Дългото чакане след трансфер-тема 96

• 53 253
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Salsera, супер, че при вас е станало от раз, но за съжаление при много други не е така. Аз говорех за хистероскопия, а не за цветна снимка. При хистеро се вкарва камера, с която се оглежда вътрешността на матката и се махат полипи/сраствания, ако има такива. Също може да се коригира формата, ако се налага.
Аз лично не си мисля в посока кое е Божа работа и кое не е, защото би означавало, че не ми е писано да имам деца, а все още не мога да приема такова нещо.
Относно ПИД, естествено, че няма как да гарантира, защото до аборт може да се стигне и по много други причини. Всеки си решава, но другия път, бих искала ПИД. Няма да сме в БГ, така или иначе.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 20:45 от Penguin4e

# 496
Здравейте момичета. Малко плахо и аз се включвам. Първи трансфер предстои на 8.02.  на две 5 дневни ембриончета. Днес бях на преглед казаха ми лигавица 8.33 мм и прогрстерона 0.2.Изписаха ми лекарства и имах в рецептата преднизолона,но споделих ,че немога да го приемам заради кръвното което вдигам от него. Каза ми да не го взимам. Та дали има момичета които не са го приемали и не е имало проблем . Малко ме е страх от предстоящото неизвестно ❤️

# 497
Ето сега и аз да ви отговоря
Това е моята история  съжалявам че ще е малко дълга но ме простете!
През 2018 остановихме че близо 2 години немога да забрменвя,до тогава ми казаха че всичко е ОК и няма проблем ,,визуално"от моя страна!
Тогава започва дългото разследване!....
В Плевен.... NK клетки ,TSH,FT4,TAT,MAT,FT4,от моя страна всичко в норма! На партньора SDI ,морфология, горе долу ОК?
За мен цветна снимка,,лява тръба напълно запушване дясня подщти непроходима! В Плевен
Първо по къс протокол-9 я 4 оплодената 2 За трансфер на 2 -дневни - резултат О-
2-ра стимулация по дълъг протокол 2-дневни  Резултат 0-
В София Надежда
По ЕЦ 4-стимулации и вадене общо 3 бластроцита!
1-ви трансфер на 06.11 2 5-ДНЕВНИ  резултат 0- няма имплантация
Само финансиране  на ЕЦ 2 Е 1 София бластроцит
Поставяне на
2-ри трансфер на 27.01 1 ЗЕТ бластроцит и 1 свеж
На 03.02 резултат 0  няма и имплантация отново
Пропуснах останалото през което минах ....ендокринолози изследвания и т.н,но имах лечение с лимфомиозот,витамин D,витамин B12  ,иногинол,Наталия,фоликулин,лутеин, FH PRO,....през това време минах и през лапароскопий ,и какво ли не!
Вече  4 г се мъча с това безплодие без реална причина и няма кой и какво да ми каже!
Вече се моля на чудо!
Но не ме огрява
Правих и под, сложиха лепило на 06.11  и пак нищо

# 498
И аз съм в същото положение, никаква имплантация, уж хубава лигавица и хубав бластоцист. Къде правихте вливките, колко време преди трансфера и колко струват?

И аз приключвам отново 7 ден на 2 перфектни бластроцита чхг 0,17
Отново за 4 път без никаква имплантация
Какви ли не пих какво ли не си бих и на вливки с интралипид бях и пак нищо
Вече съм съкрушена нямам сили вече
Желая на всички ви само положителни резултати
85 лв в Малинов съз запазен час!

# 499
Ето сега и аз да ви отговоря
Това е моята история  съжалявам че ще е малко дълга но ме простете!
През 2018 остановихме че близо 2 години немога да забрменвя,до тогава ми казаха че всичко е ОК и няма проблем ,,визуално"от моя страна!
Тогава започва дългото разследване!....
В Плевен.... NK клетки ,TSH,FT4,TAT,MAT,FT4,от моя страна всичко в норма! На партньора SDI ,морфология, горе долу ОК?
За мен цветна снимка,,лява тръба напълно запушване дясня подщти непроходима! В Плевен
Първо по къс протокол-9 я 4 оплодената 2 За трансфер на 2 -дневни - резултат О-
2-ра стимулация по дълъг протокол 2-дневни  Резултат 0-
В София Надежда
По ЕЦ 4-стимулации и вадене общо 3 бластроцита!
1-ви трансфер на 06.11 2 5-ДНЕВНИ  резултат 0- няма имплантация
Само финансиране  на ЕЦ 2 Е 1 София бластроцит
Поставяне на
2-ри трансфер на 27.01 1 ЗЕТ бластроцит и 1 свеж
На 03.02 резултат 0  няма и имплантация отново
Пропуснах останалото през което минах ....ендокринолози изследвания и т.н,но имах лечение с лимфомиозот,витамин D,витамин B12  ,иногинол,Наталия,фоликулин,лутеин, FH PRO,....през това време минах и през лапароскопий ,и какво ли не!
Вече  4 г се мъча с това безплодие без реална причина и няма кой и какво да ми каже!
Вече се моля на чудо!
Но не ме огрява
Правих и под, сложиха лепило на 06.11  и пак нищо

