Професионални серии за коса- тема 153

• 64 840
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Мелисанде, на мен хидратиращият ми я заплете по същия начин /и признавам си ползвам го заради аромата/, но маската с кафявата капачка след него я оправя /но ти като си го изхвърлила вече твоя ../. Не е хидратацията на Наши примерно .. но ароматаа .. е, и двата ги обожавам! Heart Eyes
П.С. Аз също имах серията за боядисана коса  ш-н и б-м и не ми заплитаха.

Скрит текст:
Тъй като не съм в моя апартамент, там където съм взех със себе си неотворен комплет Moroccanoil color complete, тъй като напоследък косата ми е в добро състояние.
 Освен това съм отписала хидратиращата серия и repair, и си казах че може тази пък да ми хареса.

Но не какво разочарование за пореден път.
Само с нанасянето на шампоана косата ми получава алергия, стана суха, заплетена, гадна, сложих балсам след шампоана, маска, след това термо генезис, олио и спрей leave in и още не мога да я оправя.
Изхвърлих шампоана

# 556
Мелисанде, и на мен много ми харесва цветът ти.

# 557
  • София
Мерси, косата ми е мокра затова изглежда по-тъмен цвета.

Аз имам в нас хидратиращия на Marcoccan и съм го пробвала с кафявата капачка след него но не помага.
Не знам какво е това нещо, все едно изливам лепило.
Не мига да разбера на какво се дължи, защото вчера в изблик на ужас тичах да купя някакъв дрогериен на treseme, от него получих гладка и разплетена коса още под душа.

Уж много рекламират Moroccanoil, уж бил с хубави съставки.... за мен има ефект на веро.

Трябва да проума коя съставка действа по този начин.

Аз като цяло с безсулфатни шампоани получавам този ефект, но това е прекалено....

Освен това последната маска с кафява капачка която взех няма нито аромата, нито ефекта на предишната.
Та като цяло си е лотария с тази маска.
Някой попада ли винаги на хубавата и ако да откъде?

Иначе за да не е само спам да вметна че  съм възмутена от аромата на ампулата за дртокс на скалпа на напура.
Свикнала съм с билковия им аромат, но тази ампула е с толкова силен че приятелят ми направи 100 пъти коментар че косата ми мирише ужаснооо, на някаква гадна химия според него умирисах и възглавницата и цялото шкафче в банята мирише на това чудо (понеже използвам половин не цяла ампула)
Става въпрос за пост ампулата за почистване

# 558
  • Някъде там
Имам въпрос.
 Ремувър за коса, уврежда ли много косата?

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 14:37 от Искрица

# 559
  • София
Здравейте, тези от вас , които използват шампоаните на Меди-биокленз и фолинген, каква маска или балсам слагате след тях.
Има ли значение дали хидратиращ или протеинова маска или балсам?

# 560
  • Някъде по Дунава
Здравейте, тези от вас , които използват шампоаните на Меди-биокленз и фолинген, каква маска или балсам слагате след тях.
Има ли значение дали хидратиращ или протеинова маска или балсам?
Няма значение, но аз ги ползвам като грижа за скалпа и след това мия с друг шампоан. Според него съобразявам балсама/маската.

# 561
Здравейте, момичета! Purple Heart Какво бихте ми препоръчали за цялостна грижа на тънка коса, която се боядисва редовно? Използвам професионални серии и искам да разнообразя продуктите ми в ежедневната грижа Two HeartsNature Full Moon With FaceFlowers Cherry Blossom

# 562
Мелисанде, аз имам 2 маски в момента с кафява капачка и то все от скорошни намаления - едната е от експертбюти, а другата от Арлен .. и двете са еднакви, на цвят, аромат, гъстота. Използвам тази от експертбюти /в момента/, но отворих основния капак и на Арленската и си мирише силно даже през предпазното капаче.
Искрица, покажи за кой продукт питаш. Аз използвах на Лореал ето този:
https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/izrusiteli-i-ok … eal-efassor-28-gr
и .. ДА, уврежда и то много, особено пък ако си решила в домашни условия да го правиш!

# 563
Здравейте, момичета! Purple Heart Какво бихте ми препоръчали за цялостна грижа на тънка коса, която се боядисва редовно? Използвам професионални серии и искам да разнообразя продуктите ми в ежедневната грижа Two HeartsNature Full Moon With FaceFlowers Cherry Blossom

Новото ми откритие е шампоанът на Орайт с кофеин. Безсулфатен е и много нежен, така че смятам няма да има проблем за цвета. Смятам, че балсамът от серията не е кой знае какво, но досега само заедно съм ги ползвала и резултатът винаги е страхотна, ама страхотна коса.

# 564
  • Някъде там
Мелисанде, аз имам 2 маски в момента с кафява капачка и то все от скорошни намаления - едната е от експертбюти, а другата от Арлен .. и двете са еднакви, на цвят, аромат, гъстота. Използвам тази от експертбюти /в момента/, но отворих основния капак и на Арленската и си мирише силно даже през предпазното капаче.
Искрица, покажи за кой продукт питаш. Аз използвах на Лореал ето този:
https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/izrusiteli-i-ok … eal-efassor-28-gr
и .. ДА, уврежда и то много, особено пък ако си решила в домашни условия да го правиш!
Да, за този става въпрос.
Фризьора работи само с него и ми обясни, че ще "изперем" три пъти косата.
Кичурите не са ми опция за леко изсветляване защото косата ми не понася такива процедури. С много фин косъм е и се накъсва.
В търсене съм на ново олио за коса, това дали е добро?

# 565
Момичета, можете ли да ме ориентирате какъв е този шампоан - протеин,хидр.или баланс Rolling Eyes
Имам го и страшно ми харесва, но никъде не открих състав…нито на бутилката, нито в интернет някъде?

# 566
Искрица, щом ти се рискува, действай.
Да знаеш само, че ще ти се накъса косата, много е рисковано върху тънки коси, а и като цяло.
Ще ти отнеме години за постигане на изравнена, гъста, плътна коса.

# 567
  • София
Искрица този продукт на Лореал не е ли отново пудра тип блондор? Ако на кичури ти се прецаква косата с такъв тип продукт, да си направиш процедурата 3 пъти на цялата коса според мен ще имаш големи щети 🙁. Когато почнах да сменям цвета много се чудих на това олио, можеш да причетеш мнения в нета, мисля че ще е по-щадящо от пудрата.
https://angelcosmetics.bg/product/8826/obeztsvetyavashto-olio-za … g-oil-1000ml.html

# 568
Искрица, сещам се за това мнение на nad_tab от блондинската тема:
https://bg-mam.ma/p/1252760/42237479

Мисля, че по този начин тя свали и едно доста ярко розово оцветяване от косата си.

# 569
Искрица,олиото на Лореал, което си показала, е старото олио от серията, само сменена опаковка и надпис 10 в 1. Скоро писах- съставът си е същия. Аз го харесвам - леко, икономично,стяга и уплътнява косъма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт