"В Добрич срещичка гласим,дано да я осъществим"(16)

• 13 590
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
  • Толбухин
Добро утро
Аз съм болна дано да се оправя до утре вечер.Малкия ме разболя куха,кашля срещу мен и аз не издържах.
Лек ден на всички.

# 151
 ЕM4O пожелавам ти бързо оздравяване!   bouquet

# 152
  • Добрич
Здравейте и от мен.
И аз имам малко да се оплача. Синковецът ми вдига някаква си температура  Cry (не е много висока засега  Praynig). Тъй де, да се притеснявам трябва. Детски истории...

ЕМ4О, оправяй се бързо, ей!

# 153
  • Добрич
Еххоо.оо,момичета ,къде се губите WhistlingМного гаден ден днес,мрачно ,студено,хич нямам настроение днес.
Болничките дечица и ЕМ4О бързо да се оправят.
Утре за срещата всички да сме в отбора.Тя срещата направо в ресторанта ли ще е или някъде преди това?
Хайде до после Heart Eyes

# 154
Предлагам направо в ресторанта, аз ще ви чакам.

# 155
kremio, я напиши съобщение с големи букви. В 18 или 18.30 беше?
И да сте здрави!

# 156
СРЕЩАТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 20.11. ОТ 18.30Ч. В РЕСТОРАНТА НА Х-Л ДОБРУДЖА, КОЙТО СЕ НАМИРА НА 2 ЕТАЖ.

# 157
  • Добрич
Добро утро !!!

Хайде на купона довечера! Нямам търпение, да знаете!  Heart Eyes

# 158
 newsm45 newsm45 newsm45

beer2 - един сок пийте заради мен! Приятно и весело изкарване! И се отпуснете и не се стягайте! Изкарайте си разкошно!

# 159
И аз така, само да не ми мине котка път, всичко ще е ок. Айде на купона.............

# 160
  • Толбухин
Хремава съм и малко накашлям ,но ще ви уважа за час-два,както се каза жива умряла там съм.

# 161
ЕМ4О, ако е нещо вирусно... по-добре отложи.
не го казвам с лоши чувства.
скорошно оздравяване.    bouquet

# 162
Вие сигурно вече се стягате за срещата, а аз трябва да остана в офиса и да чакам един факс. Знаех си, че нещо ще се случи. Все още , обаче , се надявам да имам време да се прибера в къщи и да успея да дойда...

# 163
леле, полунощ ще стане, аоще никой не е писал????? Много танци, много приказки....

Хайде прибирайте се по домовете, сядайте пред компютрите и пишетеееееееееее!!!!!!!!!!!!!

Забравихте ме вие! Забравихте!!!!

# 164
  • Емаесесаесесапипиа
Аз ще съм първата да се разпиша след срещата Simple Smile.
Много приятно ми беше да се видим с всчики вас и да си побъбрим, ще гледам да съм по-активна в този форум и във форума на Мама Цоцоланка, разбира се Simple Smile.
Благодаря на Кремио за хубавите картички с пожеланията! Много мило наистина!

Общи условия

Активация на акаунт