На пазар във Варна - тема 67

• 44 099
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
  • ВАРНА
Имам доста дрешки от децата, така и не намерих на кого да ги подаря - някаква информация за контенерите за събиране на дрехи на Червения кръст ? Трябва ли да са опаковани по някакъв начин, сортирани по размери ? Размер 2-7г са, ако има значение ...

И от къде да купя за художествена гимнастика бяло трико и бели цвички половинки ?

# 361
  • Варна
Аз ги завързвам в торби и ги давам изпрани в контейнерите.

# 362
  • Варна
Този мейл вероятно е фишинг? Не съм следила внимателно съобщения за сметки и връщания.

# 363
  • Варна
Е, ако иска данни за картата, със сигурност смърди до небесата.

# 364
На Владислав срещу Кръглата банка има.

Може ли по точно да обясните за този шамфастък?

# 365
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Този мейл вероятно е фишинг? Не съм следила внимателно съобщения за сметки и връщания.

Оо, да, брутален фишинг.Директно изтривай.
Погледни домейна, от който е пратен.При мен беше @hongkong...нещо си.

# 366
  • Варна
Кинкалерия с разнообразие на копчета има (надявам се още да е там) на пазар Чаталджа.

# 367
Имам доста дрешки от децата, така и не намерих на кого да ги подаря - някаква информация за контенерите за събиране на дрехи на Червения кръст ? Трябва ли да са опаковани по някакъв начин, сортирани по размери ? Размер 2-7г са, ако има значение ...

И от къде да купя за художествена гимнастика бяло трико и бели цвички половинки ?

За цвички проверете в големият подлез, ако не сте още, мисля че два магазина имаше там.

# 368
На Владислав срещу Кръглата банка има.

Може ли по точно да обясните за този шамфастък?
В смисъл ?За магазина ли?Ами точно срещу Кръглата банка е.Има баклави,пакетирани стоки,ядки доста.За име не се сещам обаче .

# 369
  • Варна
Благодаря за отговорите за уж връщане на сума от Енерго Про.
Да, искат банкова сметка и за мен е по-логично да приспаднат от следващата сметка, но пък да връщат пари ми се видя... невъзможно.
Отначало не погледнах домейна през телефона, но сега да:

Дано някой не се излъже.
Добре са го докарали.

# 370
  • Варна
Аз доколкото прочетох от по горния скрийншот, искат номер на банковата КАРТА,  а не банкова сметка.
Абсолютен фишинг и заплаха за точене на пари, ако си въведеш номера на картата.
Пари се превеждат по сметка, не по карта.

# 371
  • Варна

Проверихте ли в магазина на подлеза на катедралата

# 372
  • Варна
Относно шамфъстъка- съвсем различни сортове са турският antep fistik и този, който се предлага масово у нас. Снимки съм постнала по-напред в темата. Рядко се намира. Днес в Ориентал магазинчето на Малинов директно като питах ми казаха не, турски нямаме.

# 373
Цвички има в Мадара, към касите.

# 374
  • Варна
Здравейте, искам да ви попитам някой знае ли къща за гости във и много близко около Варна за около 10-12човека. Трябва ми за абитуриентска на 22ри -23ти Май. Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт