🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 642
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Теодора много лошо си изигра картите. Добре си живееше в Чикаго. Мъж, дете, семейство. Лично на мен ми изглежда нелепо с публикациите си, на които се прави на тийнейджърка.

# 1 771
Да, и според мен след махането на Алманаха от дуелите, протичването им в два дни, беше най-тъпото решение, което са вземали.
Взели са си поука, поне за това. Особено като се има предвид, че има много спойлери тази година, излишно е това протакане. Тамън в неделя - отпадналия на гости при мадамите от сутрешното шоу.😀

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 15:43 от Butterfly_🦋

# 1 772
Теодора и Пламен явно все още са заедно!

На една Живка дистанция един от друг...  Grinning

В двата дни дуели имаш време за по-задълбочена стратегия в игрите, колективна такава, старателно обмисляне на нещата и още и още. Между тях дори можеш да въздействаш на психиката на опонента. Според мен има хубави елементи в това решение. А също така дава информация на останалите участници за силните и слабите страни на опонента що се отнася до психиката...

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 15:14 от fermata72021

# 1 773
  • USA
    Тъпанчев от Игри на Волята ли виждам 🤣🤦

Kaкво му има на Панчев.. Дори го намирам за привлекателен мъж.А и той също живее в Щатите.
    Иначе,че е на всяко гърне мерудия, си е така.. Laughing

1/3 от хората на снимката не ги познах. Маги се е стопила ако наистина е тя.

# 1 774
    • Вестерос
    Честно ли питаш какво му има 😁 не го ли помниш от сезона му, отвратителен човек

# 1 775
    На лицето му е изписано прост, но самонадеян. Още от самото начало този Панчев ми беше супер антипатичен и като външност, и като излъчване. А това, че кара камион в Америка, не намирам за някакво особено постижение.

# 1 776
    • при късмета
    Шопски влиза в политиката
    https://novini.bg/bylgariya/politika/734409?fbclid=IwAR2C4-xxASS … 7ZQ0C09N0LOPMG-is
    Майкоууууу

# 1 777
    То там кьораво сакато ..

Той да гледа само във фермата да не влезе, че ...

# 1 778
    • USA
    На лицето му е изписано прост, но самонадеян. Още от самото начало този Панчев ми беше супер антипатичен и като външност, и като излъчване. А това, че кара камион в Америка, не намирам за някакво особено постижение.

Със сигурност е по-голямо постижение от Гошко със 1000 лв заплата.

Помня гладенето на ризата му и че беше силен в игрите. Какво друго има за помнене?!

# 1 779
    От известно време следвам Красимира в инстаграм и ми прави впечатление, че тя е абсолютен лентяй. По цял ден си седи у тях, не работи, излиза само със сина си до мола и това е. Интересно ми стана работила ли е нещо преди да се събере с Митко и то се оказва, че жената цял живот си е trophy wife. В предишната й връзка пак мъжът й я е издържал. Мислех я за по-упорит и целеустремен човек.
    Скрит текст:

# 1 780
    • Великобритания
    И аз я следвам от доста време и съм на същото мнение
    Дори напоследък (даже мисля , че писах тук ) нещо почна да и се надува самочувствието , в което по принцип няма нищо лошо , напротив . Не ми харесва промяната и като я виждам как отговаря на Q&A , все едно е някъв супер биг инфлуенсър с по милион последователи
    Ма иначе тва прави само наистина , вкъщи , с децата и кучето , прически и вече семейно - наистина ходят доста с Митко и децата , ся пак ги гледам че са в Гърция май

# 1 781
    А защо не? Щом може да си го позволи, щом така И харесва...Имам позната с нула работни дни, не е инфлуенсър, но така са преценили с мъжа до нея.Щастливи са, обичат се, имат пари...нека си живеят както им харесва.

# 1 782
    • София
    Маргарита е много слаба и в отлична форма. Налага ми се и ще ми се налага поне още година сравнително често да общувам с нея. Не е особено лесна за комуникация.
    Нямам търпение да почва вече.

# 1 783
    • Великобритания
    изобщо нямам нищо против , щом и харесва - супер
    аз имах предвид за отношението и към "феновете " , просто изведнъж си наду носа и стана доста надменна

# 1 784
    • earth
    Със сигурност е по-голямо постижение от Гошко със 1000 лв заплата.
    Това не го разбирам, но защо си го написала мисля, че разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт