Професионални серии за коса- тема 153

• 62 843
  • 745
  •   1
Отговори
# 630

Купих и четири кърпи за приятелки. Откакто им разказах за моята,

[/spoiler]

Пропуснала съм като сте коментирали тези кърпи. Защо ги харесвате и с какво са по- различни от обичайните кърпи от този тип? Освен, че са ужасно красиви😍

Момичета, а Хмилк намаляват ли го някога? Аз под 55лв не съм го виждала.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 13:50 от OliaMirchovska

# 631
Момичета, с молба за помощ. Косата ми винаги е падала доста, но вчера буквално се уплаших, като видях какви топки падаха на гиганстки кичури. Декември минах ковид. Дали от това, дали от нещо друго, но на всяко докосване падат поне 4-10 косъма. След къпане е страхотия.  

От опит: няма какво да направите, не си купувайте безполезни продукти, просто бъдете дзен и чакайте да мине. Този косопад се базира на различен принцип и не се повлиява от методи за лечение на сезонен, хормонален или наследствен. Докато не изпада каквото има да пада, няма да спре. Отлично сте го описали и действително е много фрапиращо, но обещавам - няма да оплешивеете. Можете междувременно да пиете витамини, а след като косопадът спре, използвайте укрепващи продукти - моите не се водят професионални, но са страхотни и затова ще ги спомена - лосиона за растеж на Cult Amelie (в Инстаграм), вода от коприва - пак тяхна и серума с кофеин на Кройтерхоф. За нула време плешивите места (да, буквално, не драматизирам излишно) станаха с мъх и вече са с малки косички.

Момичета, попаднах на този продукт и звучи чудесно: Протеинов коктейл за коса на Олиосета. Обаче употребата е страшна хамалогия и със сигурност нямам време за нея - мия си косата във фитнеса. Дали мога обаче да го загрявам и използвам вечерта преди измиването и да престоявам с него цяла нощ на практика?

Ако има значение - след измиване използвам Сметаната на Milkshake, спрей за обем в корена и термозащита. С фина и права коса съм, в сравнително добро състояние след отрязване на 15 см, но се чудя какво да ползвам за дължините като маска. Боядисана съм, та директни масла бих избягвала. Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 14:05 от bambinnah

# 632
  • Някъде там
Моля за мнение за този шампоан?
Майка ми е с руса коса и мисля да и го подаря за поддръжка на цвета. Дали е добър?

# 633
Агент някъде по темите мисля, че четох и видях снимка, че и ти опитваш да бутнеш цвета към по-светъл, или греша? Беше доста добре, косата беше здрава. Или сега тепърва започваш?
Tочна така, не грешиш!
Но сега (т.е.) края на Ноември'21 почнах след като последните 2 години изрязвах със шепи остатъците от старите кичури. И все пак успях да попрепържа горният пласт и вече почна да цъфти истерично, а аз също толкова истерично режа косъм по косъм и плющя маски.

# 634
  • София
Агент изглежда супер, но много кофти, че е почнала да цъфти Sad.

Някой ползва ли балсама за боядисвана коса на Маракеш? Имам един нов, който е меко казано ужасен. Все едно нищо не съм слагала на косата си след него, оплита се, ужас. Така ли си е, или разпродажбата на Рибите преди да се пребрандират Маракеш е била на някакви ужасно стари и гадни продукти?

# 635
Здравейте момичета. HugЗа първи път пиша при вас и имам нужда от съвет.
Естествената ми коса е светло руса, но по-скоро е в жълтите оттенъци. Точно по тази причина се боядисвам тъй като предпочитам студените цветове. Правя го сама вкъщи тъй като не сменям цвета. Доскоро се боядисвах с боя, от няколко месеца използвам тониращ шампоан на Лореал. Сега попаднах на този тонер на Olioseta и се чудя дали да поръчам. Някоя от вас ползвала ли го е и има ли отзиви?
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/boya-za-kos … lver-shine-100-ml

# 636

Tочна така, не грешиш!
Но сега (т.е.) края на Ноември'21 почнах след като последните 2 години изрязвах със шепи остатъците от старите кичури. И все пак успях да попрепържа горният пласт и вече почна да цъфти истерично, а аз също толкова истерично режа косъм по косъм и плющя маски.

