На пазар във Варна - тема 67

• 42 736
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
препоръка за личен лекар в МЦ Младост или Санита?
Днес пращам детето за преглед и бележка и изненада - нашата не работела, имало бележка на вратата да си търсим нов.
Егати начина на уведомяване

# 151
  • Варна
И аз от невнимание съборих и повредих един хард. Пиах в Ардес - пращат до лаборатирия с София и ми искаха непосилна за мен сума - от сорта на над 500 лв (преди 2 години). И няма гаранция, че ще успеят да извлекат информацията.

И аз писах ЛС за познатия специалист.

# 152
  • Варна
Ели-Мели, откакто открих вълнените чорапи на Пирин хил, с каквито и обувки да съм,  краката ми са топли.

https://pirinhill.com/bg/catalogsearch/result/?q=Merino

# 153
Това е късмет! И аз имам отскоро 1 неработещ твърд диск и още му се чудя откъде да търся решение. Бих помолила  потребителките ако решат да споделят дали този господин може да помогне за проблема въобще, да не притеснявам излишно Бобчита, може и на ЛС. Благодаря!

Също знаете ли къде мога да намеря избор на ушанки / наушници /или някакви по-свободни модели шапки, не прилепнали/? В няколко магазина и на щанда за шапки в Гранд Мол нямаше резултат.

# 154
Не ме притесняваш изобщо,дано им свърши работа .Чакам Кристалин да пише дали е говорила с него .
Пращам ти номера,казвам че човекът не е много контактен,сервиза му е яйце да хвърлиш няма къде да падне ,но е много добър.

# 155
Дали почнаха вече зимните намаления в моловете? Искам да си купя ново зимно яке, но нямам идея дали вече е време за разпродажбите?

# 156
  • Варна
За моломе не знам, но в Спорт Депо има големи намаления. Час и половина прахосах там. 😂

# 157
  • Варна
Хора, да сте виждали някъде да се продават такива чинии? Сравнително дълбока е, става и за супа.

# 158
https://www.bulmag.org/bg/product/detail/chiniya_cherga_19h3_8sm-21256-541.html

В Булмаг съм виждала такива, не е същата шарка, но прилича.

Днес имах работа в района на Пискюлиев и се сетих, че ми трябва омекотител (търсих паралелен внос, един определен Италиански) .

И тръгнах към пощата, защото там има няколко такива гаражчета, но точно до магазин Вулкан са открили голям склад за препарати, козметика ( душ гелове, дезодоранти) прахове,омекотители, ароматизатори и Какво ли не.
Влязох набързо, имаше този, който исках и излязох, но ми дадоха намаление 5 % за следваща покупка.
Чак сега се прибирам и видях, че на сметката също са ми приспаднали по 5%.

Ако някой има интерес, прикачвам флаера
Скрит текст:

Продавачките са много културни и помагат с избора.

Сега видях на брошурата и страницата им във фб https://m.facebook.com/3dmarketvarna/

Там има снимки на магазина.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 20:03 от alethea

# 159
Дали почнаха вече зимните намаления в моловете? Искам да си купя ново зимно яке, но нямам идея дали вече е време за разпродажбите?
Отдавна,вече ще свършват даже .

# 160
  • Варна
aletheaБлагодаря за споделеното.Ще го посетя при първа нужда, че ми е и в района Simple Smile

# 161
  • Варна
Ако може да се съди по сайтовете на марките, няма много намалени якета (около -20% са), може би само в по-евтините магазини отстъпките са по-големи. В мола цените може и да са по-ниски, не съм ходила скоро, за да сравня.

# 162
Аз съм много щастлива, вчера влязох в Ню Йоркъра на центъра, уж само за един потник, а излязох с най-якото яке, това, което толкова много търсих!!!
Промазано, тип кожена, с обемна яка, без закопчаване с цип, а само с тик так.
49.90 лв.
https://www.newyorker.de/bg/products/#/detail/03.01.151.0702/001 … category=WCA01112

Много ми харесва, Heart Sunglasses

Имаше и други намалени модели.

# 163
Купихме за децата  ( те са с габарити на възрастни) якета от немския магазин преди две седмици с намаление 50%. На нея st. Oliver, на него Desingual.  Имаше огромно разнообразие на модели и марки, размери, но хората купуваха много, та може и да не са останали.

# 164
Ако е Немския в центъра постоянно има тия марки,Триумф и какво ли не .Пускат намаления често.
По моловете започват около Коледа и свършват началото на февруари,когато пускат пролетното.

Общи условия

Активация на акаунт