Време мъничко остана, през ДЕКЕМВРИ бебче ще си гушка мама!

• 24 246
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Neven4e, добре дошла - с тези 3 13-ки сигурно си късметлийка!  Joy  bouquet

sosseress, какъв е този доктор, който ти се налага така - в днешно време много жени раждат секцио по желяние!?
В Тина Киркова ако си платиш за уговорка с доктор (официално, на болницата, а  не на док-а), 500 лв, но включва всичко - и упойка, и секцио, ако се наложи...
Аз лично се оставям на док-а да прецени, тъй като не е желателно да съм със секцио. Имам друга операция там плюс апандеситна операцийка. Няма как, ще се пъна  Laughing, но ако дай Боже ми сложат упойката и не се церемонят, няма страшно.

Сега идвам от преглед, даже на два - и при моята докторка за раждането, и при ЖК-то ми. Всичко е в норма. Док-та вика - малий, какъв е този дълъг бедър!? Joy Хи хи хи хи, на мама дългокрачкото! А пък в главата май на мен ще прилича, защото има тясно личице - и моето е издължено...Не знам, макар че казват момиченце, аз още не смея да купувам розови неща, докато не видя с очите си.

И направих малко шопинг днес...pontes, много хубави неща си купила, ама ти само марково ли купуваш!? Много дигаш летвата...тази играчка ограничител и аз я харесах, но тя е само за първия месец, а пък 54 лв...а и ако е едричко бебче, не знам, може и да не ти върши работа много...Аз много харесах комплектчетата за къпане там..., дрешки за новородени има много малко обаче.

danielad, ти одеалцето на AZIZ как го пра - на етикета пише да не се пере в пералня и да не се суши в сушилня  Sad - но аз се колебая да пробвам!?!?!?

# 181
  • София
Привет момичета,
слушате ли новото радио з-рок? Откакто го пуснаха моя мъж винаги е в добро настроение и по този случай си смених аватарчето, нищо че нямам нищо общо с тази стройна мацка, радиото е супееер   superuu
Аз също съм в чуденка как да изпера една пелена, тя е мн дебела и е космата от външната страна (с дълъг косъм), ако се сещате....обаче никъде няма етикет с указания за пране  #Crazy
та се зачудих дали ще и повредя окосмяването ако я извърти пералнята на някоя по- деликатна програмка? newsm78
nevena13 добре дошла и леко до финала  Wink

# 182
  • Варна
здравейтИ колежки!
и аз цял ден не можах да се пъхна у форума  newsm78
добре дошли на новите попълнения и на тези дето се осмелиха да пишат Wink
сега ще се заема да добавя и обновя информацията ви  Peace
чудя се да правя ли графа "Ноемврийски Декемврийчета" за Маги или да изчакаме да се потвърди информацията  newsm78

иначе аз малко се попритесних днес  Confused цял ден имам болки в костта отпред и шийката...предполагам че получавам изглаждане вече, но се чудя дали не е малко раничко  Thinking остават ми още 31 дена все пак а и доктора миналата седмица каза че няма все още изгледи за скорошна среща  Thinking
и вижте моето бебче също се премести днес в последното квадратче  ppp

мацко не мога да го хвана това радио не знам защо  newsm78

невенче не спомена точна дата...нали каза накрая и затова ще те пиша баш накрая - 31.12 - ако е друга дата кажи да те преместя  Peace

# 183
Вержи 31.12.2006 e идеално, мисля даже успешно се справих и с лентичките, дъщерята доста се позабавлява.
Благодаря на всички за топлото посрещане.
Sarra и аз така се надявам, 13 винаги ми е било на късмет.
Vella питаше за  колички Neonato, само да отбележа, че CAM са индентични с тях, но са малко  по-евтини, правят ги в един и същи завод в Италия, еквивалента на DAKAR SPORT се казва Pretty Cross. Аз поне към тях съм се насочила, имах такава и преди и съм много доволна.

# 184
Здравейте добре дошла на Невена13 LaughingВержи и мен ме боли коста док каза че е от тежеста на корема.А от два дни имам и болезнени контракции и ми каза да пазя леглото Confused

# 185
  • sofia
Здравейте тумбачета!  bouquet
   аз не съм писала цяла седмица, че много задачки и много ангажименти ми се очертаха...А и нали ми е много зряла плацентата, почти всеки ден съм на наблюдение, за това не дойдох и на училище тази седмица Cry А пък с мъжо нали и жилище купуваме, направо луднах от тревоги, а за малкия в корема - да не говорим, той сладкия на мама, без да иска попива всички мои притеснения Rolling Eyes
Иначе от всички изследвания дето ми правиха тази седмица - казаха кристално чист вагинален секрет newsm44, но малко нисък хемоглобин- 117.Док каза да пийна там едно нещо за хомоглобина, че после има и голяма кръвозагуба покрай раждането, та да не ходя като гламава с бебончо на ръце:crazy:
 Pontes,много красиви неща си купила, личи си че си се старала всичко да е в тон и в един стил newsm10 Това всичкото от премаман ли е?

# 186
  • София
Вержи гледам на сайта за Варна го дават на 95.9 MHz....дано го уловиш    Wink

# 187
Здравейте пак и добре дошла на новата мама  Simple Smile
mama-shushi , моя хемоглобин вчера показа 110, та 117 мисля не е много притеснително.... newsm78
То и аз го бях докарала до 117 с Тотемата, ама като спра да я пия ...хоп...пак пада.
Доволна съм сега поне че желязото ми е в норма , че беше паднало на 5,6.... Hug
macko , не искам да те притеснявам, но не виждам никаква снимка на аватара ти...преди беше кученце , сега не я отваря.../ това само информативно, незнам другите виждат ли нещо?.../ Hug

# 188
  • София
mama-shushi, тези неща дето съм снимала някои са от Премаман, но иначе купувам откъдето мина Simple Smile Вчера взех много сладки боденца като тези дето каза Клеми, без копченца, а с прихлупване на шията от Асита, на някаква фирма Захи, на която вече съм фен! Някой да я е чувал? Иначе одеалце, спално бельо и някои дрешки съм взела от Малечко, като най ми харесаха на някаква фирма Албимини - такова е комплектчето дето съм снимала, с жилетчицата.

Sarra, както написах това таткото си го избра, както и шезлонга - няма да му троша хатъра, я, като иска да подпира бебето - нека има подпирачка Joy А и в Премаман ползвам 15% намаление Wink

Я кажете трябва ли ми чувалче за спане - вчера продавачката в Асита ме уверяваше, че не ми трябва и това е за много по-голямо вече бебе. И също - има ли някъде от тези испанските одеалца - портбебе едноцветни - примерно бяло и синьо както е на кутията им, аз не мога да намеря...

И още по-важно - как да намеря педиатър!! Изобщо не ми е ясно как да си избера...при който и да е ли да отида тука в нашата поликлиника newsm78

macko, и на мен не ми излиза снимка на аватара ти - я пак я сложи.

# 189
pontes, за педиатърът  бих те посъветвала да се допиташ до някоя твоя позната мама с бебе , живееща близо до вас .../ не е задължително да е в районната ти поликлиника/ , но все пак да е близичко. Hug...че ще се налага жената да ви навестява все пак... Simple Smile
Аз така и направих онези дни - отидох при лекарка дето е педиатър на бебето на моя приятелка от квартала .

# 190
  • Бургас
Привет коремчета  wavey

nevena131313  welcome в нашето голямо декемврийско семейство!

Леле тази Маги направо ни шашна,само дано всичко е наред и скоро се появи, аз наблюдавам дали ще си включи ISQ, но откакто е писала онзи ден тук повече, не се е появявала

si_mama и аз така, гледам, вардя я ама тц няма я, пък и аз съм почти на 100 процента сигурна, че имаме бебче вече, още по-вече и в подкрепа на разузнавателката ClanG ще добавя: първо, че със сигурност тя чакаше момче, второ последния път когато се видяхме беше споменала, че влиза и в друг форум, където я знаели като маги, но..... всичко това са само догадки до пристигането на точната информация.
 Аз пък два дена се занимавам с едни щуротии  smile3556- от снощи късно вечер съм се хванала да си съставя мой си списък, като от съществуващите просто махам това, което имам или което не смятам за нужно и то уж за да ми се изяснят нещата малко, а то кво стана сега в главата ми е пълна каша, ще взема да си почина малко, че съм облъчена и на всичкото отгоре вече.  badcomp
 А и още нещо само, момичета нали всички сте си приписали по едно номерче на щъркелче от първа страница, за да не се получават такива ексцесии на очакване и неведение
Лека на всички

# 191
  • Пловдив
Момичета, благодаря за информацията относно количките и цените. Просто спешно трябва да избера марката и модела, че свекърва ми дава зор - иска тя да я купи и да ми я връчи на изписването, а аз до 15-на дни трябва да влизам в болницата...А моите изисквания са 1 000 000. Трябва а е лека, заради високите бордюри и с големи гуми, защото ще я тътрузя по стълби, а съм бая хилка в ръцете; да се превърта дръжката или коша да се обръща; да има покривало за зимата... и да е около 500-600 лв.
С първото дете бая се измъчих с една разнебитена "каруца" и сега няма да правя компромиси със собствения си кръст и ръчички...И вас ви съветвам да не избирате по цвят и дизайн, а добре разпитвайте приятелки и продавачки, че бая тътрузене предстои...

# 192
Здравейте, таман написах и нещо ми изчезна,
добре дошли на новите мамчета,
понтес много хубави покупки, склада и магазина на филма Захи се намира в Лозенец на ул.Бигла№2(мисля че 2 беше), до него има още един детски магазин, наистина имат много хубави неща, те са до нас и аз често ходя до там.
Вече да ви кажа, че се чувствам, като слон, легна ли не мога нищо да направя - нито да се завъртя, нито да стана голям кошмар, така ме боли всичко. Не знам как ще изкарам още малко. Само да ми е здравичко пък ще изтърпя неудобствата.
Чакам с нетърпение понеделник да си видя бебчето, ама ще го гледа онзи шантавия доктор, затова няма да получа много инфо от него, но затова след това ще ходя в клиниката на Щерев, много съм доволна от там.
Не стига, че не мога да ходя, а и не ме свърта на едно място и не знам как да се комбинирам, дайте идея.

Отивам да гледам нещо по тв-то до после Laughing

# 193
http://www.bebis.lv/?path=1,101,117,118&tid118=27&proiz=0

Ето аз да покажа Нео Натото което ми харесва...

# 194
  • София
Момичета мерси...сега вече май се вижда newsm78
Забравих да пиша на ina_nk, добре дошла отново...аз бях обещала да ти се обадя за кафенце в нашия квартал, но нещо не можах да се организирам като ходех на работа Embarassed
Сега като съм в болнични обаче съм мн свободна...така че когато кажеш, ще се радвам да се запознаем  Wink
На мен ми е близо сладкарница "Неделя"(момичета не се облизвайте), може да похапнем тортички някой ден  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт