На пазар във Варна - тема 67

• 44 045
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
За такъв тип рокли можете да погледнете в магазин "Studio" - намира се на бул. Владислав, отсреща на кръглата банка, в посока към Районния съд,  малко преди да стигнете магазина за матраци Нани.

# 481
  • Варна
В Лили продават ли Ревлон?
Или някъде другаде?

Преди си купувах червилата на Ревлон от Дъглас, но вече нищо на Ревлон няма.

# 482
В сайта има, в магазини също съм виждала стелажи на Ревлон, като цени не зная дали са ок.
https://shop.lillydrogerie.bg/catalogsearch/result/?q=revlon

# 483
  • Варна
Може ли да ми препоръчате хубави къси роклички , които да стават за излизане в заведение/механа , поводи... смисъл да не е ежедневна , но и да не е строго официална.
Попринцип търся с пайети рокля или блестяща , но може и друго.
Не мога да попадне на онлайн магазин, все скъпо от сорта над 70 лв...
А за магазини във Варна , не знам къде има , а в молове е скъпо. В магазинчетата някакви бабешки модели... помощ...
Здравейте, по Владислав има магазинчета за дрехи, може и тях да проверите. Аз основно купувам от Answear, връщам, ако не ми станат.По-лесно ми е да седна на дивана и да избирам, отколкото да обикалям из града. Във фейсбук групите също се продават много дрехи, като че ли изместиха вече olx. Успех и хубави преживявания с роклите Simple Smile

# 484
  • София
Момичета днес къде работят за бърз тест за Ковид за пътуване? Брат ми лети утре сутринта и му трябва възможно най-късно днес да е часа на сертификата.

# 485
Може ли да ми препоръчате хубави къси роклички , които да стават за излизане в заведение/механа , поводи... смисъл да не е ежедневна , но и да не е строго официална.
Попринцип търся с пайети рокля или блестяща , но може и друго.
Не мога да попадне на онлайн магазин, все скъпо от сорта над 70 лв...
А за магазини във Варна , не знам къде има , а в молове е скъпо. В магазинчетата някакви бабешки модели... помощ...
Здравейте, по Владислав има магазинчета за дрехи, може и тях да проверите. Аз основно купувам от Answear, връщам, ако не ми станат.По-лесно ми е да седна на дивана и да избирам, отколкото да обикалям из града. Във фейсбук групите също се продават много дрехи, като че ли изместиха вече olx. Успех и хубави преживявания с роклите Simple Smile

Не знам много странични или фейсбук групи  , би ли споделила?

# 486
  • Варна
Момичета днес къде работят за бърз тест за Ковид за пътуване? Брат ми лети утре сутринта и му трябва възможно най-късно днес да е часа на сертификата.
На летището има Рамус, те работят възможно най до късно, но цените са двойни.

# 487
  • Варна
Има един контейнер на Лаборекспрес на Севастопол. Не знам, дали работи днес. Виждала съм уикенда хора, както и вечер.

# 488
На Морска гара също имаше Лаборекспрес, но може и да са го махнали ми каза ММ, защото вече за кръчмите не трябва сертификат.

# 489
Някой дарявал ли е в украинския център в Чайка? Знае ли се от какво имат нужда? До 20ч ли работи всеки ден?

# 490
  • Варна
Някой дарявал ли е в украинския център в Чайка? Знае ли се от какво имат нужда? До 20ч ли работи всеки ден?
Това е споделено във фейсбук като информация.

# 491
Каквото занесеш,няма да сбъркаш.Ние 4 семейства събрахме пари и едно момче отиде .Вчера работиха от 14.

# 492
  • Варна
По новините казаха, че имат нужда от детски дрехи и консумативи. Да не са употребявани.

# 493
  • София
Благодаря момичета! В Ситилаб на окръжна направихме теста - 24лв. На морска гара пункта мисля, че не работи. Вчера минахме от там и нямаше признаци да работи. Другият вариант беше рано сутринта на летището, но не се знае каква опашка ще има и цената там е двойна.

# 494
И аз се чудя какво да нося в украинския център. Тъкмо гледах клипове от там, от днес, има много занесени неща, всевъзможни.

Общи условия

Активация на акаунт