, ползващи o.way - имате ли впечатление тъмните нюанси да се получават първоначално по-тъмни от показаното в каталога? Взех за себе си 5.1 и първите десет дена беше мноооого тъмно кафяво...
Излезе ми някъде с търсачката назад в темите една снимка на една дама, чийто ник не помня, която беше показала боядисване със същия цвят боя и резултат след използване на Kerastase Genesis серията, и нейната коса беше... просто уау! Моята едва сега позапочва да добива подобен вид, но избива нещо червено или златисто. При все че бях 8-ца или 9-ка в пепеляв нюанс.
И в този ред на мисли - коя безамонячна боя в тъмните тонове препоръчвате? Такава, чийто цвят да не се прецаква след две седмици? И да е студено кафяво без злато или червено?

Аз се припознавам в това описание Smile
Наистина Оуей 5.1 става дооста тъмна в началото (при мен почти черна), но постепенно се отпива и става по-светъл и неутрален нюанс. В момента обаче се боря за по-светъл цвят и ползвам 7.11 (7BA - blue ash се води в техния каталог) на Joico Lumishine creme (амонячна е тя, но има Demishine liquid, която е безамонячна) и съм много доволна от съотношението изсветляване:пепеливост. Нямам обаче снимка преди/след боя да покажа разликата. Майка ми се боядисва с 5.11 (5BA) от същата серия и цвета и се получава идеален, а и тя покрива светъл цвят и все и избиваха топли нюанси с предишните бои.

Тук съм непосредствено преди боя (с много топли подтонове ми е косъма) и все пак не седи рижаво както обикновено:

малко рошава и фризи, да ме прощавате

# 213
  • Някъде там
Искрица, LANZA Liquids покрива ли бели коси, като е безамонячна? Ти с какъв естествен цвят си? Моята с амоняк избива в тези нюанси, не си представям без - сигурно ще стана като рижо коте 😂
Не, за съжаление не покрива.Корените ми ги правят с амонячна а дължините с боя без амоняк.
Понеже четох ,че наистина не оврежда косата и се спрях на нея.Като боята си я закупих аз а моята фризьорка я нанесе на косата ми.
В корените ме правят с 4 - ка, дължините 6-ца.Затова избрах 06АХ, което се води светло кафяво екстра пепелно.
Отмива се равномерно и си остава пепелен нюанс на косата.
Цвета става наистина много тъмен и се доближава до 4 -ка.Нямам никаква разлика с корените.
Peach, косата ти е разкош както винаги.Дори и така рижава ми харесва.За мен твоята коса е най-хубавата която съм виждала в темата.
И на мен ми се иска малко по светла коса, но заради рижавите отенъци не преминавам в по светлата гама.

# 214
  • Пловдив
Peach, как успя да постигнеш този цвят от ниво 5, без разлика корен дължина и след колко боядисвания?

# 215
Peach, как успя да постигнеш този цвят от ниво 5, без разлика корен дължина и след колко боядисвания?

Постепенно в рамките на година слагах 6-ци, после минах на 7-ци и тя беше дръпнала като тон нагоре, лятото вече отидох да си направя baby lights/балеаж с блондор и дръпнахме кичурите до 7-ца което помогна цялостно да просветне цвета и от тогава до сега само правя корени със 7ца на около месец и половина-два и с разредена боя обливам дължините за освежаване. Преди да се изсветля, боядисвах косата на 2/3 месеца и не е имало много наслояване на тъмна боя и лесно промених цвета.

# 216
  • софия
Здравейте,търся мнение за продуктите на Owey - бои,шампоани и всичко което сте ползвали,какво е вашето мнение.Бяха ми препоръчани за чувствителен детски 11годишен скалп,а и боята за мен.Благодаря на отзовалите се!

# 217
Здравейте,търся мнение за продуктите на Owey - бои,шампоани и всичко което сте ползвали,какво е вашето мнение.Бяха ми препоръчани за чувствителен детски 11годишен скалп,а и боята за мен.Благодаря на отзовалите се!

Писали сме много за Oway, потърси с търсачката в темата има всякакви мнения и за боите и за останалата козметика. С две думи боите са щадящи, козметиката е подходяща за чувствителни скалпове и детски коси, както и слабо третирана женска коса. В стари теми сме Обсъждали доста продукти поотделно.

# 218
Здравейте, момичета Simple Smile
Някой има ли идея от къде мога да закупя dyson airwrap complete ? Предлага ли се някъде в България изобщо ? Не държа да е нов.

# 219
Разбира се, използвайте Гугъл.

# 220
Разбира се, използвах го Flushed
След като не можете да помогнете с информация защо изобщо пишете Simple Smile

# 221
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
Някой има ли идея от къде мога да закупя dyson airwrap complete ? Предлага ли се някъде в България изобщо ? Не държа да е нов.

Преди няколко дни видях да го предлагат в олх, но цената ми се стори висока за втора употреба. А иначе нов открих само в амазон.

# 222
Вижте в немския сайт на Дайсън. От там поръчах допълнителни ролки към моя. Доставката за Германия бе безплатна, а после ползвах превозвач. Всичко беше точно.
Зарибих се да си купя и steampod, че напоследък времето ме притиска и нямам време да си мия косата и да правя букли в един и същи ден. На каква най - ниска цена сте засичали пресата и има ли смисъл да чакам намаление?

# 223
Благодаря ви, и аз видях тази в олх, но и за мен цената за втора употреба е висока. Ще погледна в немския сайт

# 224
Вижте в немския сайт на Дайсън. От там поръчах допълнителни ролки към моя. Доставката за Германия бе безплатна, а после ползвах превозвач. Всичко беше точно.
Зарибих се да си купя и steampod, че напоследък времето ме притиска и нямам време да си мия косата и да правя букли в един и същи ден. На каква най - ниска цена сте засичали пресата и има ли смисъл да чакам намаление?
Пресата я търси в чуждите сайтове, при нас е с много завишена цена.
По чуждите съм я виждала и към 380-400лв, но иска голямо дебнене.
P.S. Тук даже и за по-малко - https://www.ebay.com/itm/203749292358?mkevt=1&mkcid=1&mk … 013919.1641553181

Общи условия

Активация на акаунт