Дългото чакане след трансфер-тема 96

• 53 213
  • 729
  •   2
Отговори
# 600
Пак аз нахлувам. След като на 6 ден беше 0.26 ,днес на 8 ден пуснах и излезна 3.66 . Трансфера е на две 5 дневни. Всички ми казват ,че шанс има просто късна инплантация. Референтните на лабораторията е над 1 положителен. Какво е вашето мнение

# 601
  • Варна
На този етап е твърде рано да се каже. Ще трябва да изчакаш и да пуснеш пак кръвен тест след няколко дни.

# 602
Пак аз нахлувам. След като на 6 ден беше 0.26 ,днес на 8 ден пуснах и излезна 3.66 . Трансфера е на две 5 дневни. Всички ми казват ,че шанс има просто късна инплантация. Референтните на лабораторията е над 1 положителен. Какво е вашето мнение
Според мен по-скоро е отрицателен. Можеш да си пуснеш след 48ч нов тест и да проследиш как се развива. Стават и чудеса.

# 603
  • София/Севлиево
На мен ми прилича на биохимична...Аз имах такава лятото на 2020-та.На ден 7 резултаът ми бе малко над 7,след 2 дни около 9 и след още 2 около 1...

# 604
  • Бургас
Преди 2 дни пуснах кръвен и беше 32.9,днес след 48 часа пак пуснах и е 139. 9 ден от трансфер на 2 3 дневни.  Забравих да кажа и за прогестерона 98... Според вас добре ли е? Слагам утрогестан 3 пъти по 2

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 13:25 от monitooo90

# 605

Нива на ЧХГ по-ниски от 5mIU/ml се разглеждат като отрицателен тест за бременност, а всяко ниво по-високо от 25mIU/ml се разглежда като положителен тест за бременност. На 8-ми ден на 5=дневни ембриони би трябвало да са много по-високи стойностите, ако е имало имплантация. Другия вариант е да сте приемали инжекции с ЧХГ и да не се е изчистил от организма. Пуснете пак кръвен на 12-ти ден за всеки случай. При мен на 8-ми ден на един 5-дневен ембрион кръвния беше 65, а тест с висока чувствителност отчете бледа черта.

# 606

Нива на ЧХГ по-ниски от 5mIU/ml се разглеждат като отрицателен тест за бременност, а всяко ниво по-високо от 25mIU/ml се разглежда като положителен тест за бременност. На 8-ми ден на 5=дневни ембриони би трябвало да са много по-високи стойностите, ако е имало имплантация. Другия вариант е да сте приемали инжекции с ЧХГ и да не се е изчистил от организма. Пуснете пак кръвен на 12-ти ден за всеки случай. При мен на 8-ми ден на един 5-дневен ембрион кръвния беше 65, а тест с висока чувствителност отчете бледа черта.
Не съм слагала инжекции.

# 607

Да, има шанс! чхг расте и то правилно, просто тепърва тръгва. Избързала си с теста..провери пак след поне 4 5 дни, на мен ми казаха минимум след 10 дни КРЪВЕН тест.

# 608
Момичета ,аз вече се предавам с тестовете . Вчера кръвен 3.66 днес пикливи два направих мноооого бледа втора черта. Тялото ми нещо не ме слуша. Предадох се и на 12 ден както ми е назначен пускам кръвен. Ме съм слагала инжекции ,че да е от тях.

# 609
Изчакай си датата за теста, не си причинявай тези тревоги. В крайна сметка шансовете са 50/50 и не зависи от теб.
Успокой се, излез на разходка с приятели и се разсей от тези мисли.
Знам, че е трудно, но стресът всъщност вреди много повече.

# 610
Момичета, в събота ми беше трансфера на един 5 дневен. От вчера имам някакво странно придърпване от едната страна /подобно усещане имах преди пункцията/. Някоя имала ли е такова усещане след трансфер?

# 611
Момичета, в събота ми беше трансфера на един 5 дневен. От вчера имам някакво странно придърпване от едната страна /подобно усещане имах преди пункцията/. Някоя имала ли е такова усещане след трансфер?

След трансфер усещания да искаш... При мен се оказа, че имплантация е нямало, но това не пречеше да си имам всякакви усещания преди деня на теста...

Ако сте чели темата, ще видите, че целият спектър от никакви усещания до всякакви усещания може да са индикация както за успешна имплантация, така и за липса на такава. Няма рамка или стандарт, които да указват кое е индикация за какво.

Разхождайте се, плетете, пейте, редетете пъзели, но си изчакайте датата на теста и освен ако нямате някакви силно болезнени или визуални симптоми през това време, което да налага връзка с лекаря ви, не се тревожете ненужно -  каквото се случва, ще си проличи от кръвния тест, а тревогите и стресът преди това не са добър съветник, какъвто и да е крайният резултат.

# 612

След трансфер усещания да искаш... При мен се оказа, че имплантация е нямало, но това не пречеше да си имам всякакви усещания преди деня на теста...

Ако сте чели темата, ще видите, че целият спектър от никакви усещания до всякакви усещания може да са индикация както за успешна имплантация, така и за липса на такава. Няма рамка или стандарт, които да указват кое е индикация за какво.

Разхождайте се, плетете, пейте, редетете пъзели, но си изчакайте датата на теста и освен ако нямате някакви силно болезнени или визуални симптоми през това време, което да налага връзка с лекаря ви, не се тревожете ненужно -  каквото се случва, ще си проличи от кръвния тест, а тревогите и стресът преди това не са добър съветник, какъвто и да е крайният резултат.

Благодаря, това се опитва и да правя да не го мисля много. 🍀

# 613
На мен ми беше казал док да вземам профилактично Но-шпа няколко дни след трансфера.

# 614
Благодаря на всичко момичета за подкрепата,невероятно сте. Ние се ориентираме вече към следващ опит на
6 ден -0.26
8 ден-3.66
10 ден - 5.8
Все пак изчаках и опитах благодарение на вас,иначе щях да се откажа отдавна. Успех момичета ❤️

Общи условия

Активация на акаунт