Професионални серии за коса- тема 153

• 62 916
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И аз съм съгласна със snowhite, маската за мен е разочарование.
Обожавам шампоана, балсама е ок, но за много жадна коса не знам.
За мен лилно по-добър избор са philip kingsley лилавият балсам и маската на joico defy damage.
Руса мама, пробвала ли си intense hydratir на joico

# 511
И аз съм съгласна със snowhite, маската за мен е разочарование.
Обожавам шампоана, балсама е ок, но за много жадна коса не знам.
За мен лилно по-добър избор са philip kingsley лилавият балсам и маската на joico defy damage.
Руса мама, пробвала ли си intense hydratir на joico
Не съм ползвала интенз хидратара. Косата ми те понася протеин, а той май има 😏

# 512
В търсене съм на нов сешоар и съм се спряла на Паралукс. Цените навсякъде са горе долу еднакви, но този ми се струва една идея по-достъпен. Видях, че няма йонизация, според вас добър избор ли ще бъде: Parlux Superturbo 2800 Hair Dryer
https://www.amazon.de/gp/product/B000GI3VFC/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
Защо паралукс? Марката нали е Парлукс?
Иначе за йонизацията .. аз предпочитам да я има, защото косата изглежда по-добре след нея /когато я има/, изпитано върху моята косица.

Защо...защото бързи пръсти Simple Smile Simple Smile Simple Smile Много благодаря за отговора, и аз така смятам за йонизацията, ще дебна добри оферти значи на модели с такава.

# 513
От 2-3 седмици с косата ми сме скарани.
Каквото и да използвам след измиване стои като мазна/мокра по дължините, след сешоар кичурите изглеждат утежнени и на клечки.
Не съм вкарвала нови продукти, използвам само изпитани, след първия път започнах да нанасям повече балсами, намалих преуошовете, внимавам с количеството термо и олио. Направих и два пъти уж рестарт с ДПШ… ами няма резултат.

Лятото се беше случило същото на почивката, но обвиних водата, като се прибрах всичко се оправи. Сега обаче не съм сменяла локацията.

Видях се в чудо вече…

Ретактирам се защото забравих да добавя, че на втория ден всичко изчезва, косата си изглежда по обичайния начин, няма го този ефект. Но се омазнява по-бързо, не толкова корена, колкото дължините изглеждат мръсни.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 514
Pinki и аз наскоро имах такъв проблем, а нищо не съм променяла във маските и финишите, слагах си обичайните, олио серум и термик и чат Пат нещо за фиксация. Ако ползваш повече от 1 финиш пробвай да махнеш някой и да останеш с един, пробвай да миеш с най-лекия шампоан и балсам и не на последно място почиствай четките за ресане и стилизиране с вода и сапун, защото по тях се трупат продукти и може да “зацапват” положението. В краен случай ми се е случвало да измия с дпш и да оставя косата “гола” след него, даже не суша, ама това не при всеки може да се получи.

# 515
Моля бързо за помощ!!! Сложих повечко тонер Керастаз в маската и върху изрусената ми коса станах зелена. Моля кажете бързо какво да правя, утре съм на работа:sweat:

# 516
Какъв е тоя тонер керастас? Сигурно си сложила пепелно (синьо). Синьо и жълто прави зелено. Зеленото се неутрализира с червено, не оранжево, но ще стане бозаво кафяво. Ако бързо искаш да заличиш за утре, въпреки това трябва да сложиш тонер с червен отенък. Или се пиши болна утре...

# 517
Трябваше да сложа няколко помпички, аз се улях. Това е, бежав оттенък. Сега стоя намазана с joico moisture recovery в които разбих 5 аспирин. Дано да помогне.

# 518
Бях споменала в пост по горе че бях писала на Наши във ФБ и не ме отразиха особено. Питах за цена за 30 мл и ми бяха казали 24 лева. Веднага попитах може ли да поръчам и така си и остана. Никакъв отговор. Днес ми пишат, да можете да поръчате, вече цената е 29 лева за 30 мл.
Ами благодаря!
Заврете си го отзад без извинение!!!
Вдигат цените безбожно на всичко, а заплатите ни ако може и да свалят!!!
Страшно съм ядосана! Покупателната ми възможност скоро ще е под нулата за сметка на двойните сметки за парно, ток, храна и прочие!
Всички които са се изнесли на време от България са постъпили добре. Тук живот няма!
Редактирам се:
Скрит текст:
Писах им че смятам че не постъпват коретно, защото аз съм изразила желание да закупя продукта веднага, а те ми отговарят чак сега след като са изчакали да се вдигне цената.
В крайна сметка се извиниха и казаха че ще ми изпратят продукта на старата цена, но според мен така трябваше да се случи още от началото, а не да водим комуникация и обяснения.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 09:32 от Lale_Lili

# 519
Девойките, които подавахте сигнали към xpertbeauty да споделят опит моля.
Че им вдигнах мерника !!!

При мен от днес има развитие. Изпращат ми липсващите неща на чернопетъчните цени. Друг е въпроса, че вече нямам нужда от тях...
Разглеждането на жалбата отне 2 месеца, по думите им, обаче, ги изпращат на доброволни начала, не под угрозата да бъдат глобени за нелоялната практика.  Но пък любезно ме помолиха да не забравя да потвърдя пред комисията, че случаят вече е решен. Simple Smile

# 520
Никакво развитие при мен ... нито вест от Комисията, нито вест от тях.

Аз продължавам да експериментирам с Керастазките шампоани и съм във възторг от Хронолоджист. Такава мека и бляскава коса не съм имала... За текущите ми нужди е брутално добър! Ако се реша по-късно ще сложа една скрита снимка ..

Поръчах от брасти някакъв тристъпков кит тип Олаплекс на марката Фанола, за който навсякъде прочетох от суперлативи нагоре. Нищо от тази марка не познавам .. да видим какво ще излезе..

# 521
Fanola имах шампоан, маска и един балсам без измиване. Все още използвам маската и балсама..големи опаковки са и нямат изразходване Simple Smile доволна съм на моята коса Simple Smile и то за тези пари Sunglasses

# 522
В търсене съм на нов сешоар и съм се спряла на Паралукс. Цените навсякъде са горе долу еднакви, но този ми се струва една идея по-достъпен. Видях, че няма йонизация, според вас добър избор ли ще бъде: Parlux Superturbo 2800 Hair Dryer
https://www.amazon.de/gp/product/B000GI3VFC/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

Аз ползвам Парлукс от години. Моя модел е 385 Light ionic & ceramic, от преди 5-6 години, беше около 250 лева, много съм доволна. Бихте посъветвала да вземеш малко по-скъп Парлукс, от рози който си харесала. От този клас, който си харесала бях взела за подарък на свекърва ми, разликата е голяма спрямо моя Sad. Мисля, че за 100-150 лева повече  ще получиш много повече. Йонизацията се усеща …. Струята е съвсем друга, много приятна. Хубава е да направиш тест и сама ще откриеш разликата. Ако нямаш възможност финансово по-добре изчакай и вземи йонизиращ.
Получих като подарък висок клас на Valera сешоар, наскоро. Спрямо моя Парлукс интя не ми допадна.
Мое мнение Парлукса е невероятен за 250 лв. Сум изключително доволна вече 5-6 година йонизиращ , light…

# 523
Здравейте! Във връзка с поста ми от преди седмица, обещах да кача снимка с разликата. Снимките са правени през точно два месеца, разликата е за общо четири.

Последното, което поръчах от намаленията и не бях използвала до сега са еластисайзъра на Philip Kingsley, и термозащитното мляко на Olioseta.
Много съм чела от вас за еластисайзъра, според мен за да има ефект трябва да се използва правилно. Винаги когато слагам някакви маски преди измиване на косата леко я намокрям за да проникне продукта хубаво в косъма, а после запарвам с шапка и стоя колкото може повече с маската, най-често цяла нощ. Използвах го веднъж и смятам, че наистина е страхотен продукт и си заслужава парите. Млякото на Olioseta също е невероятно, колкото повече продукти пробвам на марката, толкова повече започвам да я обожавам. Не утежнява, дори и да сложиш повече, косата е изключително мека и гладка, на третата снимка е изсушена просто без четки, без преса и стои изключително прибрана и оформена.

# 524
Идвам да кажа, че пробвах цялата новата серия Chroma Absolu на Kerastase в салон и не съм особено впечатлена.  Не е лоша, но не откривам нищо различно от старата. На този етап ще се въздържа да си я набавя.

И да попитам - с алое вера може ли да се прави нещо интересно и ефективно за косата? Подариха ми някакво много специално, искам да го накълцам.

Общи условия

Активация на акаунт