🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

  • 96 328
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Пловдив
  • Мнения: 14 746
Тази година пропуснах предаването, но току що във фейса видях на снимка, че Влади Михайлов участва. И аз го гледах в "Исус Христос Суперзвезда" и съм безкрайно възхитена от него, затова започвам да гледам.

# 1 726
  • Пловдив
  • Мнения: 44 177
Как хапва колко грахово зърно? Та той изяжда всичко тоя псевдо мистър Simple Smile

# 1 727
  • Мнения: 1 128
Колко е висок Михайлов?

# 1 728
  • Мнения: X
Не достатъчно...
Има три деца
Скрит текст:

# 1 729
  • Пловдив
  • Мнения: 44 177
Ееее, не почвайте и тук за това колко е висок. Ми колкото-толкова. Не може всички да са по 1,80 минимум. То и мистъра до него не стърчеше.

# 1 730
  • Мнения: 18 930
Снощи не гледах, но Мила ......
Тази вечер момичето много се постара и приготви хубави неща.
Компанията не е лоша, симпатично изглеждат, но малко скучновати.

# 1 731
  • Sofia
  • Мнения: 4 822
Италианска вечер с питка… и то от тавата - можеше да си я спести.
Италианската кухня, в тези вариации, не е висока летва.
По-интересно ми стана това, което показаха за утре. Заприлича ми на азиатска кухня

# 1 732
  • Мнения: 10 616
Кажете, моля, колко точки ѝ дадоха на девойката?И кой е утре? Харесаха ми ястието с патладжана(меркезе ли беше?) и питката, ще ги направя. Не че са кой знае какво, просто сега това ми се прияде. 😁
Спортистът май е семпличък откъм изказ, днес забелязах.
Влади май е най-нисичък, но и най-възрастен и най-интелигентен.

# 1 733
  • Мнения: 558
Тази вечер участничката се представи много добре. И питка омеси и сложен десерт направи🍰, даже блатовете си ги направи сама. А като се сетя мин. седмица Гергана как размаза по чиниите конфитюр и отгоре цопна 1 лъжица кисело мляко и ето ти десерт.

Дадоха й 40точки, утре е Михаела Маевска.

# 1 734
  • София
  • Мнения: 13 206
Добре се справи Анна-Мария и сготви с желание, но не им се получават разговорите, за което няма само тя вина. Изненадата не я очаквах от нея, не е ли гледала репортажи на колегите си как се предизвикват пожари точно с тези фенери.

# 1 735
  • Пловдив
  • Мнения: 859
Харесаха ми ястието с патладжана(меркезе ли беше?) и питката, ще ги направя.
Меландзане направи.
https://www.bonapeti.bg/recepti/parmidzhana-di-melandzane/

Niya-, и аз изтръпвам като видя тези фенери

# 1 736
  • Мнения: 2 643
Момичето се справи добре, без особено напрежение и преиграване. Приятно беше. Никак не им се получават разговорите, рецитират, вдървени. Плувецът да е жив и здрав, но супер базов модел миличкия и как все усмихнат, леко шашаво изглжеда, но пък апетитът му е завиден. Това като тинейджър в разгара на пубертета-ще ти изяде ушите Simple Smile
Утре май ще е супер-вечеря. Според мен е някакъв вид арабска или индийска кухня. Някакви разядки с нещо като хляб нан или лаваш ми се видя.

# 1 737
  • Мнения: 15 656
Говорих по телефона и хвърлях по едно око на вечерята.Нищо не чух,но на картинки без звук,одобрявам.
Цитат
и аз изтръпвам като видя тези фенери
Аз също.По-добре да ги забранят.

# 1 738
  • Мнения: 33 039
Много добре сготви домакинята, умее да готви и къщата е приятна! Браво!
Дългуната пак се лигавеше доволно...и беше с клошарски силует!

# 1 739
  • Мнения: 2 098
Счули ми се или когато Владо се пошегува с "Яж, яж, ти сега растеж!", мистъра му отговори със сериозен тон "Аз вече съм пораснал."? Satisfied Е как да не е дървена компанията, то една шега не може да пусне човек. Ако не друго, поне репортерката сготви добре.
И на мен ми е интересно утрешното меню.
П.П. Това за фенерите не го знаех, но то е логично, че могат да доведат до пожар. Въобще не мога да проумея как на някой все още му е интересно или забавно да пали такива.

Общи условия

Активация на акаунт