Професионални серии за коса- тема 153

• 62 895
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
момичета, търся си нова термо защита ,коя ще ми препоръчате?
За сега съм се спряла на

# 541
Вчера нали Наши обещаха да ми изпратят олиото. Та днес няма нищо в Спийди 😆
Няма да се учудя ако и утре няма 😆

# 542
Candy girl,имам sealush,добре ми предпазва косата,но консистенцията е като рядко мляко и никога не мога да преценя по колко е нужно за косата ми,предпочитам термото на Олиосета или термиците на Керастас

# 543
Мерси , от кое термо на Кврастаз си доволна

# 544
Редувам три :Нектар,Цимент,Дисциплин.Втория след протеинова серия ползвам.

# 545
Идвам да кажа, че пробвах цялата новата серия Chroma Absolu на Kerastase в салон и не съм особено впечатлена.  Не е лоша, но не откривам нищо различно от старата. На този етап ще се въздържа да си я набавя.

И да попитам - с алое вера може ли да се прави нещо интересно и ефективно за косата? Подариха ми някакво много специално, искам да го накълцам.

Ако е цяло растение първо прочети какъв сорт е и става ли за козметични процедури, не всеки сорт има благоприятен ефект, може да с епоучи и обратното. Също и на колко години е, трябва да поне на пет за да се използва. Преди години също поръчвах от Био Балев, смесвах с масла за дължината на косата, в скалпа и по лицето директно нанасях чисто. Наистина е невероятно, помагаше ми много и за себореята.

# 546
  • Някъде там
Някой от темата пробвал ли е тази марка?

Добри ли са продуктите?

# 547
Няколко страници назад се коментираше четката на Ревлон, споделям я на много добра цена в момента - 42 %, ако някой се чуди:

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01HZ5K8UE/ref=ppx_yo_mob_b_track_ … ie=UTF8&psc=1

Аз я поръчах с превозвач, ще е при мен до седмица. 😍

# 548
От термиците съм пробвала Цимент и Дисциплин и вторият е много по-хубав за моята коса. Цимент много заплита.

# 549
В крайна сметка изпробвах Лалга ш и м за къдрава коса, плюс олио Лалга, плюс крем за къдрици Лалга, изкарах от архивите една нещо като топла четка (не се върти, но се загрява на ток), и си имам една подредена добре изглеждаща коса. Не костваше кой знае какви усилия, та да си го спестявам като си мия косата да я пооформя, та от тук нататък няма да пропускам. Благодаря за съветите.

# 550
Да дам малко отчет 😁
Изрусена, суха, жадна коса, тънък косъм
Нощната грижа на Керастаз(за блондинки) - леко кремче с деликатен, свеж аромат. Не забелязвам някакви ползи, но факта, че не утежнява и не се наслагва, както и факта, че се грижа за косата, докато спя, ме кара да си го ползвам с кеф 🤣

Олиото от блондинската серия на Керастаз
- за първи път да харесам олио на марката. Заклеймила съм ги, че не ги бива в олио-финишите. Това е леко, адски леко, но заглажда, омекотява и дава супер блясък. Обожавам го!❤

Маската абсолют рипер за плътен косъм, новата опаковка
- преформулирована е! Ароматът е същият, цветът също, но не е така гъста. Една идея по-лека е. Нооо ми харесва една идея повече от старата опаковка ❤ За мен тази маска е незаменима!

Капките на Oway
-най-накрая открих НАЙ-ДОБРОТО олио за косата ми. Незаменимо! Веднъж да пропусна да го сложа след баня, просто косата ми не е същата!

# 551
  • Toronto
Няколко страници назад се коментираше четката на Ревлон, споделям я на много добра цена в момента - 42 %, ако някой се чуди:

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01HZ5K8UE/ref=ppx_yo_mob_b_track_ … ie=UTF8&psc=1

На мен така и не ми хареса тази четка, но моята къса е тънка и със собствено мнение. Много по-добре ми се получава с четка и сешоар. Чудя се на Dyson Airwrap. Ако знам, че ще работи, ще прежаля парите, ама не съм сигурна. Или пък машата на Т3, някой да е ползвал едното или другото?

# 552
  • София
Тъй като не съм в моя апартамент, там където съм взех със себе си неотворен комплет Moroccanoil color complete, тъй като напоследък косата ми е в добро състояние.
 Освен това съм отписала хидратиращата серия и repair, и си казах че може тази пък да ми хареса.

Но не какво разочарование за пореден път.
Само с нанасянето на шампоана косата ми получава алергия, стана суха, заплетена, гадна, сложих балсам след шампоана, маска, след това термо генезис, олио и спрей leave in и още не мога да я оправя.
Изхвърлих шампоана

# 553

На мен така и не ми хареса тази четка, но моята къса е тънка и със собствено мнение. Много по-добре ми се получава с четка и сешоар. Чудя се на Dyson Airwrap. Ако знам, че ще работи, ще прежаля парите, ама не съм сигурна. Или пък машата на Т3, някой да е ползвал едното или другото?
В момента ползнам dyson airwrap, имам го от скоро, но определено виждам разлика в косата си при изсушаване. Дава ми много хубав блясък на косата, за мен водещото не е издръжливостта на къдриците ( още не съм ги пробвала даже) а състоянието на косата.
Суша косата със сешоара и на леко влажна коса започвам да суша с накрайника кръгла четка. Доволна съм много от резултата

# 554
Мелисанде, с нов цвят на косата ли си? Т.е. по-тъмно русо ми изглежда от друга снимка, която беше постнала преди време. Или е леко мокра на снимката и затова? Много ми харесва този цвят.

Общи условия

Активация на акаунт