Ренета безплодието ти не е без причина. Ти си с тубарен фактор. Даже да има вероятност да забременееш нормално с тези тръби шанса е много малък.
Мойта диагноза е същата. От 2016 насам имам 5 ин витро опита с общо 8 трансфера, три от който с бременност и едно живо родено детенце и сега съм бременна със второ . Всичките ми опити са при д-р Станулов.
Искам да ти кажа, че това че няма имплантация при толкова много трансфери трябва да се търси причина. И според мен първата стъпка е офис хистрескопия. Ако вече е направено моля да ме извиниш.

# 500
Здравейте, аз съм с подобен казус като при Reneta. Трансфер след трансфер и никаква имплантация.
Каквото се сетите е пускано и правено - всичко наред.
Дори докторката вече е в чуденка,и след последния неуспех,каза,че щяла да се консултира с колеги.

# 501
Хистероскопия правили ли сте?
Здравейте, аз съм с подобен казус като при Reneta. Трансфер след трансфер и никаква имплантация.
Дори докторката вече е в чуденка,и след последния неуспех,каза,че щяла да се консултира с колеги.

# 502
Да и цветна снимка също. Pgt на ембрион, всички видове биопсии, НК клетки, тромбофолия,щитовидни хормони,инсулинова резистентност и т.н.

Хистероскопия правили ли сте?

# 503
Милото,твоите стойности са били доста по-високи от моите,въпреки бавното нарастване.Мен повече това ме притеснява.Иначе от сряда до днес го изчислява,че е нарастнало на 73.1часа.
От клиниката казаха да не бързам да си правя изводи,да изчакаме и резултата от понеделник и ще коментираме.

# 504
Милото,твоите стойности са били доста по-високи от моите,въпреки бавното нарастване.Мен повече това ме притеснява.Иначе от сряда до днес го изчислява,че е нарастнало на 73.1часа.
От клиниката казаха да не бързам да си правя изводи,да изчакаме и резултата от понеделник и ще коментираме.
Да при мен ма 4 ден след трансфер на един 5 дневен ембрион при пиклив тест имаше въображаема черта,но си помислех че съм луда и нямах симптоми и отписах опита. На  6 ден имаше видима черта и на 7 ден пуснах ЧХГ и си беше за едно ембрионче високо,но мисълта ми е че като при теб имаше лек застой,бавно покачване. Има шанс да успееш,моли се Бог да помогне това да бъде вашето чудо!

# 505
Здравейте момичета. Малко плахо и аз се включвам. Първи трансфер предстои на 8.02.  на две 5 дневни ембриончета. Днес бях на преглед казаха ми лигавица 8.33 мм и прогрстерона 0.2.Изписаха ми лекарства и имах в рецептата преднизолона,но споделих ,че немога да го приемам заради кръвното което вдигам от него. Каза ми да не го взимам. Та дали има момичета които не са го приемали и не е имало проблем . Малко ме е страх от предстоящото неизвестно ❤️

Здравей, не се притеснявай, кортокостероидите не са задължителни. Аз имам 3 трансфера без тях и съответно 2 имплантации. Пожелавам ти успех!

# 506
Момичета, знаете ли дали изследване за NK клетки се влияе от Прогестерон и Климара (спрени от днес)? Иска ми се след неуспешния ЗЕТ и преди следващия опит, да пусна NK клетки, примерно утре... Последното ми такова изследване е отпреди 2-3 години..

# 507
Не мисля че се влияят от хормони, по-скоро от прекарано наскоро заболяване или някаква настинка...
Момичета, знаете ли дали изследване за NK клетки се влияе от Прогестерон и Климара (спрени от днес)? Иска ми се след неуспешния ЗЕТ и преди следващия опит, да пусна NK клетки, примерно утре... Последното ми такова изследване е отпреди 2-3 години..

# 508
И аз да дам кураж за бавно удвояване на ЧХГ.
На 8 ден след трансфер 30
9ден 50
10ден 62
11ден 84
14ден 226
16ден 600
18ден 3600
Вече съм в 10гс. Надавам се и за напред да вървя добре, единствено съм 4 5 дни назад според ехографа. Но бях и с критични стойности на прогестерон за което мисля имах бавно удвояване в началото. Проверявайте прогестерона момичета, това е храната за ембриона. Успех на всички 🙏🙏🙏

# 509
  • София/Севлиево
Йоанна, много се радвам за теб.Лека бременност.Малко ви изпуснах,но се надявам скоро всички"стари кучета"да се изнесете към отчетните.
И да,както много пъти съм писала и аз,прогестеронът е много важен,следете си го.
Успех и ви замерям с пълни памперси с пожелания за много положителни тестове.

Общи условия

Активация на акаунт