На пазар във Варна - тема 67

• 42 697
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Аз съм много щастлива, вчера влязох в Ню Йоркъра на центъра, уж само за един потник, а излязох с най-якото яке, това, което толкова много търсих!!!
Промазано, тип кожена, с обемна яка, без закопчаване с цип, а само с тик так.
49.90 лв.
https://www.newyorker.de/bg/products/#/detail/03.01.151.0702/001 … category=WCA01112

Много ми харесва, Heart Sunglasses

Имаше и други намалени модели.
Колежката ми на работа и тя забърса същото яке преди месец, убива се да го носи.Честито да ти е.

# 166
Току що говорих с момчето, което Бобче препоръча за компютърни проблеми и строшени дискове. Гаранция разбира се за нищо няма, тъй като не се знае какво е счупеното, но момчето ми се стори много адекватно и ще направи каквото е по силите му за да свърши работа, така че тези със строшените дискове може спокойно да му звъннат. Това е моето впечатление от проведения разговор. Simple Smile

# 167
Здравейте,
имате ли наблюдения къде ПСР излизат най-бързо? Ако го направя преди обяд да излезе днес има ли шанс?
Напоследък от познати чувам, че много се бавят

# 168
Аз преди 2 седмици чаках за резултат от PCR  повече от 24 часа.

# 169
Точно за това питам. На мен са ми най-удобни Лаборекспрес и Сити лаб на окръжна. Една от тях ще е пък, колкото време толкова.

# 170
Аз вчера правих в 15ч в Статуслаб и все още нямам резултат.

# 171
От къде мога да купя домашно сладко от дюли? Някой дядо, баба на някой от пазарите, ако знаете? Не ми се обикаля в студа, ако няма да открия нищо.

# 172
Фермерските групи във фейса

# 173
В Пепко на колхозен пазар дали ще има такава табла - сушилник за чаши или нещо подобно? Или другаде да сте виждали, като най-удобно ми е в района на Зимно кино Тракия или Колхозния пазар?
http://domashni-potrebi.com/%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B0-%D0%B … %D0%BC%D0%B0-0144

# 174
  • Варна
Подарявам ги
Пускам ги при вас, защото предпочитам лично да ги предам, не ми се занимава с Еконт, Спиди и т.н.

# 175
  • Варна
Ако никой не ги поиска, можете да ги дарите в библиотека или читалище.

# 176
В Пепко на колхозен пазар дали ще има такава табла - сушилник за чаши или нещо подобно? Или другаде да сте виждали, като най-удобно ми е в района на Зимно кино Тракия или Колхозния пазар?
http://domashni-potrebi.com/%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B0-%D0%B … %D0%BC%D0%B0-0144
От Шихо си купих преди около 3 месеца такава,ако не се лъжа беше към 5 лв.

# 177
Dominique7, можете да ги пуснете в някой базар за болно детенце Wink

# 178
  • Варна
Точно за това питам. На мен са ми най-удобни Лаборекспрес и Сити лаб на окръжна. Една от тях ще е пък, колкото време толкова.

Миналата седмица в Лаборекспрес на Брегалница, ако пуснеш преди обяд, излиза до края на деня. Ако пуснете следобед, до 11 на другия ден в готов. Това с направление, ако е платен, за един час става.

# 179
Преди 10 дена ММ пуска в Ситилаб до Окръжна. Пусна сутринта и след 15:00 излезе резултата.

Общи условия

Активация на акаунт