"В Добрич срещичка гласим,дано да я осъществим"(16)

• 13 589
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
Така, добро утро! Бързам да почерпя с кафето, защото нещо много ми се спи.
  food010 kaffeetrmker_2  food010 kaffeetrmker_2

Много съм доволна, момичета! Изкарах си много добре, побъбрихме си сладко, запознах се с много от вас, които не познавах досега. Добре би било тези срещи да ни станат навик.
Как са се справили гледачите? Wink

При първа възможност ще кача моите снимки.

# 166
Дубрютру!
На мен също ми беше мнооого приятно!
Ей, ще трябва да го правим по- честичко.
Макарче не контактувах много с масата на Ар4ела, сиси, 4е4а, ем4о, габриел, геомар- другия път!
Надявам се никой да не ми се е обидил за нещо- тук във форума или за снощи.

Дима като разбрала, че ме няма- ревала(сновала до вх. врата и обратно) повече от час.
Кака и тати са я занимавали, тати я измил, обаче упорито отказвала легналото положение Rolling Eyes.
Счупили една стъклена топка, дето като я разклатиш- пада сняг- каката ревала за нея....
Като се прибрах Дима набързо ми разказа всичко(дабиадибадибиди....) и оцени пещерската! Laughing
Избщо- емоции за всички по малко! Hug

Айде и другите да разказват! Peace

П.П. Пропуснах- БЛАГОДАРЯ на организаторката!  bouquet

# 167
  • Добрич
Качвах, качвах снимки... и май нещо не се зарежда webshoot-а #2gunfire
Дано да можете да ги видите:

http://good-times.webshots.com/album/555736743FoZmWV

Пробвайте и от страничката ми в подписа, ако така не става. Peace

Или така направо на слайдшоу (май само така става номера): http://good-times.webshots.com/slideshow?ID=555736743&key=FoZmWV

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 09:37 от anuschka

# 168
Добро утро! И на мен ми беше много приятно и още веднъж благодаря на Креми за организацията !Аз като се прибрах(а то нали беше по спешност)дребния плачеше на вратата и дремеше-абе нещо не са се разбрали с татито !Говорил с баба си по телефона и и се е оплакал че "мама няма я ".anushka  ще разгледам снимките малко по- късно че сега нещо много бавно ги отваря .

# 169
Здравейте и от мен. Надявам се, че на всички е харесала срещата и сте си изкарали добре.
 Аnuschka нищо не се вижда от снимките  Cry

# 170
  • Добрич
Здравейте и от мен. Надявам се, че на всички е харесала срещата и сте си изкарали добре.
 Аnuschka нищо не се вижда от снимките  Cry

Да, бе, какво става не знам. Действа само от тук, но трябва да зададете старт на слайдшоуто, през стрелката play:
http://good-times.webshots.com/slideshow?ID=555736743&key=FoZmWV

Ще си умра от яд, явно първите снимки понеже бяха доста "големички" и не се виждат така. Ще ги намаля и ще ги кача и на друг албум, но някой друг път.

# 171
Добро утро и от мен....
Добре си поприказвахме снощи...браво на Креми, че се нави да организира  Hug

Като се прибрах Дима набързо ми разказа всичко(дабиадибадибиди....) и оцени пещерската! Laughing
Joy

перфектно....знам си аз, че по често трябва да се случва Mr. Green

# 172
Е сега ги видях всички сме суперррррр! smile3501

# 173
Аз в момента качвам в бгфото, но някой ме конкурира.... Wink

# 174
  • Толбухин
Аз в момента качвам в бгфото, но някой ме конкурира.... Wink
Аз бе мила, ти ли ще дадеш линка като си готова??/

# 175
ето:
снимки от форумската среща снощи

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 10:43 от mimi_kir

# 176
Мами, завиждам ви! Изкарали ли сте си страхотно!!!! И от познатите лица - променили сте се!!! Аз също съм се променил....  Емчо, арчела, анушка... Фапуа и мама Блу - какви сте хубави бремелинки......  Страхотни сте!

# 177
# 178
  • гр.Добрич
Здравейте и от мен. Моят мъник нали още от нищо не разбира, така че татито не е имал проблеми.
Иначе срещичката се получи добре. Жалко, че масите бяха отделни и с някои не можахме да си поговорим, но в бъдеще ако има други срещички, ще наваксаме.
Снимките са страхотни и са с различен нюанс в зависимост от фотоапарата. Mr. Green

# 179
Момичета, браво много добре сте си изкарали на срещата   Party И на снимките всички сте големи сладурани   Hug   bouquet
Я кажете как е ресторанта,че не съм го посещавала? Кухнята добра ли е, от снимките видях че  има жива музика, как е певицата  newsm78  Whistling   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт