Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 863
  • 770
  •   1
Отговори
# 315
Не мисля, че има научни доказателства за подобни твърдения. Всеки случай е различен и следва да бъде третиран така - някой може да има усложнения, друг - не. Особено при хората, ваксинирани с 3 дози рискът за каквито и да било усложнения, след преболедуване, е нищожен.

# 316
Така или иначе, при прием се прави екг и снимка на бял дроб ( в Надежда), ако има нещо, ще го видят

# 317
  • Варна
Hug
Здравейте, момичета. Извинявам се ако някъде е коментирано вече, но някоя оперира ли ли са я по време на цикъл и при кой доктор?Както е тръгнало пак може да се наложи да отложа операция при Стоянов, а не ми се чака вече. Писна ми да ме е срам да се съблича по бански (с 0 старт съм) а и други планове съм съобразила с операцията, които не ми се иска отново да отменям.Решила съм ако не стане при него, да пробвам при Кънев. Доколкото знам при него не се чака толкова, а също е добър. Благодаря предварително!

Здравей!
Моят случай е точно такъв. Оперирах се по време на цикъл. Не е имало проблем. При мен цикълът ме изненада и дойде седмица по-рано (той поначало си е нерегулярен). Дойде ми същата сутрин, когато беше насрочена операцията. Много се притесних, че ще трябва да я отложим, но се размина. Споделих на лекаря ми. Той сякаш  малко се притесни, но каза, че въпреки това всичко ще бъде наред и ще ме оперира. Мисля, че причината да не се прави операция по време на цикъл е заради кръвозагубата. Малко или много такава неминуемо има по време на самата операция,  отделно и самия цикъл.. Трябва да се пият повече течности след това. Евентуално може леко да ти падне кръвното, но не е задължително. Както казах, при мен всичко беше наред. Blush

# 318
Моят цикъл дойде точно като се събудих от упойката. Отлагах го с витамин Ц ама на... Събудих се, сложиха ми подлога, защото имах силна нужда да отида до 00, забърсах се и хоп- изненада. Ама ме блъскаха в калций и витамин Ц, така че хич не беше обилен. Ако всичко е наред, ще ви раздвижат бързо и ще можете да се обслужвате спокойно. Моята операция започна към 13ч, в 17ч станах от леглото.

# 319
Подлога? Боже, какъв ужас! Надявам се, че Стоянов ползва катетри! Моля някой да сподели!

# 320
Моята операция при д-р Стоянов беше в понеделник.Възстановявам се изключително бързо,болка не съм имала,единствено гърба ме болеше,подлога и катетър не съм имала.След упойката ме раздвижиха,отидох до тоалетна и изцяло сама се оправях,нямах нужда от помощ.Клиниката е страхотна,персонала невероятен,все едно бях на хотел и почивка.Ако някой има въпроси може да ми пише.

# 321
Звучи страхотно! Благодаря, че сподели. Бързо възстановяване.

# 322
Защо подглогата да е такъв ужас? , на мен ми се наложи , тъй като не можах да ставам  първите няколко часа . Аз лично предпочитам подлога ,отколкото катетър.
Момичета , знаете ли дали могат да се носят сутиени с банели , когато сме с импланти..?( разбира се след като мине достатъчно време от операцията)

# 323
Аз лично имах страх от катетър. Ако не бях на зор, щях да пропусна подлогата. Веднага след като в използвах станах и Се раздвижих.

# 324
  • София
Аз махам задължително банелите на сутиените си. Така и не разбрах смисъла на тази тел в сутиена.

# 325
За мен подлогата е нехигиенична и унизителна за пациента. Катетърът се поставя по време на упойка и не се усеща нищо, докато го махат. Това е лично мнение, никого не искам да обвързвам с него, но ако мога да избирам, бих избрала катетър.

# 326
  • София
Здравейте,
искам да попитам дамите в моята ситуация кой от докторите биха ми препоръчали за консултация. Аз съм на 44 год и след бременности, кърмене и сваляне на много килограми гърдите ми са празни и увиснали. В сутиен седят доста зле ...сбръчкани и вече не мога да ги търпя. Вече ходих на една консултация при един от най-добрите и известни хирурзи, но това което той ми каза не ми хареса. Не ми препоръча силикон, а само реконструкция и намаляване на ареолата, но тя можело да наркотизира и да падне буквално и накрая ми каза ... защо ще се занимаваш изобщо с тези гърди... и разни такива неща. Та сега пък съм в изходна ситуация и търся и други мнения...не може ли просто да се запълни липсващата жлеза със силикон и да не ми се намаляват ареолите. В крайна сметка като е по-голяма гърдата не вярвам да изглежда толкова зле. Мола ви дайте миения и съвети.

# 327
Аз направих " подрязване " на дясната ми гърда без силикон. Обаче още не съм видяла крайния резултат, тъй като още не са ми махнали конците и съм с лепенки. На пипане  си я харесвам. Даже нямах дренажи на тази гърда , никаква болка не съм усещала

# 328
Здравейте,аз бях на операция при д-р Кръстев,в Есте Клиник ...Страхотен лекар,операцията ми беше скоро,има още доста време докато всичко се намести и спаднат отоците,но и сега ми харесва резултатът ...Ако искате ми пишете на лично и ще ви изпратя снимки да видите как съм била и как е сега.

# 329
  • Пловдив
Здравейте,
искам да попитам дамите в моята ситуация кой от докторите биха ми препоръчали за консултация.

Не ми препоръча силикон, а само реконструкция и намаляване на ареолата, но тя можело да наркотизира и да падне буквално

При кой доктор бяхте? Аз съм решила при Стоянов. Ако имате материал може да ви се направи само повдигане. Резултатите са чудесни. Но който няма като мен, май ще трябва и двете. Това е, че при него се чака много за час. А какво ви каза точно за зърната, ако стане некроза се махат ли, някой има ли идея? Иначе само за импланти, без повдигане и местене на ареола зависи каква птоза имате.

Общи условия

Активация на акаунт