На пазар във Варна - тема 67

• 42 664
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • Под Слънцето
Ще видя като сляза по центъра. Благодаря!

# 196
  • Варна
Не съм ползвала обущарски услуги от сто години. Отлепиха ми се отпред едни ботуши (само единият), чудя се колко ли би струвал ремонтът или направо да си купя нови...

Обущарят до подлеза на спирка Явор ок ли е? Или в Чайка ако се сещате за някого...

# 197
  • ВАРНА
На мен за PCR  в Лина ми взеха 5 лв. при това с направление.

И нашата лична лекарка ни пусна по НЗОК електронно направление и директно с номерчето ни прати в Лина ( понеже е най-близо ) . Аз тези лаборатории не ги харесвам, но нямах време да се занимавам, въпросът ми е - във всяка лаборатория ли мога да отида с такъв номер или само в която ме насочи личната ?
Иначе ни казаха - до 11ч - резултата излиза същия ден 18ч ( т.е. 7-10ч) , ако вземат проба в 12ч - резултата ще е 18ч на следващия ден ( т.е. повече от 24ч)

# 198
На всякъде може да отидеш.

И аз не харесвам Лина. Винаги ползвам Лаборекспрес или Ситилаб. На лаборекспрес имаше 5-6 човека на Ситилаб никой и затова отидох там.

# 199
Във всяка лаборатория можеш.

Аз отидох в Ситилаб, най-близко ми беше.
Такса 5 лв. Направих го в 15ч, излезе на другия ден в 14ч резултата.

# 200
Отзиви за обущарят на сп. Явор нямам, но миналата седмица питах за смяна на цип на една бота - казаха ми ориентировъчно 5лв. Не съм дала все още ботите, че не ми е оставало време.

# 201
  • Варна и...духом на Босфора
Ако знаете или чуете от Ваши близки,приятели или роднини къде във Варна ще има пряко предаване на Олимпиадата плюс събиране на фенове и дискутиране на състезанията, евентуално в тази пандемия,
да пише, моля.
Извън клубове за залагане.

# 202
  • ВАРНА
Има ли още магазинчета за гривнички от естествени камъни - дъщеря ми иска да направи за приятелки. Евентуално да купим материали и тя да ги ниже вкъщи, като и дойде вдъхновението ... И ориентир за цена и евентуално как се продават камъчетата - на бройка, на пакет х10-20, да преценя изобщо има ли смисъл да я водя да избира ...

# 203
  • Варна
Има ли още магазинчета за гривнички от естествени камъни - дъщеря ми иска да направи за приятелки. Евентуално да купим материали и тя да ги ниже вкъщи, като и дойде вдъхновението ... И ориентир за цена и евентуално как се продават камъчетата - на бройка, на пакет х10-20, да преценя изобщо има ли смисъл да я водя да избира ...
Мъниста и готови гривни продават на на кръстовището на ул.Драгоман и бул.Мария-Луиза
имат и сайт за ориентация в цените:
https://getbijou.com/
Иначе гривни има в Мимоко и в  бижутерския магазин на Цар Освободител до ОББ, там май имат и мъниста.

# 204
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Има едно магазинче срещу Второ районно за мъниста и джунджурии.

# 205
Търся дълга обувалка?

И друго се питам, има ли подобна услуга, като се наложи да монтираш плафон, да изместиш мебели или подобни битовизми, да са се събрали накуп и си трябва мъжка сила, към кого може да се обърнеш?

# 206
Дълга метална обувалка купих преди доста време от Елитис, но бях видял и в някакави магазини за домашни потреби.

# 207
Имаме дълга обувалка от Икеа, пластмасова е.

# 208
Има ли работещ УНГ събота и неделя?

# 209
Има ли работещ УНГ събота и неделя?
Чамурлийски работи почивните, но не знам колко ви е сериозен проблема.

Общи условия

Активация на акаунт