На пазар във Варна - тема 67

• 42 633
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Има само за ковид, но мисля, че тя пита само за болни от ковид, но не и заедно с хора, на които им е нужен сертификат примерно за пътуване. Винаги всички са на една опашка.

# 241
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Точно в Ситилаб и Лаборекпрес до Окръжна правят PCR-и са подходящи за предполагаеми болни от Ковид.В част от другите им лаборатории не правят PCR-и и съответно аз не бих отишла болна там, но като гледам всеки си ходи където иска.

# 242
  • Варна
В Лаборекспрес на Брегалница правят и масово тестове на моряци, особено следобед, защото другият им обект за фирми не работи. И точно там се смесват болни със здрави. Така, пътуващите често се оказват положителни след два-три дни в следващите дестинации, където подлежат на тестване. Затова на Столипин има Лаборекспрес само за ведомства по договор, за тестване на екипажи, персонал  и т.н. Но мисля са само до обяд.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 23:21 от Blue Turquoise

# 243
До Окръжна ме устройва,благодаря!
Точно само за болни или предполагаемо болни търся.

# 244
До Окръжна ме устройва,благодаря!
Точно само за болни или предполагаемо болни търся.
Бобче, мен ме изпратиха в стоматологията, не помня там коя лаборатория е, имат отделен кабинет и регистратура.

Дописвам се. Имам предвид отделна регистратура и  кабинет за писиари. На мен ми казаха че било нещо като коридор. Там правиха и на тийна. Ние бяхме със сигурност с ковид защото ММ беше положителен седмица преди това. Просто ни трябваше потвърждение.
Проблем и беше че ако ти вземат проба днес след 12:00 резултатът е готов утре след 16:00.

# 245
Статус мисля,то май друга няма.Щом има там ще отида,че ми е още по-близо даже .

# 246
Да, аз бях в статус в стоматологията.

Взеха пробата в 15ч и на другия ден в 14 ч излезе.

# 247
Аз ходих в Лаборекспрес до ОБ, понеже е уж е само за ковид, но реално на опашката имаше и хора, които си чакат за тест, понеже им трябва сертификат. Имах симптоми и когато отидох, имаше петима чакащи. Отдалече им казах, че имам симптоми и питах кой е последен. Не ми се искаше да заразя някого. Изчаках си реда на 10 метра от всички останали. Когато дойде следващия човек му казаха директно да се нареди зад мен, ако  със симптоми. За съжаление вътре всички влизат на едно място...

# 248
  • Варна
Те лабораториите "само за ковид" правят тестове само за ковид, а не и кръвни, урина, и др. Естествено, че на опашката чакат и болни, и здрави, и вътре всеки си сваля маската и диша докато му вземат тест... Има и болни с други вируси и симптоми, които си пускат тест за ковид, щото са ги пратили.

# 249
Ходих в Статус,до асансьора правят тестове.За 15-20 мин ми излезе резултата.Плащането е на гишето в лабораторията ,но като се носи маска,спазва се дистанция не е страшно.
Отделен е въпросът,че имаше хора без маски.Аз се разминах с една жена без маска,ами всеки сам си преценя ,нали тъй?

# 250
Някой беше питал тук за цените за кастрация на котка.Писах,че в Преси Вет е 100 лв.,но се коригирам с нова информация-вече е 120 лв.Не можах да изтрия коментара си,затова бих посъветвала да се огледате и за друга клиника.Нещата не са такива,каквито бяха-както казах-скорошен опит.Ако някой се интересува-мога да пиша само на лични.

# 251
  • Варна
За тестване много ми харесва организация в Ситилаб в МД и на Драган Цанков.
В първата не правят и кръвни и няма много хора, почти никога няма чакащи, влиза се през паркинга, а лабораторията е веднага след това.
На Драган Цанков после пък се излиза от друг вход и не се получава струпване вътре на влизащи, излизащи, чакащи.

rainbow9020, още не сме записали час и говорили, но и за Вита Нова познати ми казаха такава цена. Явно навсякъде се вдига както всичко.

# 252
Цената за кастрация зависи за мъжко или за женско животно става въпрос,  мъжката е по-евтина. Цената не ма учудва, защото преди 5г мъжки котак кастрирахме за 70лв (без нощен престой в клиниката)

# 253
  • Варна
Аз питах за нашето Лори, мина си от реда на 11/01 в Преси Вет при Жеков, 130 лв платих.

# 254
Момичета,нямах предвид че сумата е по- висока- то всичко вече е с по- високи цени,а нещо друго,но няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт