На пазар във Варна - тема 67

• 42 692
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
имате ли наблюдения къде ПСР излизат най-бързо? Ако го направя преди обяд да излезе днес има ли шанс?
Напоследък от познати чувам, че много се бавят
Ние миналата седмица пускахме в Лаборекспрес на Брегалница с ел.направление бяхме там към 10:30-11ч. Имахме резултати към 14ч.

Аз да попитам в района на Младост 2 къде има копирни услуги? На пазара на голямата гума има ли? Над игрищата има едня книжарница, но колкото пъти мина не работи.

# 181
Благодаря. Пуснах в Ситилаб в двора на окръжна, излезе преди малко - отрицателен.

# 182
  • Под Слънцето
[quote

Аз да попитам в района на Младост 2 къде има копирни услуги? На пазара на голямата гума има ли? Над игрищата има едня книжарница, но колкото пъти мина не работи.
[/quote]

Пазарчето Младост като влезеш от светофара на малкото кръстовище в ляво. Има барака за вестници, след което е другият ред . На ъгъла има магазинче за климатици/ремонт и до него има сувенири , подаръци, опаковане. Там. Пада се срещу Еконта в Младост. Дано се ориентира.

# 183
[quote

Пазарчето Младост като влезеш от светофара на малкото кръстовище в ляво. Има барака за вестници, след което е другият ред . На ъгъла има магазинче за климатици/ремонт и до него има сувенири , подаръци, опаковане. Там. Пада се срещу Еконта в Младост. Дано се ориентира.
[/quote]
А в книжарницата дето беше до оптиката?

# 184
  • Под Слънцето
Ре-Ге, там има 2 оптики. Едната е срещу Санита. Другата рязко в ляво до нея. Единствените копирни услуги в махалата ми остана там- в сувенирите. Другата опция е Възраждане в бившият фитнес, сега училище по Айкидо на Колето. И клуба от нашия пазар си го премести там.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 20:37 от TopsyG

# 185
  • Варна и...духом на Босфора
[quote да,при Марияна и Занко,но копирната машина не винаги работи.

А в книжарницата дето беше до оптиката?
[/quote]
Благодаря. Пуснах в Ситилаб в двора на окръжна, излезе преди малко - отрицателен.
Какви пари?

# 186
На мен за PCR  в Лина ми взеха 5 лв. при това с направление.

# 187
[quote

[/quote]

Мисля, че се сещам за къде става на въпрос. Благодаря ❤️

Явно в Лабора е най-скъпо. Аз платих 8 лв. такса

# 188
  • Варна и...духом на Босфора
Не,аз питах дали Евентуално:sunglasses:
Няма намаление ПСР.
Беше 100 лв.
Ако някой знае някоя лаборатория по- евтино,да даде инфо,моля.
Тук в Германия е 89 Е.Данке.

# 189
Не,аз питах дали Евентуално:sunglasses:
Няма намаление ПСР.
Беше 100 лв.
Ако някой знае някоя лаборатория по- евтино,да даде инфо,моля.
Тук в Германия е 89 Е.Данке.
https://www.lina-bg.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0% … 1%81-covid-19-pcr
80 лева +5 материали

# 190
Аз съм много щастлива, вчера влязох в Ню Йоркъра на центъра, уж само за един потник, а излязох с най-якото яке, това, което толкова много търсих!!!
Промазано, тип кожена, с обемна яка, без закопчаване с цип, а само с тик так.
49.90 лв.
https://www.newyorker.de/bg/products/#/detail/03.01.151.0702/001 … category=WCA01112

Много ми харесва, Heart Sunglasses

Имаше и други намалени модели.
искат ли сертификат в магазина?

# 191
  • Варна
Аз съм много щастлива, вчера влязох в Ню Йоркъра на центъра, уж само за един потник, а излязох с най-якото яке, това, което толкова много търсих!!!
Промазано, тип кожена, с обемна яка, без закопчаване с цип, а само с тик так.
49.90 лв.
https://www.newyorker.de/bg/products/#/detail/03.01.151.0702/001 … category=WCA01112

Много ми харесва, Heart Sunglasses

Имаше и други намалени модели.
искат ли сертификат в магазина?
искат в мол Варна поне, предполагам и на центъра е същото.

# 192
  • Под Слънцето
Ох, аз ще питам има ли начин и къде мога да заточа нокторезачки? Имам си  2 стари от маса време, и се мъча с тях.
Купувала съм нови няколко пъти - не стават. И от Лили, и от ДМ, дори от Шихо-то. И идеите ми се изчерпват.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 11:16 от TopsyG

# 193
Знаете ли къде мога да занеса преса за коса за ремонт?

# 194
Ох, аз ще питам има ли начин и къде мога да заточа нокторезачки? Имам си  2 стари от маса време, и се мъча с тях.
Купувала съм нови няколко пъти - не стават. И от Лили, и от ДМ, дори от Шихо-то. И идеите ми се изчерпват.

Пробва ли от аптеката, аз от Манолова на Цар Асен съм взимала.  
Или от тези на Солинген от магазина им в двата щъркела.  .

Да, искат сертификат в Ню Йоркър.

Общи условия

Активация на акаунт