🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 449
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 635
Възможно ли е някой да е толкова смотан, че да направи чийзкейк в тая плоска чиния с борд от 1 см?
ПП. Отговорих си. Щом имаш майка, която по този начин ти обяснява как се прави риба, може.

# 1 636
Страшна лигла... 😒 Тоя па какъв е, като свекърва се държи.
Тоя ми се струва като кандидат … ама едва ли ще го огрее Simple Smile

# 1 637
Много лигава и неприятна ми е Мила Робърт.

Радвам се за участието на Влади Михайлов, чакам неговата вечер, ще ми е любопитно да го видя като домакин.

# 1 638
Поне като ям варено яйце заради диета, нямам скомина от тия буламачи

# 1 639
Кимион в авокадо? Ма това не са кебапчета... И го бухна в зелената салата? Грух... 🐖
Как изведнъж се оказа с други дрехи готвещата? А тя вече облечена за гостите била...

# 1 640
Е, не ... как разлива вино от пластмасова бутилка ... това момиче къде е раснало ...

# 1 641
... това момиче къде е раснало ...
Току що каза - на село! 🙂 Този леген за полилей е много на място.

# 1 642
Много неприятна мома...Мама ли я възпитавала, или и тати е бил наоколо?

# 1 643
Това поведение артистично ли трябва да се води? Доста неприятна и за гледане, и за слушане. Готвенето няма смисъл да се коментира, ясно, че не й е силната страна.

Това е последното, което ще коментирам за тази вечер, че много хейтърски е от моя страна, а това не е добре. Чак гадно ми става, но нищо хубаво не мога да кажа. Sad

# 1 644
Нито мама, нито тате са били около нея, самоотглеждала се е явно. Има доста дефицити. Дано ги запълни.

# 1 645
  • Пловдив
Добре, че беше момчето...

# 1 646
Напомня ми на инфантилната лиготия на мама, затова попитах. Но явно е ген.

# 1 647
Аз пък учудващо този път не ѝ се дразня толкова. Приятна откачалка ми е, вложи малко старание. Иначе не ми е симпатична, а миналият път ме втрещи с неизпраните си дънки. Сега ми изглежда пораснала и с шантав, но интересен стил.
Харесват ми и спортиста и Влади, разбира се. Той както е много талантлив, и щом му се получава всичко вероятно е амбициозен и перфекционист. Така че смятам и в неговата вечер няма да разчита на случайността, а ще е подготвен и старателен.Но много ме дразни с тези коси и бради. 😁

# 1 648
"домакинката" - все едно е служителка в студентски общежития и столове.

# 1 649
Иначе пък гостите са доволни … или яденето е много вкусно или всички са добре възпитани Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт