На пазар във Варна - тема 67

• 44 106
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
Станислав има един тапицер,който сме ползвали.Стъни М е фирмата му,тапицира всичко и е добър според мен.За две коли сме го ползвали .

# 331
Някой възползвал ли се е от услуга претапициране на волан? Интересувам се от естествена кожа.

Преди време ми бяха препоръчали някакво арменско семейство, но така и не ги посетих.

Фирма Сампи, Васко е тапицерът, живея наблизо и по наблюдения е доста търсен за претапициране на всичко по автомобил. На нас ни е претапицирал диван, много добре работи

# 332
Къде мога да намеря подобни празни  бутилки за козметика? Преди имаше в джъмбо, но сега нямат. Трябва ми 1 комплектче.

# 333
  • Пловдив
Къде мога да намеря подобни празни  бутилки за козметика? Преди имаше в джъмбо, но сега нямат. Трябва ми 1 комплектче.

В Джъмбо има.

# 334
Лили и Дм

# 335
  • Варна

Аз си взех от Шихо, но предполагам , че и в другите магазини тип  " Левче"  ще има.

# 336
Можете ли да ми препоръчате електронна везна за храни? Мисля, че съм виждала такива в Джъмбо и Кауфланд

# 337
Такава бутилка с пулверизатор взех от магазина срещу Шихо, от другата страна на улицата. Мисля, че имаше и от другите видове, ако не се лъжа.

# 338
Празни бутилки съм купувала от Фиола, имаше всякакви размери.

# 339
  • Варна
От Пепко съм купувала такъв комплект, но не знам дали ги поддържат в постоянния асортимент.

# 340
Здравейте, знаете ли дали има транжорна където да продават прясно охладено месо различно от стандартното пилешко, свинско и телешко? Заешко, пуешко, патешко, дивеч евентуално? Може и замразено, но да е българско и по-скорошно, не 20-годишен заек с вкус на гуменка като от хипермаркетите. Също така дали има някоя транжорна, в която все още да дават кокали - само кокали, не рагу. Преди 4 години си разтегнах връзка на крака и от тогава си правя веднъж седмично костен бульон, но от година някъде в транжорната до нас (и в останалите в квартала) все ме смотват и ми казват, че нямали. Даже последният път ми казаха, че те никога не били продавали само кокали и аз съм се била объркала.. . Иначе точно същият служител ми е рязал килограми кокали преди - 2 големи торби за 50 стотинки 😀 предполагам заради короната е станало модерно да се пие костен бульон, или пък вече ги мързи да режат кокалите на машината. Както и да е, яд ме е да давам пари за рагу като после се разварява толкова много месото, че не мога да го ползвам и без това. Искам голи кокаляци 😀

# 341
  • Варна
За кокали не знам, но ако те устройва, в магазина храна за вкъщи на Трапезица предлагат костен бульон. Сега като че ли е по-търсен, вземали сме есента с поръчка. Магазинчето е на ул. Мир, преди светофара на Лидл и малко след бабуната, до изипей. Транжорната им е по-надолу, на гърба на облия блок с СБА.

# 342
  • Варна
Здравейте, виждам,че тук хората си помагат по всякакви теми. Искам да ви попитам за магазини за мъжки костюми в града. Аз пазарувам в Гранд Мол, но вероятно има и извън мола магазини. Нали знаете, ако човек не работи в офис не се интересува от такива магазини. Благодаря предварително

# 343
Магазини за мъжки костюми има на Крис, на булевард Левски, малко преди разклонението а спирка явор. Също така и в градинката до кукления театър. Вземал съм от двете места.

# 344
  • Пловдив
Здравейте, виждам,че тук хората си помагат по всякакви теми. Искам да ви попитам за магазини за мъжки костюми в града. Аз пазарувам в Гранд Мол, но вероятно има и извън мола магазини. Нали знаете, ако човек не работи в офис не се интересува от такива магазини. Благодаря предварително

Магазин  Lazarini в Делта мол,  Nikola Gioka  на "Княз Борис I" (между Валентина и "Шипка" ), Крис на ул. "Шейново".

Общи условия

Активация на акаунт