"В Добрич срещичка гласим,дано да я осъществим"(16)

• 13 609
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • Добрич
Добро утро!!!
Хайде на кафето, да се събудите по- лесно:

food010 kaffeetrmker_2 Coffee Coffee Coffee  food010 kaffeetrmker_2

Изпратих вече каката на училище, обаче времето е кофти. Едно валежно такова, яд ме е. Но пък прогнозата до края на седмицат е супер, така че предлагам да си организирате среща и с бебоците междувременно (някъде по центъра или в градината).

# 91
добро утро
и аз ви черпя по кафенце,аз вече изпих едно сега пия второ ама те мойте са с мнооого мляко.
аз имам въпрос кога ще срещата и къде,че аз пак недоразбрала.а за срещичка в градината аз няма да мога,защото зазимихме за сега количката и ползваме новата кола.Айде за сега чао лек и спорен ден на всички.

# 92
 Добро утро и от мен мили дами, по едно и от мен   food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee
 Сега срещата е на 20.11. от 18.30ч. засега в ресторанта на х-л Добруджа, който се намира на 1 ет. над рецепцията, с/у АГ кабинета.
 Списъка е този:1. Кremio, 2. Mama Blue, 3. EM4O, 4. Anuschka, 5.Ani_ji, 6. Fapua, 7. Ar4ela, 8. Spinki, 9. Kemi, 10. Checha, 11.Gabriel 2, 12. Geomar, 13. Sisolita, 14.Mimi kir, 15.Tea, 16.Di an и оставям още 4 места за новодошли. Ако има нещо или съм пропуснала някой да се обади.
 Кофти ден, но ние пак ще сме на вън. Приятен ден на всички.

# 93
  • Добрич
Списъка е този:
1. Кremio,
2. Mama Blue,
3. EM4O,
4. Anuschka,
5. Ani_ji,
6. Fapua,
7. Ar4ela,
8. Spinki,
9. Kemi,
10. Checha,
11.Gabriel 2,
12. Geomar,
13. Sisolita,
14.Mimi kir,
15.Tea,
16.Di an

и оставям още 4 места за новодошли. Ако има нещо или съм пропуснала някой да се обади.

Май и Веси Калчева е почти сигурно, че ще дойде.

# 94
Включвам и нея тогава.

# 95
Списъка е този:
1. Кremio,
2. Mama Blue,
3. EM4O,
4. Anuschka,
5. Ani_ji,
6. Fapua,
7. Ar4ela,
8. Spinki,
9. Kemi,
10. Checha,
11.Gabriel 2,
12. Geomar,
13. Sisolita,
14.Mimi kir,
15.Tea,
16.Di an

и оставям още 4 места за новодошли. Ако има нещо или съм пропуснала някой да се обади.

Май и Веси Калчева е почти сигурно, че ще дойде.

И мене ме пишете духом!!!!!!

# 96
 newsm10 Теб те има в списъка, но не си виждаш името.  newsm53

# 97
Здравейте
Голямо разискване гледам правите на сладкарниците. Мисля, че всички са едно огромно разочарование. Уви, това със закона за забрана на тотюнопушенето, не знам кога ще задейства и в БГ. Иначе си има проверяващ орган- РИОКОЗ (сиреч ХЕИ-тата), обаче...Проблемът, според мен, е, че на българина му липсва елементарна култура.

Всяко чудо за три дни, както е казал поета Mr. Green...Нали сте забелязали как всичко, което много се разисква в крайна сметка се забравя и се кара по старому...журналистите си правят предавания, керванът си върви Laughing...този закон със забраната на цигарите май потъна в забвение...вече не си правят труда да слагат табели на масите, където не се пуши...
Казват, че бившите пушачи най-много се оплаквали от пушачите. Знам аз как пушачите не се съобразяват с другите  Whistling

Хайде днес у дома, но от утре по улиците пак Mr. Green

# 98
Ще те гледаме на снимка! Wink

За пушенето в заведенията:
Че то още като влезе в сила закона, поставиха в едно помещени маси за пушачи и непушачи.
Егати тълкуването... #Crazy На светлинни години сме от спазването на законите...
Ние затова цяла зима ще си стоим вкъщи. В най- добрия случай- по улиците.

Наскоро бяхме на рожден ден на едно момиче на 8г. с родители(3 сем., ние съответно с малката).
Възрастните като запалиха едни цигари... #Crazyкато само казаха: "На малката нали не й пречи?".......
Едва издържах 1ч. и се прибрахме.
Не мразя всички пушачи. Само тези, които не ти дават право на избор(особено когато става въпрос за деца).

Казват, че бившите пушачи най-много се оплаквали от пушачите. Знам аз как пушачите не се съобразяват с другите  Whistling
hahaha Сигурно се оплаквам защото и аз съм бивша пушачка... Crazy
Но пък човек като е стигнал до спазването на някакъв принцип, значи е обмислил нещата...
Хей, показах ли ви това:

Освен това вчера бяхме на изложбата за екзотични животни в мл. дом. Нащраках всичките змии и гущери...

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 12:01 от mimi_kir

# 99
Благодаря на всички за пожеланията послучай именни ден на Вики! Hug
Макар, че и за не знам кога да го празнуваме. В църковния календар са отбелязани 2 дати(18.04 и 11.11) Thinking. Май вече ще си го празнуваме на 11.11 Peace
Черпя ви с малко закъснение Hug

# 100
  • Добрич
Съботен поздрав и от нас:

# 101
За "Шоколад'- прави сте! Днес минах оттам. Ами, нищо общо няма с началото. Толкова бързо се е променило всичко, ooooh! че няма накъде повече. И торти няма, освен 5-6 вида, които изглеждаха доста сухички, и на цигари мирише( сега забелязах, че от едната страна на залата няма врата откъм пушаческата част, така че смърди. Sick
anuschka, тръгваме още утре, освен ако няма сняг до коленете. Wink Датата за връщане още не е уточнена, но ще е след 22., така, че и аз ще съм само духом с вас. Wink
Желая ви весело изкарване! Grinning

# 102
Мами, много ще се зарадвам ако в албумчето публикувате снимки на нови места от Добрич - новооткрита сладкарница, дори и в по-общ план! Благодаря!

# 103
Добро утро дами
айде на кафенцето който пие,на млякото,на чая.Аз днес съм само на мляко защото вчера прекалих с кафето и цял ден не ми беше добре,ама днес съм супер.

# 104
  • Добрич
Добро утро!
Хайде на кафето и от мен!
Днес май времето ще е супер!!!

Днес имаме рожденничка: 

Честит рожден ден нa @teya!!!

Amarenke, приятно пътуване и да си изкарате много добре!

Мама Цоцоланке, как минава гостуването на майка ти?

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 09:25 от anuschka

Общи условия

Активация на акаунт