Професионални серии за коса- тема 153

• 63 026
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Аз си взех стиймпод преди няколко месеца за 440лв от Рибата. Един код го хващаше😀

# 226
Аз си взех стиймпод преди няколко месеца за 440лв от Рибата. Един код го хващаше😀
Прецакали са се Joy
Нямам опит с пазаруване в ибей и за подобна покупка предпочитам магазин, който ще ми даде гаранция.

# 227
Здравейте, препоръчайте ми шампоан/балсам за кичури/руса коса. Косата ми е на кичури, харесвам русото, но за съжаление косъма ми е кух (според фризьорката ми) и след време започва да се накъсва и да има изтощен вид. Бих искала да си запазя русия цвят и да осигуря добра поддържа. Благодаря.

# 228
  • София
Здравейте, препоръчайте ми шампоан/балсам за кичури/руса коса. Косата ми е на кичури, харесвам русото, но за съжаление косъма ми е кух (според фризьорката ми) и след време започва да се накъсва и да има изтощен вид. Бих искала да си запазя русия цвят и да осигуря добра поддържа. Благодаря.

Шампоан и маска
Терапист kerastase

Joico moisture surge shampoo + morroccanoil hydrate маска

Нектар термик керастаз
Олио себастиан дарк ойл

# 229
Аз имах късмета да купя чисто нов ,оригинален dyson airwrap complete long  за 600 лв от olx,така че следете и там.

# 230

Шампоан и маска
Терапист kerastase

Joico moisture surge shampoo + morroccanoil hydrate маска

Нектар термик керастаз
Олио себастиан дарк ойл

Благодаря.

# 231
  • София
Момичета , мога ли да сложа Hmilk  в дрогерийна боя.
Четох , че трябва да сложа 1 гр на 10 гр боя. Да го сложа преди окислителя. И да намаля окислителя за сметка на млякото.
Така ли го правите?
Ако го ползвам като маска слид измиване пише да се измия със шампоан без силикон. Имам керастаз генезис и архитект,  редкен екстриим, напура с9, и биокленз, и оуей хидратиращ. Кой от тези мога да ползвам ако ползвам млякото като маска след измиване.
Нещо се чудя как да го подхвана този hmilk   да го ползвам , само го гледам засега.

# 232
Хващай го и пробвай смело. Според мен можеш да го ползваш с ш на марката, с Биколенц и с Ц9, в керастазите има много силикони, та с тях, по-добре не.

# 233
Аз имах късмета да купя чисто нов ,оригинален dyson airwrap complete long  за 600 лв от olx,така че следете и там.
Ще пиша на лично с малко въпроси, ако е удобно Simple Smile

# 234
По скоро си разчетете съставите на шампоана, защото по спомен в един на Медисютикълс аз съм намирала PEG dimeticone, а в Генезис няма силикони, но пък има поликват...

# 235
Здравейте.
Аз щурата се изсветлих и не се възприет. Сега сложих 6ца,безамонячна боя на ревлон, но доста тъмно стана.
Ако ми кажете някоя щадяща боя, че тази е само за салон.
И още нещо, може ли мнение за този сешоар, че аз не разбирам.

# 236
  • Някъде там
Моля за отзиви, за сухия шампоан на Керастаз.

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 21:03 от Искрица

# 237
  • София
lisko3 за тониране на тъмна коса можеш да ползваш коректори. Пиша през телефона и не мога да дам линк, но ако разгледаш публикациите ми съм качвала снимка на ниво 6 преди и след обливка със син коректор. Съвсем успешно си туширах червеникавите отенъци.

# 238
lisko3 за тониране на тъмна коса можеш да ползваш коректори. Пиша през телефона и не мога да дам линк, но ако разгледаш публикациите ми съм качвала снимка на ниво 6 преди и след обливка със син коректор. Съвсем успешно си туширах червеникавите отенъци.
На коя марка ползваш коректор

# 239
  • София
Син на Лакме.

Общи условия

Активация на акаунт