"В Добрич срещичка гласим,дано да я осъществим"(16)

• 13 603
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Емчо да ти е жив и здрав рожденника и да те дарява с много любов и щастие      bouquet   bouquet   bouquet

Emev и аз чакам да отвори "Изи" ще почвам в супера, но ако не се обадят до средата на другата седмица, почвам да си търся друга работа, че вече месец чакам  за тая работа и ми писна да си седя в къщи.

P.S Emev входящата ти кутия на личните съобщения е пълна и ако някой реши да ти прати, сървъра отхвърля съобщението!  Wink

# 121
  • гр.Добрич
ЕМ40 честит ти рожденик! Много любов и щастие ви пожелавам.

В ресторанта ще бъдем като на среща а аномнимните алкохолици. Трябва да сложат един микрофон на входа и който влиза се представя. Mr. Green

# 122
В ресторанта ще бъдем като на среща а аномнимните алкохолици.

E, може и като на среща на анонимните нимфоманки Joy

# 123
  • Добрич

Или пък форумоманки. Mr. Green

# 124

Еееееееееее, няма страшно - на предната среща просто се подушихме,че сме от една порода и ...се познахме! Сега е по-лесно? И на срещата на многодетните мами се познахме от воле... Просто ли личим от далеко!

Мимче, благодаря за снимките!!!   bouquet

Емчо, честит ти празник в къщи! Рожденника да те слуша много!

# 125
Aislin, изчистих си личните съобщения.

# 126
ЕМ4О, да ти е жив и здрав рожденника и много да те обича!

Цитат
Момичета подарете ми една развалена мишка, че от Дима не мога да пипна мойта... Joy
Mimi kir ние сме същите и баща й и подари старата мишка и клавиатура...ама детето си иска нашите и това е... Joy Joy Joy
А някой ще ми обяснили от къде се влиза за този ресторант, че не съм ходила там и незнам Embarassed Embarassed

# 127
  • Добрич
А някой ще ми обяснили от къде се влиза за този ресторант, че не съм ходила там и незнам Embarassed Embarassed
Влизаш през централния вход на хотел "Добруджа": там, откъдето се влиза за Търговския център. Веднага от входа тръгваш надясно, до асансьора има стълбище. Качваш се по него и почти веднага вдясно е ресторанта.

# 128
Благодаря ти anuschka    bouquet

# 129
Благодаря ти anuschka    bouquet
Peace

Ами че ние сме си такива! Няма да е като

Мимче, благодаря за снимките!!!   bouquet

Пак заповядай! Hug

# 130
Добро утро
кафенце за всички
ем4о честит ти рожденник със закъснение,да ти е жив и здрав и много послушен съпруг.
за мишките и ние сме същите ,Жу постоянно ми я взима моята,ама аз му я изключвам и му я дава да си играе

# 131
Добро утро !Ем4о честито ти рожденник -да е здрав и много послушен!Снощи почти не съм спала Гого беше в някаква криза -плака като си гушкаше дрешките и само викаше мойте са.незнам дали нещо не е станало в градината-Сутринта попитах лелята и госпожата а те казаха че нямало нищо но аз не знам дали да им вярвам.Той е толкова стресиран че незнам какво да си мисля и правя.сблъсквал ли се е някой с подобен проблем?

# 132
  • Добрич
Добро утро! Хайде на кафето:
  food010 Coffee  food010 Coffee  food010 Coffee

gabriel2, идея си нямам. Определено детето изживява нещо. Ако говори добре, опитай се да разбереш какво го притеснява. Да не би някое дете да му е вземало играчките? Това не прави впечатление (може би) на персонала на яслата, тъй като е нещо нормално. Но пък детето ти може да го изживява по- трудно. newsm78 Ако и тази вечер не може да спи спокойно, спри го за известно време от яслата: така бих постъпила аз.

# 133
Момичета трябват ми имената на: Fapua, Spinki, Gabriel 2, Sisolita, Di an. Благодаря ви много и приятен ден.

# 134
gabriel2-Красимира

Общи условия

Активация на акаунт