Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 76 285
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
При мен също се получи много бързо- директно попитах Онлайн, за възможен час за операция, дадоха ми само за след месец(клиника в Пловдив). В деня на операцията ми бяха направени всички необходими изследвания в болницата,измериха ме и д-ра ми каза колко кубика са възможни при мен и се пристъпи към самата операция, от която нищо не разбрах. Вечерта след операцията си станах сама до Wc (естествено, че има дискомфорт и е трудно всяко движение, но колкото по-рано започнеш да се раздвижваш сам е мн по- добре след това). В момента съм 2ри месец и се чудя вече безпроблемно, може ли да се ходи на Спа и дали може да се носят и др.вид сутиени ?
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 22:41 от bubanka

# 121
Мариела, честито. Какъв размер и марка имаш? Кой те оперира?

# 122
Здравейте, как успяхте да регулирате цикъла си преди операция? Тъкмо си мислех, че при мен всичко ще си пасне добре, но взе че ми подрани сега и се чудя какво ще правя другият месец. Със сигурност ще посетя и гинеколог, но незнам дали ако ми изпише някакво лекарство това би повлияло и на кръвните изследвания, които ще трябват!!?
Най - добре не пии никакви медикаменти. Моли се😁🙏 ,да не ти дойде в деня на операцията. То не е кой знае какъв проблема ,да си в цикъл ,просто малко повече било кървенето по време на операцията,ми обясни доктора.
Мен ме оперираха в цикъл .Дойде ми в деня на самата операция(подрани ми със седмица). Знам ,че някой доктори отменят операций заради цикъл .
Благодаря ти за информацията! Много ме е страх, че след толкова чакане и нещо може да се обърка Simple Smile

# 123
Мен също са ме оперирали по време на цикъл. Не беше естетическа операция, но нито за операцията, нито за постоперативния период е проблем. Може би е възможен дискомфорт, защото ще трябва и да се подмиваш, сменяш превръзки веднага след това, но не е причина за отмяна на интервенцията. А иначе, можеш да си вземеш противозачатъчен Ринг. С него можеш да спреш менструацията напълно, но пък е хубаво да го ползваш после поне за няколко месеца, да не е само за веднъж, за да не ти разбърка хормоните.

# 124
Мариела, честито. Какъв размер и марка имаш? Кой те оперира?

Благодаря ти Wink. 375 сс анатомични Ментор д-р Енчев.

# 125
Здравейте, момичета! Искам да си поставя импланти, но все още не съм раждала, а някой ден имам желание да имам дете и не знам дали, ако сложа сега след време като родя и кърмя, живи и здрави, няма да се наложи да ги подменям. Знам, че всичко е индивидуално, но може ли някоя мама, която е слагала импланти преди да забременее, да сподели опит? Благодаря😊

# 126
Че ще трябва да ги подменяте след 10-12-15 години е ясно. Аз нямам дете и съм с импланти от 12 години. Ако ги сложите подмускулно няма да имате проблем да кърмите и тн.

Здравейте, момичета! Искам да си поставя импланти, но все още не съм раждала, а някой ден имам желание да имам дете и не знам дали, ако сложа сега след време като родя и кърмя, живи и здрави, няма да се наложи да ги подменям. Знам, че всичко е индивидуално, но може ли някоя мама, която е слагала импланти преди да забременее, да сподели опит? Благодаря😊

# 127
Моята не е. Потвърдиха ми датата от болницата  и обратното броене започва.

Моята беше за 24.01.2022г , но я отмениха, сега са забранени плановите операции в София област с. Доганово , не знам дали е за цяла България, вие къде ще се оперирате

# 128
  • Русе
в Надежда, но моята няма да е само разкрасителна и затова предполагам, че не е отменена.

# 129
в Надежда, но моята няма да е само разкрасителна и затова предполагам, че не е отменена.
Да има няколко групи планови операции, които не са отменени.

# 130
Че ще трябва да ги подменяте след 10-12-15 години е ясно. Аз нямам дете и съм с импланти от 12 години. Ако ги сложите подмускулно няма да имате проблем да кърмите и тн.

Аз бях на консултация при д-р Стоянов и той ми каза, че ако всичко е наред мога да съм си с тях и до пенсия както се казва, а вече за след раждането не може да каже, защото е индивидуално, може да се изменят, може и изменението да не ме дразни, може и да ме, не се знае нищо. Затова исках да се свържа с някоя от вас, която е слагала имплантите преди да роди и как изглеждат след раждане и кърмене, знам ли, само това мисля. Ако някоя сподели опит ще съм много благодарна❤

# 131
  • Пловдив
Здравейте момичета. Изчетох последните 3 теми, отне ми няколко дни. Благодаря за инфото. Аз съм пред голяма дилема. Винаги съм имала желание за голям стегнат бюст. Нещо ми влезна мухата последните 2 м за корекция, яд ме е, че не го направих по рано. Та към същността, аз съм "уникален случай". На 40 г съм, раждане преди 13 г и година и половина кърмене. Още през бременността гърдите ми се промениха. Нарастнаха рязко, вдигнах 2 размера чашката. После кърмене. След като спрях да кърмя, всичко изчезна и остана кожа. И като отидох да си купя сутиен се разплаках в съблекалнята. Стрии (единствените по тялото ми) + увиснали гърди. Със сегашна дата - асиметрия, птоза (не знам коя степен, нямам много излишна кожа, зърната ми не сочат надолу), махане на фиброаденом от по малката гърда (преди почти 3 г) и сега отново напивам бучки от двете страни където е рязано. На 07.02 съм на мамолог. Ще видя какво е положението и ще звъня за час при И.Стоянов. Него съм избрала и не смятам да ходя при друг. Стана много дълго, но ме притесняват някои неща - получихте ли постоянни болки в гърба след поставяне на импланти? Страх ме е от това, защото не съм първа младост и тепърва ще страдам от такива болежки. Другото, което ме отказва е цената. Ако е само имплант не ми е проблем, но ако трябва повдигане тип Котва + имплант става към 8000 € и ако се наложи махане на кистите, още 1000, 1500€ и става 20 бона за цици 😁😁, не че ми е непосилно, но ще ме натовари. И има ли такива случаи с вас, на които се налага махане на кисти след като вече са с импланти? Отхвърляне на импланти и усложнения не го мисля, че съвсем ще се откажа.  Стана доста дълго, извинявам се ☺

# 132
Amaru ти направо ме хвърли в размисъл🧐и аз съм с две операции от фиброаденоми на двете гърди,едната преди 15г другата в Турция преди 10г.Изобщо не ми мина през акъла дали ще има проблем ако си поставя импланти?!Иначе и аз както казах съм си избрала др Стоянов и имам час за 1.06 и изобщо не мисля да ходя на друга консултация.Та…..направо съм шах и мат сега

# 133
amaru2, възхищавам се, че сте се решили на тази крачка за Ваше удовлетворение. Според мен д-р Стоянов ще отговори на всички тези въпроси и едва ли ще излъже, за да Ви оперира !
Относно повдигането, може и да не се наложи. Доста успешно повдигат гърдите с правилен имплант, проекцията, профилът са важните. Разгледайте инстаграма му, както и този на асистентът му, който също оперира в клиниката - д-р Димитров.
Моят съвет е още утре да се обадите за час за консултация, понеже ще чакате доста.

# 134
  • София
Нищо й няма на възрастта 40 години Simple Smile Тъкмо децата са поотраснали и жената може най-накрая да обърне внимание и на себе си. Аз направих точно така и не съжалявам нито за миг, това беше най-хубавото нещо, което съм правила за себе си (и аз съм на толкова години). Ако се подбере правилният размер имплант (което доктор Стоянов определено го може), не би трябвало да има болки в гърба.
По другите въпроси не мога да се включа, аз имам малки образувания в дясната, не са ми ги махали, но не са и пречили на операцията. Това според мен ще се каже от самия доктор на консултацията.

Общи условия

Активация на акаунт