На пазар във Варна - тема 67

• 42 593
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Препоръчайте ми ги гинеколог жена, център, шикор център, да работи със здравна каса. Но наистина да е адекватна, когато има проблем,не да се застрахова с излишни манипулации.

# 256
  • varna
Красимира Желязкова, има доста положителни мнения за нея. Аз лично съм много доволна. Кабинетът се намира в близост до Гранд Мол, това вече май се води широк център.

# 257
  • Варна
С какво толкова е добра тази Красимира Желязкова? И аз постоянно срещам добри отзиви за нея из фейсбук групите, ама на тях вяра нямам )))

# 258
Доктор Желязкова наистина е адекватна и не прави нищо излишно. Ще получите добро отношение и ще Ви се обърне внимание. Ако се обадите сега ще Ви дадат час за след около 2 седмици. НО се чака доста пред кабинета и после винаги ще има какво да доплатите за прегледа.
Аз следя бременността си при нея, до момента всичко е наред и се надявам и да си бъде така. Ходила и преди това на прегледи и е била винаги адекватна. Има тема за нея тук във форума, където може да се прочетат още мнения.

# 259
Аз съм срещала и негативни коментари, не съм била нейна пациентка иначе.

# 260
  • Под Слънцето
Аз пропуснах часа си при нея, без да искам, щото ми го даде за след 3 седмици преди Коледа.. И отнесох.

Питам ви има ли някой проблем с водомера си- да не върти? Скоро го сменяха след голям ремонт в банята.
Как да е.  Обадих се на жената, която минава при нас на отчет,  тя е пуснала докладна. Обадиха се от външна фирма / щото така се прави в България/ , пратиха човек, който почисти водомера и извади 1 шепа шлаки и косми от решетката преди него. Платих си 25 лв, но имаше още  доста начукани кб. Това в Младост преди редовните археологически разкопки под Кауфланд на Цар Освободител.  Питам се колко ли още народ  има нужда от такова почистване след "ремонтите" на това място . А за качеството на предоставяната услуга от ВиК хич не искам да отварям дума.

# 261
  • Варна
За вик думи нямам, миналата година се разправях с тях. Сложих си дистанционни водомери, платих 2+ пъти отгоре на цената на нормален водомер само и само да елиминирам фактора инкасатор, който засича водомерите, защото нашият е откровено недобре с главата. Не знам как изобщо са му позволили на този да борави с цифри, от които пряко произтичат пари.

П.п. след смяна на водомерите значително ми се увеличи струята на душа. От стария водомер направо чакъл извадиха.

# 262
  • Под Слънцето
Хай, благодаря за отговора!
Разпитах преди малко съседите във входа дали имат такъв проблем. Никой не си признава като с хлебарките преди години. Вечно аз трябва да съм инициатора на входа за каквото и да е. Мен не ме притеснява посещението на инкасатор, следя си всичко стриктно. Е, беше надписала 6 куб. преди време  точно като не бях в страната, щото ме нямало и от де да знаела тя колко съм похабила. Поскарахме се малко, та ми ги сторнира.

# 263
  • Варна
Сложете си филтри преди водомерите, събират супер много пясък, от време на време се почистват. Вече при изградена инсталация е по-сложно, но ако ви се занимава.

# 264
  • Варна
Топси, да дооспамя темата ама като съм почнала... След смяна на водомерите също ми падна сметката за вода, не знам как стана, потребяваме същото количество според мен, но според тях не. Нямам против  след като за 6 месеца им изплатих почти хилядарка на части заради старата инкасаторка, писала години наред служебна консумация, дори и когато съм си била вкъщи. Направо не ми се разправя. Сега ще си ги избивам обратно.

# 265
Освен Булмаг кои други магазини предлагат доставка?По възможност с плащане с карта.

# 266
Мисля, че и Паркмарт правят доставки.

# 267
Момичета, някъде виждали ли сте такъв тип протектор/чаршаф .

Май се  казва  хавлиен стреч/трико  за под чаршафа
Скрит текст:

# 268
Айко,Мьомакс,Лидъл чат пат.

# 269
Сега разгледах Jysk май имат, ама ми се искаше нещо в центъра, не по тези големи магазини да бия път за един чаршаф.

Общи условия

Активация на акаунт