Професионални серии за коса- тема 153

• 62 864
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
За тези, които ползват Olaplex 0 вкъщи-как го нанасяте на косата? Много е течен и направо в чудо се виждам.

# 616
  • София
принцес не съм ползвала никога боя Oway, трябва ли задължително да е с оксидант Oway? И ако взема голяма разфасовка оксидант Oway, мога ли да го ползвам с други бои предвид, че чета че е безамонячен?
Агент някъде по темите мисля, че четох и видях снимка, че и ти опитваш да бутнеш цвета към по-светъл, или греша? Беше доста добре, косата беше здрава. Или сега тепърва започваш?
hubavella реша с Денман кичур по кичур и после продукт за къдрици /някои от Орайт, Редкен и Десата напоследък/ + пяна Марокан ако не забравя. Суша с дифузер до сухо винаги.
OliaMirchovska според мен ако косата е здрава, не се прилагат много често стресови химически процедури Олаплекс 1 и 2 са излишен разход. Ако много държите на терапията може да пробвате с 3, или Хмилк.

# 617
Олиа, напоследък правим един експеримент с косата на майка ми. Преди около два месеца се подстрига  до здраво. Боядисва се с 8ца,основата й е може би 5. Всеки път слагаме Hmilk в боята. За момента няма никакви щети. Сега ще пробваме да изсветлим с 9ка и ще видим дали косата ще е ок. Боята е също на Оуей.

# 618
...
Значи според вас няма нужда от тежката артилерия Олаплекс? Мислите ли, че Хмилк ще свърши работа?

... Ако много държите на терапията може да пробвате с 3, или Хмилк.

Може ли линк към този продукт Хмилк, който често се споменава в последните страници?

# 619
Давам feedback за Nourishing Integrity на Milkshake. От позицията на тънка коса много ми харесва, лек е, ароматът е добър и осезаемо създава чувството за повече плътност на косъма. Лесно се отмива, не утежнява. Комбинирам го с коприната на Chi като завършек на почти суха коса и количество на грахово зърно само по краищата. Косата ми не получава фриз.

От Chi не съм пробвала още комплектa. Дойде в малко смотано състояние, но всичко си беше в него, просто опаковките се бяха разместили и една напълно скрила. Нямах никакви мостри в поръчката, но пък отидох до магазина ЗР и си изразходвах точките, което ми донесе голяма опаковка от мароканското олио, като доплатих само седем лева Blush

Купих и четири кърпи за приятелки. Откакто им разказах за моята, всички искаха

Скрит текст:

# 620
Ето линк към Hmilk, помпата се поръчва отделно по телефона:
https://sicosmetics.bg/bg/product/948/zashtitno-i-podhranvashto- … -stres-plex-500ml

# 621
Момичета, възможно ми е от еластисайзъра да не ми хваща боята. Боядисах се 5 дни, след използване на маската, а на опаковката пише 3. На първото измиване се виждаше, че не е хванало, а на второто просто нямаше боя. Grinning Или и това да се дължи на Ковид.

# 622
Ли лу, за сатенените кърпи ли става дума. Може ли линк?

# 623
за пореден път не получих отговор на въпроса ми, явно темата е само за избрани

# 624
Заповядай! Имай предвид, че вътрешната страна на всички е хавлиена.

Скрит текст:

за пореден път не получих отговор на въпроса ми
Аз видях въпроса, но не съм запозната с продукта орайт, съжалявам.

Скрит текст:
Мога да кажа за Ланза Хидратация, Напура (шампоани за подхранване и капсули), Милк Шейк за подхранване, серум на Ши, еластисайзър на Кингсли и Мароканско олио Blush Ако има въпроси към тях, ще помогна, ще съм към шест часа пак за малко онлайн.

Забравих function of beauty.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 12:29 от Анонимен

# 625
  • София
за пореден път не получих отговор на въпроса ми, явно темата е само за избрани
Г-жо, тук никой не го приема лично. И на мен няколко пъти не ми е отговаряно на въпрос поради простата причина, че въпросът не е видян от хора, които използват дадения продукт. Тук споделяме мнения и впечатления. Не съм използвала продуктът, но ви съветвам първо да ползвате търсачката и ако не намерите отговор, да си повдигнете въпроса отново и все ще ви отговори някой.

И за да не е пълен спам - нещо съм в летаргия относно купуването на нови продукти и започнах да се чудя какво да забърша. Косата ми вече е в доста добро състояние, не се боядисвам и ми свърши еластисайзъра, та дали е достатъчен hmilk за преуош и как е като действие?

# 626
Аз не го харесвам този кофеинов на Орайт, не виждам да работи като протеинов продукт, затова бих казала, че е по-скоро хидратиращ. Омазняваше ми косата и никакъв обем, но моята е тънка и обича протеини, и то хард протеин, макар че е нетретирана и в добро здраве.

# 627
Този модел на поведение  сега ще ви вменя чувство на вина и ще ми отговорите е много неприятен и грозен. Тук споделяме мнения и общуваме приятно.
Aquadigioia, и аз съм в такава летаргия. Нищо не ми хваща окото с мерак.
Заглеждат тук на Кевин Мърфи серуите за обем. Има две, едната е насочена към сухи и боядисани коси, малко странна комбинация за обем, а другата с преввес към растежа. Даже май някой наскоро похвали втората.

# 628
Момичета, с молба за помощ. Косата ми винаги е падала доста, но вчера буквално се уплаших, като видях какви топки падаха на гиганстки кичури. Декември минах ковид. Дали от това, дали от нещо друго, но на всяко докосване падат поне 4-10 косъма. След къпане е страхотия.
Отдавна ви следя, че харесвате на Напура продуктите, но понеже на  Керастаз има намаление в Нотино си мисля, че по-добре нещо тяхно да взема. Може ли да посъветвате кое е по-подходящо или пък ако сте доволни от друг продукт, да препоръчате. Да каже, че ползвах на Меди Фолинген и един спрей, но съм ужасно разочарована. Една дама от тук купи спрея, понеже получих зверси сърбеж. Фолинген нямаше никакъв ефект. Сега мия с Bioclenz, но точно след две миения с него изпада голямата топка коса и вече не знам какво да мисля.
https://www.notino.bg/kerastase/genesis-bain-hydra-fortifiant-po … -oredjavane-kosa/
https://www.notino.bg/kerastase/specifique-shampoan-protiv-oredj … kosata-i-kosopad/
и този серум се чудя дали сте ползвали: https://www.notino.bg/kerastase/specifique-sprej-protiv-kosopad/

# 629
Според мен Биокленз не е причина да падне косата.
Продължавай да го използваш, вземи си  ампулите на Напура Анаген, някакви витамини за вътрешен прием /има добри отзиви за Допел херц/, защото е напълно възможно да е от Ковид, много дами се оплакват от косопад след преболедуване.
За Керастазките ампули и спрей не мога да дам отзив, но можеш да потърсиш с търсачката - има мнения за тях.
Генезис шампоана го използвам след Биокленз, не знам дали ми помага против косопад, но аромата е страхотен, придава блясък и като цяло за това си го използвам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт