На пазар във Варна - тема 67

• 42 652
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
И аз в момента съм с болки в гърлото и в ушите, на антибитик съм, но вече почвам да се чудя дали да не записвам час за УНГ при някой в началото на седмицата.

# 226
  • Варна
Хай, Бобчита, точно във Валя Дечева конкретно ме пращаше Чамурлийски и оттам купувам капките. Може и в другата да ги има, не знам. Казвам само “капки за нос Чамурлийски” и разтвор за мазане на гърло и ми дават. Разбира се, нямат описание на съдържанието. Внимавайте с капките за нос, когато става дума за малко дете, съдържат етерични масла. Тях ползвам за големия ми син (на 13) и за нас. За малкия- приготвени по рецепта на Димитров  за конкретната нужда, в аптека Попова. Разтворът за гърло на Чамурлийски мисля беше сребърен нитрат. С него внимателно, защото е прозрачен, но, където капне, става тъмно кафяво петно. Едвам изчистих едно от белите каменни плотове вкъщи.

# 227
Къде във Варна мога да намеря картонени чашки с капачета?

# 228
  • Варна
Аз само от Джъмбо съм си вземала такива.

# 229
Вярно ли е, че до ,The Bay” ще правят подводен ресторант?
Багерът стабилно си работи от много време насам.

# 230
Аз само от Джъмбо съм си вземала такива.
[/quote
В Гаражите на колхозния дали има?

# 231
Момичета, ако имате фейсбук- има група Заедно за Кали, момиченце на 7г от Варна, болна от рак.

Има базар и всеки предлага каквото има.

Видях пост на зъболекар, който ще дари 70лв (сумата за премахване на зъбен камък) та ще се възползвам от предложението.

В случай че имате интерес да видите за какво става въпрос -
Скрит текст:

https://www.facebook.com/groups/1441372069592035/?ref=share

# 232
Алетея,много тъжно Ще се включа,имам доста неща,почти нови дрехи и обувки мои и на детето и ще пусна за продаване ,ще купя и нещо .Бог да е с детето и семейството!

# 233
Аз съм купувала от капките за нос на Чамурлийски без рецепта.
Те са едни капки  дето си капваш, после запушваш носа с пръсти и се навждаш силно напред, после назад и така няколко пъти и ти се омазва всичко от главата до петите буквално ( шегувам се - цялата  ОРЛ система). Тогава влязох и казах че искам от капките на Чамурлийски. Дори не знам в коя от двете аптеки влязох. Дадоха ми веднага, питаха ме знам ли как да ги прилагам.

# 234
Къде да се тествам за ковид?Има ли място ,където само за ковид тестват за да не се притеснявам ,че мога да заразя друг?

# 235
Бързи тестове правят на входа на МОЛ Варна откъм Кауфланд, пред Айко. Резултат след 1 час със SMS.

# 236
Сити лаб в двора на Окръжна беше само за ковид, поне аз там съм се тествала, ама преди година. Но надали се е променило нещо отт огава.

# 237
Алетея,много тъжно Ще се включа,имам доста неща,почти нови дрехи и обувки мои и на детето и ще пусна за продаване ,ще купя и нещо .Бог да е с детето и семейството!

Наистина е много тъжно, дано се възстанови детето, като чета какви лоши неща преживява и ми става много болно, а е едва на 7г….

Записах си час за зъболекар, ако някой се интересува ще споделя след това как е минало.

# 238
Имаме дълга обувалка от Икеа, пластмасова е.
нямат налични отдавна при тях, дано се появят

# 239
Бобчи вторник в Ситилаб в двора на окръжна нямаше никой пред мен, а пред лаборекспрес имаше 3-4 човека. Не знам да има такава лаборатория която да е само за ковид.

Общи условия

Активация на акаунт