[/quote]
Много ми харесва цвета ти!! И косата Simple Smile, разбира се. Може ли да ми кажеш това коя боя и цвят е? В момента се боядисвам с 6, но ми идва тъмно. Момичетата ме посъветваха да пробвам със 7 и сега набирам смелост, аи чакам да изразходя всички запаси, които напоръчвах на -50% Simple Smile, че се поулях и имам за мин още 4 месеца.

# 637
Защо ги харесвате и с какво са по- различни от обичайните кърпи от този тип?
Аз мога да сравня само с микрофазер и обикновена кърпа. От този тип друга кърпа не съм ползвала, затова не мога да кажа директно дали са по-добри от други. Микрофазерната ми става мокра и неудобна за оставяне на главата по-дълго време, а обикновената ми е тежка и пада, като се движа. От тази гледна точка тези кърпи са страхотни, защото чрез копчето остават на главата дори и да се навеждам, а и попиват водата без да се чувства влагата. На намалението бяха по 31,- лева Blush

# 638
Майка ми ми подари такава кърпа за Коледа точно на тази марка. Моята си е нормална хавлиена отвътре, единственият бенефит е, че става на тюрбан и се връзва. Само където според мен не е особено щадяща за косъма,понеже отвътре е доста груба материя.

Мишчица, супер си! На мен цветът ти сега много ми харесва и не бих го пипала, но аз съм почитател на карамелените, топли и рижавеещи отенъци. Браво за резултата!

# 639
Момичета, възможно ми е от еластисайзъра да не ми хваща боята. Боядисах се 5 дни, след използване на маската, а на опаковката пише 3. На първото измиване се виждаше, че не е хванало, а на второто просто нямаше боя. Grinning Или и това да се дължи на Ковид.
Моля, помогнете. Не мога да рискувам още веднъж да се боядисам и да не хване. Преди месец, два или най-много три някоя от вас също беше споделила за тонер за кестенява коса, но не помня какъв беше.

# 640
Здравейте, момичета! Имам нужда от помощ. След прекаран Ковид ми пада страшно много косата и стана направо като кошница. От корените се заплита. Но може и от шампоана да е било. Ползвах по това време на Керастаз за обем. Така... Може ли да споделите нещо за косопад? Взех си ампулите Генезис на Керастаз и шампоана им за косопад. Ще ви пусна снимки на наличните ми неща. Другото е, че не знам как да ги използвам , кое след кое. Мисля, че не понася много протеин косата ми, заплита се.
Боядисана е, тъъънка, омазнява се бързо в корените и стои суха в краищата. Дълга е под раменете.  

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 21:25 от MissRedLips

# 641
  • София
Момичета, как се ползва  Nioxin 3D Intensive Diaboost? Пише "Нанасяйте върху мокра или суха коса направо върху корените и нежно масажирайте", но не се казва колко помпи? Върху корените значи ли да се маже и скалпа или да се опитвам да го избягвам? Направо по главата ли пръскам с помпата или първо на ръцете и после маже? Гъсто е и не мога да преценя как да го нанасям...

Аз пръскам 3 или 4 помпи на скалпа и със масаж разнасям по скалпа, колкото е възможно.

# 642
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Спешно помощ-идея как да отворя стъклената ампула на Олиосета? Няма точка, ни Дявол. Мъчих се доста да го счупя с две ръце, но не успявам.

# 643

Забравих и Олаплекс Simple Smile Но... честно казано, от него не виждам никакъв ефект. Или косата ми няма нужда от него просто. Не знам. Нанасям го на влажна коса и стоя около 2-3 часа, с шапка и отгоре кърпа. 🙄

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 21:26 от MissRedLips

# 644
Спешно помощ-идея как да отворя стъклената ампула на Олиосета? Няма точка, ни Дявол. Мъчих се доста да го счупя с две ръце, но не успявам.

Където е бялата чертичка. Действително трудно се чупят трябва по-силно, не е невъзможно и да се порежеш.

Общи условия

Активация на акаунт