Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 76

• 49 342
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Skk, незнам какви цветове харесвате, но ето няколко предложения от мен

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 20:57 от Natt***

# 181
  • Велико Търново
Благодаря на всички!
Natt, последното зелено ми е много любим цвят, някак си тържествено ми изглежда, като в австрийски аристократичен дом.
За съжаление, аз съм консерва по душа, вкус и възпитание и ме е страх да рискувам с цветове. А, колко ми се иска, но не ми стиска Sad
Въпреки, че къщата ни е наполовина с цвят антрацит, а според всички в селото е "черната къща", аз все пак се страхувам от експерименти с цветове. ММ ми се доверява за всичко, тъй като уж имам усещане за добра подредба и някакъв вкус, но много ме е страх от ярките цветове.
На сина ми стаята е в ярко син цвят, всичко вътре шарено.... И аз се чувствам ужасно там. Някак си, възприемам че е Детско място, че е хубаво да има цвят, но не ми е "харашо". (тайно се надявам да иска да променим всичко в стаята скоро)
Ще си залагам сигурно на бялото, но се чудя какво да е - сигнално бяло 9003 или обикновено бяло...
Влезе ми муха в главата да е с една стена в цвят сьомга, но нещо ми е кукленско на мен и претенциозно.
Голям ми е шах вече, малко се уморих и очите ми се пренаситиха от идеи и мебели и вече ми е сложно. Не се оплаквам, ни най малко, нека това да са ми проблемите, но наистина съм като изчерпана откъм идеи.

# 182
  • Street of Dreams
Моето предложение е слонова кост, съчетано с тъмно венге. Това е и избраният от мен цвят за новия проект, аз не харесвам различни по цвят стаи, а цялото жилище в един стил.

Това ми е новата любов, толкова е меко, топло, луксозно и неокласическо. Пък с черните ти рамки ще е великолепно.
Сив монохром вече си имам.

# 183
Цвят сьомга или корал за мен е много удачен вариант

. Венге никога не съм харесвала, дори и когато беше много модерно преди 15 години. Черно и бяло е класика

и бяло и сиво също Simple Smile.

# 184
  • Street of Dreams
Венге е пак наред да става модерно, колкото и банално да беше преди години. Просто всичко друго си мина по реда и сега пак се завъртат.
Много харесах тази цветова комбинация, която за мнозина би била "скучна" или "стерилна".

Не знам обаче как се виждат цветовете при вас. Срга погледнах собствения си пост през лаптопа и цветът няма нищо общо с това, което исках. През лаптопа е като цвят  орхидея, бяло с розов подтон, а трябваше да е слонова кост - с жълт.

# 185
Къщата на Skk е модерна и обзаведена в съвсем различен стил от това, което показвате Ondine.

# 186
Цвят сьомга аз хич не обичам.Като се боядиса мнпго отмена светлина и прави гадни светлосенки в ъглите.
Маслено зелено, или тъмни към тревисто е супер, особено за къща, кореспондира с природата навън.Може да се съчеъав прекрасно със слонова кост, мноого бледо сиво:

# 187
Тая сьомга ще ти омръзне много бързо.
В моята спалня си бях сложила килим бордо, лампи бордо, накупих чаршафи бордо  и чак и картини си поръчах. След една година изхвърлих всичко без чаршафите😆

# 188
Е такива разновидности на звлено,сиво в зелена гама много обичам аз:
Скрит текст:

# 189
Всичко е строго индивидуално, стената зад спалнята и гардероба са боядисани в лилаво, римски щори в лилаво, килимче в лилаво и чаршафите са цветни Simple Smile, ами 7 година живеем в жилището и все още много си ми харесва и не ми е омръзнало

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 23:24 от Natt***

# 190
Аз не обичам такива силни цветове и на мен ми омръзват и почват да ме дразнят бързо.
И също обичам целият дом да си кореспондира, а не всяко помещение за себе си.

# 191
  • Велико Търново
И аз предпочитам следването на един стил в различните помещения. Буквално като почерк, грозно е да се пише с различен наклон дори, на всеки следващ ред.
Въпреки че, стаята на сина ми няма нищо общо с всичко останало и тя е част от къщата.
Благодаря за предложенията на всички, още веднъж!
ММ ми предложи да сложи тапети (той знае колко не ги харесвам и как ги асоциирам с хлебарки) и ми гледа киселата физиономия остатъка от вечерта.
Започвам да търся спални и щом харесам нещо, то ще повече крак и за другите неща.

# 192
Детската ясно, все пак няма да е много дъглогодишна, защото едва ши ще
издържи на напора на деца толкова дълго, че да не претърпи промяна по-скоро от останалия интериор.

# 193
  • София
Skk, при този красив под и аз бих заложила на бяло, обаче на ей такова бяло

# 194
Skk, при този красив под и аз бих заложила на бяло, обаче на ей такова бяло
Аз съм за ей такова зелено Simple Smile (възползвах се от линка по-горе за онагледяване на цвета)
https://www.benjaminmoore.com/en-us/color-overview/find-your-col … F1766%2Fbedroom-4

Общи условия

Активация на акаунт