🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 927
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Великобритания
Нормално да направят силно промо , засилват интереса - поне за мен , наистина нямам търпение
Сред участниците ще се откроят любимците на публиката, които се превърнаха в емблеми на предишните седем сезона на „Фермата“ - мъже и жени с традиционни ценности и опит, носещи духа на старите времена. Срещу тях ще застанат иинтересни, модерни нови герои и визионери. Тези два свята не само ще се сблъскат, но и ще се допълнят. А в индивидуалното и отборно съревнование най-достойният ще спечели голямата награда от 100 000 лева. 

За тези , които познаха , че ще има хора от предишните ферми - честито на печелившите Grinning

# 1 516
Хората от старите сезони ще почват със сериозен booster при зрителския вот, aко са положителни герои от старите сезони,  даже може и някои от тях да са хора на продукцията. Биха имали и минуси естествено. Но аз очаквам Ивайло Шопски вътре Grinning  Мирон беше казал, че ако почнат да се изчерпват, то ще направят all stars сезон. Това леко звучи като наполовина такъв.

# 1 517
  • Sofia
Драго от Сървайвър ли участва в клипа?
За мен опрделено е той.

# 1 518
Не и Шопски. Лично аз не съм гледала сезон 5, но съм чувала че е един от анти участниците. Бих се радвала Нури да влезе пак. Бях останала с добро впечатление.

Лично кои от старите фермери бихте видели в новия сезон? 🤔

# 1 519
  • при късмета
Да се надяваме на хубав сезон. Не искам Шопски разбира се. Нури на мен ми беше изключително неприятен, да не употребя други думи. Ако ще правят олстарс, то 95% от участниците трябва да са до 3 сезон. Нататък на пръсти се броят от 4 и 5, а от 6 и 7, нито един не си заслужава

Моите стари участници са: Гуспата, Райно, Майора, Финци, Финци, Финци Joy Мама Галя, Стоян, Елена (мисля беше бившата на пианката от известните, много имена съм забравила), повечето така наречени известни от 2, без рапъра, Деси също ми беше симпатична, от 3 почти всички без Алек, гимнастичката и Виолета, от 4 Александра, Дидо, от 5 Митко IT, Маряна (не съм сигурна как ѝ е правилното име), другия Митко и двамата Краси мъж и жена. До тук

# 1 520
  • Разпиляна във въображението
И според мен това е Драго.

# 1 521
Мариана Маринова. Тя беше повече около Шопски и Паулина, отколкото при интелигенцията. Митко ИТ-то никога не ми е бил симпатичен, Шопски от части, но беше прекалено агресивен и самонадеян и това му развали играта. Калайджиев - абсурд, даже сега правеха някакви интервюта с Красимира, които не бяха лоши, но вътре не беше много приятен. Беше и един от върнатите отпаднали.

# 1 522
  • при късмета
Глупости. Мариана беше в конфликт с Шопски и единствената, която го постави на място без той да има възможност да се прави на интересен и умен. Шопски не смееше да ѝ гъкне, след първоначалните опити. Толкова спокойно, интелигентно и твърдо го отряза, че свят му се зави

# 1 523
Значи до колкото разбирам, вече участвалите участници ще са по-скоро по-възрастни, а непознатите лица по-млади. Само се моля да няма др*ска подобна на миналия сезон наречена Ивайло.

# 1 524
Не ми се гледат стари муцуни.Трябваше целият каст да е с непознати

# 1 525
Ех, ново промо най-накрая. Кои ли ще са старите муцуни.
Ще гледам новия сезон и силно се надявам да няма разни кириловци, ивайловци, шопсковци и други подобни герои, които вместо да ме разтоварят и разтушат, ме напрягат и изнервят.
Ако Иван и Андрей не успеят да постигнат баланса между скандал и развлечение обаче, ще ми е последен сезон. Ей, продуценти, много молим, харесвам си предаването, не ме отказвайте зорлем от него.

# 1 526
  • при късмета
След толкова негативи изляли се по адрес на Шопски от 3 години насам, не мисля, че ще рискуват да го вкарат пак. Все пак четат отзиви навсякъде където могат.  По-скоро любимци биха вкарали от стари сезони, запомнящи се участници, като спечелилите сезона, Гуспата, Гечо, Майора, и Финци, Финци, Финци. Или някой тотално не на център, ама все пак няма негативни коментари за него, а по-скоро разбиране, като опонента на Стоян от 2, ама и неговото име забравих.
Такива като затворника от 1, Шопски, Кирил, Ивайло и невестулката биха вкарали, ако ще закриват предаването

# 1 527
Повечето любимци вече са стари за игрите в предаването, т.е ако са ги вкарали, то те ще бъдат най-слабите ...

# 1 528
  • при късмета
Ако върнат алманаха в първоначалния му вид и има нови игри за логика и по-възрастните имат големи шансове на дуелите, с/у някой, як като бик и почти толкова умен

# 1 529
  • Другата България
След миналия сезон на предаването и абсолютното дъно, което стигнаха за мен с хора като Кирил и Ивайло, се радвам, че правилно се ориентирах към конкурентния формат тази година. Особено след като видях промото и старите участници, които и да са те, които ще влизат. Всячески се стремат да вдигат рейтинг, ама поне за мен са бита карта, още ме държи от миналата излагация, особено пък след театрото, фиаското и всичко, на което станахме свидетели от Теодора, и последващото ѝ събиране с обекта на кофите сълзи и загубено /за мен/ екранно време мелосмеходрама. И накрая пак в Чикаго.....бляк.
Тъй че не им вярвам на И&А, не вярвам и на Тупарев, но ще дам шанс на Игрите тази година.
Ще надничам в темата, защото сте страхотна компания, но ферма  или ББ на язовира тази година твърдо "не".
Освен ако някой познат не изникне като участник......Joy

Общи условия

Активация на акаунт